29 Mart 2024 Cuma


16:07   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANI TUNCER BAKIRHAN: "KÜRT OLANLAR MECLİS`TE KÜRT HALKI İÇİN MÜCADELE EDENLERDİR"   15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   14:25   ÖZGÜR ÖZEL: “KRİZİN ÇIKTIĞI YERE ACİL MÜDAHALE MANGAMIZ HAZIR”   14:10   TİP ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İRFAN DEĞİRMENCİ ANKA HABER AJANSI’NI ZİYARET ETTİ   14:02   CHP İZMİR İL BAŞKANI ASLANOĞLU, “SANDIĞIN GÜVENLİ OLMAMASI AKP’NİN İŞİNE GELİYOR”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   12:28   EMEKLİDEN İNDİRİMLİ UÇAK BİLETİ MÜJDESİNE TEPKİ: "İNSANIN AKLIYLA ALAY EDİYORLAR"   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI   09:33   LAİKLİK MECLİSİ`NDEN KURTULMUŞ`A ``LAİKLİK GÜNÜ`` TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP`Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"   09:14   VAHAP SEÇER, TARSUS`TA FAALİYET GÖSTEREN STK`LARLA BİR ARAYA GELDİ   09:06   SEZGİN TANRIKULU`NDAN ERDOĞAN`IN DİYARBAKIR`DAKİ SÖZLERİNE TEPKİ: DİYARBAKIR İÇİN KÜRTLER İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEDİ. YENİ BİR SÜREÇ BEKLEMEK, BU KONUŞMADAN SONRA DOĞRU DEĞİL   01:25   YSK`NIN MAHALLİ İDARELER ARA SEÇİMİNE İLİŞKİN KARARI RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI   21:03   YAVAŞ`TAN ALTINOK`A: "KIZIM 32 YIL SÜRECEK KREDİ ÇEKİP EV ALDI. ALNININ TERİNİ YİYOR, EMEĞİNİN HAKKINI ALIYOR"   20:43   İZMİR KADIN PLATFORMU: “ÖLDÜRÜLEN HER KIZ KARDEŞİMİZ İÇİN SOKAKLARI DOLDURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”   20:40   ÖZGÜR ÖZEL: “SARIYER`E AKP KORKUSU YAŞATANLARI SON KEZ UYARIYORUM. OKTAY AKSU`DA BİRLEŞELİM. KORKULU RÜYA GÖRMEYELİM”   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ: "PARTİMİN BÜTÜN ADAYLARINA DESTEĞİM TAMDIR"   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ: "PARTİMİN BÜTÜN ADAYLARINA DESTEĞİM TAMDIR"   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ,PARTİMİN BÜTÜN ADAYLARINA DESTEĞİM TAMDIR  
 
     
   

Micro Focus, 2021 Gartner Magic Quadrant Raporu’na Göre Uygulama Güvenliği Testinde Lider Oldu


Micro Focus’un iş kolu CyberRes, “Uygulama Güvenliği” ürünleri ile uluslararası bilgi teknolojileri danışmanlık şirketi Gartner tarafından yayınlanan “Magic Quadrant 2021” raporuna göre uygulama güvenliği testinde lider seçildi. Micro Focus böylece aynı raporda üst üste sekizinci kez lider kategorisinde yer almayı başardı.

 

Tarih : 21 Haziran 2021 Pazartesi 15:25   Okunma : 187

Micro Focus’un iş kolu CyberRes, “Uygulama Güvenliği” ürünleri ile uluslararası bilgi teknolojileri danışmanlık şirketi Gartner tarafından yayınlanan “Magic Quadrant 2021” raporuna göre uygulama güvenliği testinde lider seçildi. Micro Focus böylece aynı raporda üst üste sekizinci kez lider kategorisinde yer almayı başardı.

Raporu hazırlayan Gartner, Micro Focus’un CyberRes Fortify portföyündeki Statik Kod Analizi (SAST), WebInspect (DAST), Yazılım Güvenlik Merkezi, Fortify on Demand (SaaS) ve Sonatype (SCA) dahil olmak üzere birçok AST ürün ve hizmetini inceledi.

Micro Focus, elde ettiği bu başarının dijital dönüşümler sırasında kuruluşların siber direncini desteklemek için güvenlik iş kolu CyberRes’e yaptığı büyük yatırımın güçlü bir geri dönüşü olduğuna inanıyor. Geçtiğimiz yıl kurumların dijital olarak iş yapmanın yeni yollarını hızla benimseyip uyguladığını ve böylelikle güvenli yazılım geliştirmenin bir zorunluluk haline geldiğini belirten CyberRes Fortify Ürün Yönetimi Başkanı Dylan Thomas, sözlerini şöyle sürdürüyor: “Müşterilerimizin aksiyona öncelik vermelerini ve uygulamalarının kurumsal anlamdaki risklerini yönetmelerini sağlayan kapsamlı DevSecOps çözümleri sunma misyonumuzu ileriye taşırken, Fortify’ın uygulama güvenliği alanındaki liderliğinin sürekli tanınmasını takdir ediyoruz.”

Fortify, müşterilere uygulama güvenlik ihtiyaçlarına dayalı seçim esnekliği sağlayan hem yerinde hem hizmet olarak sunulan teklifler için tam çözümler sunuyor. Bu eksiksiz portföy, geliştiricilerin sorunları hızla çözebilmesi ve önemli paydaşların uygulamalarının güvenlik duruşunu görebilmesi için CI/CD işlem hattı boyunca testi otomatik hale getiriyor.

Micro Focus Hakkında

Micro Focus, şirketlerin dijital dönüşümün dört temel sahasında işlerini yürütmelerine ve dönüştürmelerine destek oluyor: Kurumsal DevOps, Hibrit IT Yönetimi, Öngörüye Dayalı Analitikler, Güvenlik, Risk & Yönetişim. Müşteri odaklı bir inovasyon süreciyle geliştirilen yazılımımız, şirketlerin kendi kurumsal yapılarını inşa etmeleri, yönetmeleri, koruma altına almaları ve analiz etmeleri için ihtiyaç duyacakları kritik araçları sağlıyor. Bu araçlar mevcut ve gelişmekte olan teknolojiler arasında köprü vazifesi üstlenerek, dijital inovasyon yarışında daha az risk ile daha hızlı inovasyonu mümkün kılıyor.

CyberRes Hakkında

CyberRes, bir Micro Focus iş koludur. Dünyanın en büyük güvenlik portföylerinden birinin uzmanlığını getirerek müşterilerimizin ekiplerinde ve kuruluşlarında hem siber hem iş esnekliği oluşturuyor değişen tehdit ortamında yönlerini bulmaya yardımcı oluyoruz. CyberRes, işletmelerin bugün çalışmaya devam edebilmeleri, ışıkları açık tutabilmeleri, büyümeleri, yarının fırsatlarından yararlanabilmelerini sağlayacak dönüşüm için olumsuz koşullarla mücadele eden daha geniş bir dijital dönüşüm çözümlerinin bir parçasıdır.

Gartner – Sorumluluğun Reddi

Gartner, araştırma yayınlarında gösterilen herhangi bir satıcı firmayı, ürünü ya da hizmeti onaylamaz. Teknoloji kullanıcılarına yalnızca en yüksek derecelendirmeye ya da başka türde sınıflandırmaya sahip satıcı firmaları seçmelerini önermez. Gartner araştırma yayınları, Gartner'ın araştırma kuruluşunun görüşlerinden oluşur ve gerçeklere ait beyan olarak yorumlanmamalıdır. Gartner, belirli bir amaca uygunluğa veya bir ürün veya hizmetin ticari satış koşullarına dair garantiler dahil olmak üzere bu araştırmayla ilgili açık veya zımni her türlü garanti sorumluluğunu reddeder.






Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, MİCRO FOCUS, 2021 GARTNER, MAGİC, QUADRANT, RAPORU

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA