28 Mart 2024 Perşembe


16:07   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANI TUNCER BAKIRHAN: "KÜRT OLANLAR MECLİS`TE KÜRT HALKI İÇİN MÜCADELE EDENLERDİR"   15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   14:25   ÖZGÜR ÖZEL: “KRİZİN ÇIKTIĞI YERE ACİL MÜDAHALE MANGAMIZ HAZIR”   14:10   TİP ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İRFAN DEĞİRMENCİ ANKA HABER AJANSI’NI ZİYARET ETTİ   14:02   CHP İZMİR İL BAŞKANI ASLANOĞLU, “SANDIĞIN GÜVENLİ OLMAMASI AKP’NİN İŞİNE GELİYOR”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   12:28   EMEKLİDEN İNDİRİMLİ UÇAK BİLETİ MÜJDESİNE TEPKİ: "İNSANIN AKLIYLA ALAY EDİYORLAR"   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI   09:33   LAİKLİK MECLİSİ`NDEN KURTULMUŞ`A ``LAİKLİK GÜNÜ`` TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP`Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"   09:14   VAHAP SEÇER, TARSUS`TA FAALİYET GÖSTEREN STK`LARLA BİR ARAYA GELDİ   09:06   SEZGİN TANRIKULU`NDAN ERDOĞAN`IN DİYARBAKIR`DAKİ SÖZLERİNE TEPKİ: DİYARBAKIR İÇİN KÜRTLER İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEDİ. YENİ BİR SÜREÇ BEKLEMEK, BU KONUŞMADAN SONRA DOĞRU DEĞİL   01:25   YSK`NIN MAHALLİ İDARELER ARA SEÇİMİNE İLİŞKİN KARARI RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI   21:03   YAVAŞ`TAN ALTINOK`A: "KIZIM 32 YIL SÜRECEK KREDİ ÇEKİP EV ALDI. ALNININ TERİNİ YİYOR, EMEĞİNİN HAKKINI ALIYOR"   20:43   İZMİR KADIN PLATFORMU: “ÖLDÜRÜLEN HER KIZ KARDEŞİMİZ İÇİN SOKAKLARI DOLDURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”   20:40   ÖZGÜR ÖZEL: “SARIYER`E AKP KORKUSU YAŞATANLARI SON KEZ UYARIYORUM. OKTAY AKSU`DA BİRLEŞELİM. KORKULU RÜYA GÖRMEYELİM”   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ: "PARTİMİN BÜTÜN ADAYLARINA DESTEĞİM TAMDIR"   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ: "PARTİMİN BÜTÜN ADAYLARINA DESTEĞİM TAMDIR"   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ,PARTİMİN BÜTÜN ADAYLARINA DESTEĞİM TAMDIR  
 
     
   

Başkan Seçer’den Sma’lı Asrın Efe Bebeğe Destek


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Türkiye’nin en küçük SMA hastası olan Asrın Efe Gülkan’a destek için "Asrın Efe’yi 19 Mayıs’ta Gençliğine Uçuruyoruz" sloganıyla gerçekleştirilen Instagram canlı yayınına katıldı. Başkan Seçer, Asrın Efe için sürecin kısa zamanda tamamlanmasını umut ettiğini söyledi.

 

Tarih : 10 Mayıs 2021 Pazartesi 04:41   Okunma : 570

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Türkiye’nin en küçük SMA hastası olan Asrın Efe Gülkan’a destek için "Asrın Efe’yi 19 Mayıs’ta Gençliğine Uçuruyoruz" sloganıyla gerçekleştirilen Instagram canlı yayınına katıldı. Başkan Seçer, Asrın Efe için sürecin kısa zamanda tamamlanmasını umut ettiğini söyledi.

Başkan Seçer, destek toplamak amacıyla düzenlenen canlı yayında Asrın Efe’nin babası Serkan Gülkan ve annesi Şerife Gülkan ile buluştu. Yayına Başkan Seçer ile birlikte CHP Mersin milletvekilleri Ali Mahir Başarır, Alpay Antmen ile Cengiz Gökçel de katılarak, Asrın Efe için bağışta bulundu.

“HERKES, BU ÇORBADA TUZU OLSUN ANLAYIŞIYLA UMUT EDİYORUM BİZE KATKI VERECEK”

Başkan Seçer, yayındaki gelişmelerden sonra daha iyi olmayı umut ettiklerini ifade ederken, “Bugün de Kadir Gecesi. Umut ediyorum günün hatırına güzel çocuğumuza çok faydalı bir iş yapacağız. Bu arada benim oğlumun ismi de Efe. Bir hayli de aslında yol alınmış. İnşallah bugün de kalan kısmını tamamlarız. Çocuğumuzun tedavisi gerçekleşir. Bizim için de bu çok gerçekten en mutluluk verici bir sonuç olur. Bütün vatandaşlarımızı, bizleri izleyen, yurt içinden, yurt dışından katkı sunmak isteyen herkesi bu vesileyle tekrar bu hatırlatma ile davet etmiş olayım. Herkes bu çorbada tuzu olsun anlayışıyla umut ediyorum bize katkı verecek” diye konuştu.

“BU HASTALIKLA MÜCADELE ZAMANLA YARIŞ GİBİ BİR ŞEY”

Mersin'de Asrın Efe'nin dışında da bu hastalıkla savaşan bebekler olduğunu dile getiren Seçer, “Umut ediyorum onların da tedavisi için iyi gelişmeler olur. Bir anlamda bu hastalıkla mücadele zamanla yarış gibi bir şey. Çünkü belirli bir yaş, ay, kilo sınırlaması var. Bu da işi zorlaştırıyor açıkçası bir anlamda. Umut ediyorum bu süreyi en iyi şekilde kullanarak hem Asrın Efe hem de diğer evlatlarımız tedavi olma imkânına kavuşacaklar” dedi.

Vahap Seçer, bu kampanyadan kimsenin bir şüphesi olmaması gerektiğini de vurgulayarak, “Bu hayırlı bir iş, bu gönül işi” ifadelerini kullandı.

“KARTOPU MİSALİ YUVARLANDIKÇA BÜYÜYECEK YA DA DAMLAYA DAMLAYA GÖL OLACAK”

Yayına katılarak, bağışta bulunan CHP Mersin milletvekillerine tek tek teşekkür eden Seçer, “Kentin diğer dinamiklerinin de duyarlı olacağını umut ediyorum. Az önce Ahmet kardeşimin söylediği gibi 50, 100 bunlar bir başına küçük rakamlar gibi görünse de işte kartopu misali yuvarlandıkça büyüyecek ya da damlaya damlaya göl olacak ve sonuçta bir canımızın sağlığına kavuşması için ortaya güzel bir sonuç çıkacak. Gerçekten sıkıntılı, zor bir hastalık. Bunun bırakın dar gelirli, orta gelirli bir ailenin altından kalkmasını, iyi gelirli sayabileceğimiz ya da üst geliri olan yurttaşlarımızın da çok altından kalkabileceği bir rakam değil. Bu sebeple vatandaşlarımızın daha duyarlı olmasını arzu ediyorum, istiyorum” dedi

“19 MAYIS’I BEKLEMEDEN İNŞALLAH SÜRECİ TAMAMLAYALIM DİYE UMUT EDİYORUM”

Başkan Seçer, süreci kısa süre içerisinde tamamlamayı umut ettiklerini dile getirirken, “Kısa süre zarfında da yani Ulu Önder Mustafa Kemal'in Samsun'a çıktığı tarih olan, Ulusal Kurtuluş Mücadelesi’ni başlattığı tarih olan 19 Mayıs’ı beklemeden inşallah süreci tamamlayalım diye umut ediyorum. Diğer vekillerimizden de bu yaklaşımı bekliyoruz” dedi.

Sürecin takipçisi olacağını vurgulayan Başkan Seçer, “Tabii ki benim işim burada bitmiyor, devam ediyor. Ben de sonuna kadar takipçisi olacağım. Arkadaşlarım zaten sizlerle iş birliği halindeydi. Bugün de burada sizlerle beraber olduk. Ben de çok mutlu oldum. Öyle söyleyeyim. Ama sonuçlanırsa asıl mutluluğu o zaman yaşayacağız, onu da itiraf edeyim. Şimdi ki gelişmeler beni hakikaten umutlandırdı. İnşallah iyi neticelenecek. Tekrar Kadir Gecemizi kutluyorum. Bugünün hayrına, bugünün kutsallığına binaen de şunu diliyorum Yüce Tanrı’dan. İnşallah evladımız Asrın Efe sağlığına kavuşsun” diye konuştu.

BAŞARIR: KENDİSİ MERSİNLİLERİN MANEVİ BABASI

CHP Mersin Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Ali Mahir Başarır, “Eğer ki bu kampanyayı bir an önce başarırsak çok daha iyi olacağız. Sizlere, Sayın Başkanıma çok teşekkür ediyorum duyarlılığından dolayı. Zaten kendisi Mersinlilerin, tüm çocukların manevi babası” dedi. Başarır, milletvekili ve iş adamı arkadaşlarına da konuyu ileteceğini, parayı toplayacaklarına inandıklarını ifade etti.

ANTMEN: İNŞALLAH HEPİMİZ EL ELE GÖNÜL GÖNÜLE BU İŞİ HALLEDECEĞİZ

CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen “Asrın Efe’nin bir an önce valizlerini toplamanızı temenni ediyorum. İnşallah 19’undan sonra el ele gönül gönüle sizi yolcu edeceğiz” dedi.

CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel de “Asrın Efe’nin böyle güzel bir dayanışmadan sonra 19 Mayıs’tan hemen sonra tedavi olacağı merkeze giderek bir an önce sağlığına kavuşacağına yürekten inanıyorum” diye konuştu.






Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, BAŞKAN SEÇER, SMA HASTASI, ASRIN EFE GÜLKAN

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA