28 Mart 2024 Perşembe


12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   12:28   EMEKLİDEN İNDİRİMLİ UÇAK BİLETİ MÜJDESİNE TEPKİ: "İNSANIN AKLIYLA ALAY EDİYORLAR"   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI   09:33   LAİKLİK MECLİSİ`NDEN KURTULMUŞ`A ``LAİKLİK GÜNÜ`` TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP`Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"   09:14   VAHAP SEÇER, TARSUS`TA FAALİYET GÖSTEREN STK`LARLA BİR ARAYA GELDİ   09:06   SEZGİN TANRIKULU`NDAN ERDOĞAN`IN DİYARBAKIR`DAKİ SÖZLERİNE TEPKİ: DİYARBAKIR İÇİN KÜRTLER İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEDİ. YENİ BİR SÜREÇ BEKLEMEK, BU KONUŞMADAN SONRA DOĞRU DEĞİL   01:25   YSK`NIN MAHALLİ İDARELER ARA SEÇİMİNE İLİŞKİN KARARI RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI   21:03   YAVAŞ`TAN ALTINOK`A: "KIZIM 32 YIL SÜRECEK KREDİ ÇEKİP EV ALDI. ALNININ TERİNİ YİYOR, EMEĞİNİN HAKKINI ALIYOR"   20:43   İZMİR KADIN PLATFORMU: “ÖLDÜRÜLEN HER KIZ KARDEŞİMİZ İÇİN SOKAKLARI DOLDURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”   20:40   ÖZGÜR ÖZEL: “SARIYER`E AKP KORKUSU YAŞATANLARI SON KEZ UYARIYORUM. OKTAY AKSU`DA BİRLEŞELİM. KORKULU RÜYA GÖRMEYELİM”   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ: "PARTİMİN BÜTÜN ADAYLARINA DESTEĞİM TAMDIR"   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ: "PARTİMİN BÜTÜN ADAYLARINA DESTEĞİM TAMDIR"   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ,PARTİMİN BÜTÜN ADAYLARINA DESTEĞİM TAMDIR   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   17:51   MERAL AKŞENER, ESKİŞEHİR`DE ESNAFI ZİYARET ETTİ: "60 YAŞINDA EMEĞİYLE ÇALIŞAN BİR İNSAN GEÇİNEMEMEKTEN ŞİKAYET EDİYOR"   17:18   HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, ENKAZDAN KURTARDIĞI OSMANLI DÖNEMİNE AİT NADİR ESERLERİ TÜRK TARİH KURUMU`NA EMANET ETTİ   17:03   TRABZON`UN HAYRAT İLÇESİNDE MEYDANA GELEN GÖÇÜKTE 3 İŞÇİ HAYATINI KAYBETTİ  
 
     
   

Mersin ve Ülkemiz İçin Siyaset Yapmalıyız


Saadet Partisi Genel İdari Kurulu Üyesi Muammer Bilgiç, Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Mersin İl Başkanı Cenk Cenkcimenoğlu’nu ziyaret etti.

 

Tarih : 20 Haziran 2021 Pazar 21:09   Okunma : 212

Saadet Partisi Genel İdari Kurulu Üyesi Muammer Bilgiç, Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Mersin İl Başkanı Cenk Cenkcimenoğlu’nu ziyaret etti. Saadet Partisi Mersin İl Başkan Mehmet Polat, İl Başkan Yardımcısı Mehmet Çakmak, Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcısı Necmeddin Turan’ın da yer aldığı ziyarette DEVA Partisi adına İl Sekreteri Fesih Yıldırım, Teşkilat İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Taner, Seçim İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Tamer Örs, Dijital Dönüşüm ve Teknolojiden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sedat Topuoğlu, Halkla İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Abdullah Birkan Ölmez, Bilgi ve İletişim Sistemlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Taner Işıkbay katıldı.

Mersin’in ve ülkemizin yaşadığı sorunların ele alındığı görüşmede, ortak yapılabilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. 

Ziyarette, halkımızın ve ülkemizin yararına olacak çalışmalar konusunda ortak hareket etmenin şart olduğunu dile getiren Saadet Partisi Genel İdari Kurulu Üyesi  Muammer Bilgiç, “Toplumsal olarak ülkemin önünde üç fay hattımız var. Türk-Kürt, Alevi-Sünni, Kadın-Erkek. Bu sorunları çözecek önerileri üretebilmemiz gerekiyor. Bunun yanında yeni dünya düzeni ve gelişen teknolojiyle birlikte gençlerimiz artık farklı düşünüyor ve gelişiyor. Siyaset artık onları dönüştürmeye değil, onlara uyum sağlayacak çözümler üretmeli” dedi.

Tüm siyasi oluşumların kendilerini yenilemek ve dönüştürmek zorunda olduklarının altını çizen Bilgiç, “Siyaseti artık eski bildiğimiz geleneklere göre yaparsak kaybederiz. Bildiğimiz gibi çalışmıyor. İstanbul seçimleri bunu en güzel şekilde gösterdi. İstanbul seçimleri halkı yok sayarak siyaset yapılamayacağını göstermiştir. Yarınlarda olacak seçimlerde kimsenin tahmin bile edemeyeceği sonuçları alırsak şaşırmamalıyız.

Partilerin ayrı ayrı siyaset yürütmesi motivasyon eksikliği yapar. Biz Saadet Partisi olarak birleşerek çözüm üretmekten yanayız.

Sıradan bir gün bizim için yok. Bir şey iyiyse, doğruysa, insanların yararınaysa, Mersin içinse neden bugün yapmayalım. Bir kurtarıcı beklersek hiç yol kat edemeyiz” diye konuştu.

Tüm vatandaşların ortak düşüncesinin kentinin ve ülkesinin yararına çözümler üretmesi olduğuna vurgu yapan Başkan Cenk Cenkcimenoğlu ise yaptığı konuşmada; “Derdimiz; Mersin ve Türkiye için güzel şeyler yapmaktır. Zor bir yol olduğunu biliyoruz ama bu memlekette iyi şeyler yapılabileceğini göstermek zorundayız. Tüm çabamızı iyi şeyler yapılacağına inandırmaya harcıyoruz. Bu konuda önümüzde, zor günlerde siyaset yapmış,  Sayın Necmettin Erbakan, Süleyman Demirel, Bülent Ecevit  gibi çok özel örnekler var. Onların yaptığı siyasette naiflik, espri ve iyilik vardı. O kuşağa yetişebilmiş bireyler olarak kendimizi şanslı görüyoruz. Bunu bildiğimiz için değiştirebileceğimize de o kadar fazla inanıyoruz. Zor bir süreç ama bu memleketi düşünen ve savunan iyi insanların başarılı olacağına inanıyorum” ifadelerine yer verdi.

Siyaset anlayışının kendisini yenilemek zorunda olduğuna vurgu yapan Başkan Cenkcimenoğlu, “İktidarı eleştirerek bir yere varamıyoruz. Yaşadığımız sorunlara karşı nasıl bir çözüm önerisi ortaya koyuyoruz, halkımız ve özellikle gençlerimiz ona bakıyor. Tüm il ve ilçe kadrolarımızla birlikte sahada ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Şuan bile farklı ilçelerde İlçe başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerimiz ziyaretler gerçekleştiriyor. Saha çalışmalarımızda gördük ki insanlar her şeyin farkında” şeklinde konuştu.






Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, SAADET, DEVA, PARTİSİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA