26 Nisan 2024 Cuma


16:40   YENİŞEHİR BELEDİYESİ KAÇAK PEYNİR İMALATHANESİNİ MÜHÜRLEDİ   14:47   EMİR CAN İĞREK`TEN MEZİTLİ 33 SPOR`A TAM DESTEK   13:51   METEOROLOJİ, KUVVETLİ RÜZGAR VE TOZ TAŞINIMI UYARISINI YİNELEDİ: GÖRÜŞ MESAFESİNDE DÜŞME, HAVA KALİTESİNDE AZALMA, ULAŞIMDA AKSAMALAR YAŞANABİLİR   13:36   AİLE BAKANLIĞI`NIN İLK KEZ DÜZENLEDİĞİ ÇOCUK ZİRVESİ TBMM`DE BAŞLADI   12:56   GÜLCAN KIŞ: HER 100 ÇOCUKTAN 20’Sİ ÇALIŞIYOR   12:50   İYİ PARTİ YENİ GENEL BAŞKANINI SEÇMEYE HAZIRLANIYOR   12:25   ÇORLU TREN KAZASI DAVASI... ÖZGÜR ÖZEL: “BU BAŞARI, DAYANIŞMA GÖSTERENLERİNDİR. BUNDAN SONRA HEP BERABER OLACAĞIZ”   12:02   ÇORLU TREN KAZASI DAVASI`NDA KARA AÇIKLANDI   11:54   FENERBAHÇE KONGRE ÜYESİ, İŞ İNSANI ÇİMEN`DEN TFF VE MHK`YA TEPKİ   11:08   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ, MAKBULE VE MEHMET ÇİFTİNİN İSTEĞİNE KAYITSIZ KALMADI   10:47   AKP`DEN CHP`YE GEÇEN TAŞOVA BELEDİYESİ`NİN BORCU BELEDİYE BİNASINA ASILDI: 32 MİLYON 715 BİN 775 LİRA   10:33   AKP`DEN DEM PARTİ`YE GEÇEN KARAKOÇAN BELEDİYESİ`NİN 88 MİLYON TL BORCU OLDUĞU AÇIKLANDI   10:15   ODTÜ ÖĞRENCİLERİNİN REKTÖRLÜK ÖNÜNDEKİ OTURMA EYLEMİNE ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANI GÜNER`DEN DESTEK   10:13   GAMZE AKKUŞ İLGEZDİ: "YOKSULLUK GİRDABI ÇOCUKLARIMIZI EĞİTİMDEN KOPARIYOR"   10:11   ÖZGÜR ÖZEL`DEN ÇORLU DAVASI ÖNCESİ AÇIKLAMA: “ÖLENLERİ SUÇLU, SUÇLULARI MASUM GÖSTEREN BİR KARARA KİMSE YELTENMESİN"   10:01   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, FİZİKSEL YETERLİLİK KURSLARIYLA GENÇLERİ SINAVA HAZIRLIYOR    09:25   TARSUS`TA “SANAT GÜZELLEŞTİRİR" KARMA RESİM SERGİSİ   09:23   İSİAS OTEL DAVASI... ACILI BABADAN MAHKEME HEYETİNE ÇAĞRI: "DEVLET GÖREVLİLERİNİN DE BU DAVA DOSYASINA DAHİL EDİLMESİ GEREKİR"   07:59   TÜED: “SGDP ÖDEYEREK ÇALIŞAN EMEKLİ SAYISI 2020`DEN BU YANA 1 MİLYON 125 BİN KİŞİ ARTTI”   23:21   DENİZ YAVUZYILMAZ: "KUVEYTTÜRK`TE YÖNETİM KURULU ÜYESİ DE OLAN KÜLTÜR VE TURİZM BAKAN YARDIMCISI ALPASLAN`IN TOPLAM MAAŞI 801 BİN TL"  
 
     
   

Vücut Geliştirme ve Bilek Güreşi’nde Yeni Dünya Şampiyonları Çıkaracağız


Bilek güreşi ve vücut geliştirme müsabakalarında birçok ulusal ve uluslararası başarıya imza atan milli sporcu, antrenör ve uluslararası hakem Seydi Ali Tunca, Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu başkanlığına aday oldu. Türkiye’de çok yetenekli ve başarılı sporcular bulunduğunu kaydeden Tunca, “Antrenörlerimiz ve sporcularımız desteklenir ve gerekli imkanlar sağlanırsa yeni dünya şampiyonları çıkaracağımıza inanıyorum” dedi.

 

Tarih : 21 Haziran 2021 Pazartesi 19:14   Okunma : 302

Vücut geliştirme ve bilek güreşi branşlarında kariyeri başarılarla dolu olan, spor hayatını antrenörlük ve hakemlikle sürdüren Seydi Ali Tunca, federasyondaki tüm görevlerinden istifa ederek Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu başkanlığına aday oldu. Sektörün sorunları hakkında bilgi veren Seydi Ali Tunca, yeterli sayıda uluslararası turnuva düzenlenmemesi, başarılı sporcu ve antrenörlerin yeterince desteklenmemesi gibi nedenlerle Türkiye’nin bu alanlarda bir türlü istediği başarıları elde edemediğini söyledi. Tunca, “Başkan seçildiğim taktirde yeni dönemde yapacağımız çalışmalarla Türkiye olarak büyük başarılara imza atacağız. Bunu başaracak gücümüz ve potansiyelimiz var” diye konuştu.

Dünya şampiyonaları öncesi milli takım kampları düzenlenmediğini de dile getiren Seydi Ali Tunca, hazırlık kampları olmaması ve turnuva eksikliğinin milli sporcuları olumsuz etkilediğini ifade etti. Bugüne kadar binlerce antrenöre eğitim veren, ulusal ve uluslararası müsabakalara birçok sporcu hazırlayan  Seydi Ali Tunca şunları söyledi:

“Türkiye’de gerek vücut geliştirme gerekse bilek güreşi dallarında çok başarılı sporcularımız ve bunları hazırlayan çok başarılı antrenörlerimiz var. Fakat bu arkadaşlarımız turnuvalara kendi salonlarında, kendi imkanları ile hazırlanıyorlar. Milli takım kampları düzenlenmiyor. Sporcularımızın tecrübe kazanması için uluslararası turnuvalar düzenlenmiyor. Federasyonun sporcu ve antrenörlerimize maddi bir desteği de yok.

Biz tüm bu eksiklik ve aksaklıkları gidermek için göreve talip olduk. Göreve geldiğimizde ilk işimiz federasyona ait yeni bir bina inşa etmek olacak. Yeni  federasyon binası içerisinde; idari bölümler, Milli Takım kamplarının yapılacağı spor salonları ve konferans salonları oluşturulacak. Faaliyetlerin aynı bina içerisinde olmasının daha kaliteli hizmet sağlayacağına inanıyoruz. Burada bölgesel, ulusal ve uluslararası gelişim seminerleri düzenleyeceğiz. Yurt dışı yarışmaları öncesi Milli Takım Hazırlık Kampları düzenleyeceğiz.

Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi branşlarında ulusal ve uluslararası prestijli özel turnuvalar düzenleyeceğiz. Sporcu ve antrenörlerimizi maddi olarak destekleyeceğiz. Hakemlerimizin eğitimi için yurt dışından eğitmenler getireceğiz, hakemlerimizin harcırahlarını da iyileştireceğiz. Master kategorisinde yarışan sporcuları da destekleyeceğiz. Masrafları büyük oranda sponsor desteği ile sağlanacak olup, uluslararası başarı elde edenler ödüllendirilecek. Öte yandan milli takım antrenörleri sadece teknik kuruldan değil milli takıma sporcu veren antrenörlerden oluşacak. Tüm bu atılımlarla Türk’ün gücünü dünyaya göstereceğimize inanıyorum”.






Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, TÜRKİYE, VÜCUT, GELİŞTİRME, FİTNESS, BİLEK GÜREŞİ, FEDERASYONU, BAŞKANI

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA