19 Nisan 2024 Cuma


01:28   TOKAT`IN SULUSARAY İLÇESİNDE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   22:43   TOKAT SULUSARAY`DA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   16:27   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, DİSK GENEL BAŞKANI ÇERKEZOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ   16:21   AKP`DEN CHP`YE GEÇEN ELBİSTAN BELEDİYESİ`NİN BORCU 334 MİLYON 921 BİN TL OLARAK AÇIKLANDI   16:07   AB KOMİSYON ÜYESİ KYRIAKIDES, AB-TÜRKİYE YÜKSEK DÜZEYLİ SAĞLIK DİYALOĞU`NA KATILMAK ÜZERE ANKARA`DA   15:45   ÖZGÜR ÖZEL`DEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN`A: "SEÇMENİN MEKTUBUNU BALKONDA OKUYUP GRUPTA MASAL OKUMAK DERS ALMAMAK DEMEKTİR. O DERSİ MİLLETİMİZ VERİR"   15:34   AKBELEN`DE MADEN SAHASINDAKİ PATLAMALAR NEDENİYLE HER YER TOZ DUMAN... İKİZKÖYLÜ VATANDAŞ: "ŞU ANDA NEFES ALAMIYORUZ"   15:20   ÖZGÜR ÖZEL: ``VİZE SERBESTİSİNİN ÖNÜNDEKİ ÜÇ ENGELİ AŞMAK, CHP İKTİDARINDA 15 GÜNLÜK İŞTİR"   15:04   CHP`Lİ ÜÇ BELEDİYE DAHA BORÇ AÇIKLADI   14:32   TOROSLAR BELEDİYESİ’NDEN YOLLARA YENİ DOKUNUŞ   14:24   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMEYE İLİŞKİN : "ÇOK GECİKMEZ``   14:04   HAZİNE VE MALİYE BAKANI MEHMET ŞİMŞEK: ``GELİR BEYANNAMESİ VERMEYEN 400 BİNDEN FAZLA MÜKELLEF TESPİT ETTİK``   13:58   İYİ PARTİLİ KARAKAŞ, DÜNYA BANKASI KREDİSİNE TÜRKİYE`NİN 11 BİN SURİYELİ SIĞINMACIYA TARIMDA KADRO VERİLMESİ ŞARTI KONULDUĞUNU AÇIKLADI. AK PARTİLİ ZENGİN YALANDI, KARAKAŞ BELGE YAYINLADI   13:54   SEZAİ KARAKOÇ`UN "SOLCULAR ŞEYTAN, SAĞCILAR ALLAH TOPLULUĞU" İFADELERİNİN YER ALDIĞI KİTABININ OKULLARDA DAĞITILMASINA SAVCILIKTAN `SORUŞTURMAYA YER OLMADIĞI` KARARI   13:29   RİZELİ ÇAY ÜRETİCİLERİ: YAŞ ÇAY ALIM FİYATI 25 LİRA OLMALI   13:08   TURİST REHBERLERİ YANLIŞTAN DÖNÜLMESİNİ BEKLİYOR   12:54   ŞIRNAK`TA 2 YIL ÖNCE BOŞANDIĞI EŞİ MİHRİBAN ALTÜRK`Ü ÖLDÜREN METİN ŞENGİL`E VERİLEN HAPİS CEZASINDA İNDİRİM   12:49   CHP`NİN YENİ GRUP BAŞKANVEKİLİ MURAT EMİR OLDU   12:26   ANAYASA MAHKEMESİ`NDE BAŞKAN ZÜHTÜ ARSLAN`A VEDA TÖRENİ   12:17   MSB YETKİLİSİ: KÜRECİK RADARINDAN ELDE EDİLEN BİLGİLERİN NATO MÜTTEFİKİ OLMAYAN ÜLKELERLE PAYLAŞIMI SÖZ KONUSU DEĞİL  
 
     
   

Başkan Gültak; Biz Verdiğimiz Sözleri Yerine Getiriyoruz


Akdeniz Belediyesi’nin, Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla, Özgürlük Mahallesi’nde inşasına başladığı ve toplam 9 buçuk dönüm büyüklüğünde bir araziye kurulan Sekmen Parkı’ndaki çalışmalarda sona gelindi. Parkta incelemelerde bulunan Başkan Mustafa Gültak, "Gördüğünüz gibi biz verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz" dedi.

 

Tarih : 7 Mayıs 2021 Cuma 07:43   Okunma : 232

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin dahil olduğu Özgürlük Mahallesi Muhtarı Mahmut Ergüvan ile birlikte Akdeniz Belediyesi’nin; Özgürlük Mahallesi’nde, Devlet Demiryolları’na (TCDD) ait 12 dönümlük arazi üzerinde yapımına başladığı ve bittiğinde toplam 9 buçuk dönüme sahip olacak Sekmen Parkı'nda incelemelerde bulundu.

Başkan Gültak; "Parkımıza Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımızın soyadını verdik"

Daha önce mevcut yerin kendi haline bırakılan bir arazi olduğuna işaret eden Başkan Gültak, "Bulunduğumuz arazi de hemen karşı taraftaki arazi de TCDD'ye ait. Biz bu araziyi TCDD'den kiraladık. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen'in burada emeği çoktur. Bu yüzden parkımıza başkanımızın soyadını verdik. Yoğun çabalarımız sonucunda Sekmen Park'ı bugünkü halini aldı" diye konuştu.

"Sosyal ve kültürel projeler noktasında yeni alanlar açacağız "

Sekmen Parkı'nın henüz tam bitmediğine dikkat çeken Başkan Gültak, "Halı sahası, birkaç spor tesisi ve oyun grupları da yerleşecek. Eksiklerimiz var. Yaklaşık bir ay sonra Sekmen Parkı tamamlanmış olacak. Parkımız, Özgürlük Mahallesi başta olmak üzere diğer mahallelerimize de hizmet verecek. Mahallelerimize biz bu tür parkları açmaya devam ediyoruz. Sosyal ve kültürel projeler noktasında yeni alanlar da açacağız. Yakında Özgürlük Mahallesi'ne güzel bir kültür evi daha yapacağız" dedi.

"Özgürlük Mahallesi'ne Aile Sağlığı Merkezi de yapacağız"

Akdeniz hızla değiştiğine işaret eden Başkan Mustafa Gültak,  "Biz seçim zamanında 'Değiştirin; hep beraber değiştirelim' dedik. Gördüğünüz gibi Akdeniz, 2 yıl içinde birçok fiziki ortamda değişime uğradı. Özgürlük Mahallesine bir sözümüz daha vardı. Onu da bir kez daha deklare edelim. Yakın bir tarihte Özgürlük Mahallesi'nin ortasında bulunan Taziye Evi'nin alt katını Aile Sağlık Merkezi yapacağız. İki tane doktorumuz burada görev yapacak. Hızlı bir şekilde çalışmaya başladık. Bitirdikten sonra da Sağlık Müdürlüğümüz, doktorlarımızı atayacak ve Özgürlük Mahallesine vermiş olduğumuz sözleri de hayata geçirmiş olacağız" ifadelerini kullandı.

İncelemelerin ardından mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Mustafa Gültak, halkın yoğun ilgisi ile karşılaşırken, vatandaşların talep ve önerilerini de yerinde değerlendirdi.






Paylaş :
Etiketler :  Akdeniz Belediyesi’nin, Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla, Özgürlük Mahallesi’nde inşasına başladığı ve toplam 9 buçuk dönüm büyüklüğünde bir araziye kurulan Sekmen Parkı’ndaki çalışmalarda sona gelindi. Parkta incelemelerde bulunan Başkan Mustafa Gültak, "Gördüğünüz gibi biz verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz" dedi.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA