28 Mart 2024 Perşembe


09:33   LAİKLİK MECLİSİ`NDEN KURTULMUŞ`A ``LAİKLİK GÜNÜ`` TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP`Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"   09:14   VAHAP SEÇER, TARSUS`TA FAALİYET GÖSTEREN STK`LARLA BİR ARAYA GELDİ   09:06   SEZGİN TANRIKULU`NDAN ERDOĞAN`IN DİYARBAKIR`DAKİ SÖZLERİNE TEPKİ: DİYARBAKIR İÇİN KÜRTLER İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEDİ. YENİ BİR SÜREÇ BEKLEMEK, BU KONUŞMADAN SONRA DOĞRU DEĞİL   01:25   YSK`NIN MAHALLİ İDARELER ARA SEÇİMİNE İLİŞKİN KARARI RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI   21:03   YAVAŞ`TAN ALTINOK`A: "KIZIM 32 YIL SÜRECEK KREDİ ÇEKİP EV ALDI. ALNININ TERİNİ YİYOR, EMEĞİNİN HAKKINI ALIYOR"   20:43   İZMİR KADIN PLATFORMU: “ÖLDÜRÜLEN HER KIZ KARDEŞİMİZ İÇİN SOKAKLARI DOLDURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”   20:40   ÖZGÜR ÖZEL: “SARIYER`E AKP KORKUSU YAŞATANLARI SON KEZ UYARIYORUM. OKTAY AKSU`DA BİRLEŞELİM. KORKULU RÜYA GÖRMEYELİM”   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ: "PARTİMİN BÜTÜN ADAYLARINA DESTEĞİM TAMDIR"   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ: "PARTİMİN BÜTÜN ADAYLARINA DESTEĞİM TAMDIR"   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ,PARTİMİN BÜTÜN ADAYLARINA DESTEĞİM TAMDIR   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   17:51   MERAL AKŞENER, ESKİŞEHİR`DE ESNAFI ZİYARET ETTİ: "60 YAŞINDA EMEĞİYLE ÇALIŞAN BİR İNSAN GEÇİNEMEMEKTEN ŞİKAYET EDİYOR"   17:18   HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, ENKAZDAN KURTARDIĞI OSMANLI DÖNEMİNE AİT NADİR ESERLERİ TÜRK TARİH KURUMU`NA EMANET ETTİ   17:03   TRABZON`UN HAYRAT İLÇESİNDE MEYDANA GELEN GÖÇÜKTE 3 İŞÇİ HAYATINI KAYBETTİ   16:58   SERDAR SOYDAN: MERSİN HALKI ARTIK DEĞİŞİM İSTİYOR, HİZMET İSTİYOR   16:57   SOSYAL MEDYA ÜNLÜSÜ "JAHREİN", KILIÇDAROĞLU`NA TAZMİNAT ÖDEYECEK... KILIÇDAROĞLU`NUN AVUKATI ÇELİK: MİKTAR YÖNÜNDEN KARARA İTİRAZ EDECEĞİZ   16:44   KESK İZMİR`DEN CUMHUR İTTİFAKI ADAYLARINA PROPAGANDA TEPKİSİ: “OKULLARDA SİYASİ PROPAGANDA YAPANLAR VE BUNA İZİN VERENLER SUÇ İŞLEMEKTEDİR"   16:22   ÖZGÜR ÖZEL: TRABZON`UN HAYRAT İLÇESİNDEKİ GÖÇÜKTE TOPRAK ALTINDA KALARAK YAŞAMINI YİTİREN 3 İŞÇİMİZE ALLAH`TAN RAHMET, AİLELERİNE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM   16:05   (2) ÖZGÜR ÖZEL: ESENYURT VE TÜRKİYE İTTİFAKI HEPİNİZİ MAHCUP EDECEK. BİZİM BİRLİKTELİĞİMİZ BİRİLERİNİ RAHATSIZ ETMİŞ, BİR SÜRÜ YALAN ATIYORLAR  
 
     
   

Büyükşehir Erkek Basketbol Takımı’na Yeni Baş Antrenör


Büyükşehir Belediyesi GSKErkek Basketbol Takımı’naBaş Antrenör Hikmet Şahin Ateşdağlı katıldı. Erkek Basketbol Takımı, Ateşdağlı ile antrenmanlara başladı. Uzun yıllar antrenörlük yapan Ateşdağlı, takımı tecrübe anlamında üst düzey olarak değerlendirerek, “Doğru enerjiyi yakalarsak takımla beraber bu turu geçeceğimizi, turdan sonra da turnuva sisteminde çok daha iyi şeyler yapacağımızı düşünüyorum” dedi.

 

Tarih : 16 Nisan 2021 Cuma 11:42   Okunma : 451

Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (GSK) Erkek Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol Erkekler İkinci Ligi’nde emin adımlarla ilerliyor.Erkek Basketbol Takımı bünyesine yeni Baş Antrenör Hikmet Şahin Ateşdağlı’yı dahil etti.

Sporcular, takıma yeni bir soluk getirecek olan Ateşdağlı ile antrenmanlara başladı. Birinci Lig’e çıkmayı hedefleyen Erkek Basketbol Takımı, final grubu maçları için sahalarda mücadelesini sürdürüyor.

Ateşdağlı: “Tecrübe olarak üst düzey bir takım”

Şimdiye kadar birçok takımda antrenörlük yaptığını ifade eden Baş Antrenör Hikmet Şahin Ateşdağlı, Mersin’e yabancı olmadığını, daha önce pekçok kez takımlarla Mersin’e geldiğini belirtti. Ateşdağlı, şunları söyledi:

“Burada bu sene gayet güzel bir oluşum var. Ligin sonu olmasına rağmen keyifli bir organizasyon var. İnşallah daha keyifli hale getirmek için elimizden geleni yapacağız. Takım lige çıkmak için kurulmuş, yani TBL’ye çıkmak için kurulmuş. Şanssızlıklar yaşamışlar. Ondan dolayı biraz aşağıda bitirilmiş, istenilen basketbol sahaya pek yansıyamamış.Mental olarak çok kaliteli oyunculara sahip takım. Aynı zamanda tecrübe olarak da üst düzey bir takım. Bizim de işimiz bu oyuncuları harmanlamak.  Eğer doğru enerjiyi yakalarsak takımla beraber bu turu geçeceğimizi, turdan sonra da turnuva sisteminde çok daha iyi şeyler yapacağımızı düşünüyorum. Takıma güveniyorum. Daha savaşan, daha mücadele eden bir takım organizasyonu bu sene için göreceğiz. Benim buraya gelmekte esas hedefim önümüzdeki seneler. Onun için seneye çok daha erken başlayıp, daha doğru bir yapılanmayla çok daha keyifli bir hale geleceğiz.”






Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, BÜYÜKŞEHİR, ERKEK, BASKETBOL , TAKIMI’NA, YENİ, BAŞ ANTRENÖR

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA