25 Nisan 2024 Perşembe


23:21   DENİZ YAVUZYILMAZ: "KUVEYTTÜRK`TE YÖNETİM KURULU ÜYESİ DE OLAN KÜLTÜR VE TURİZM BAKAN YARDIMCISI ALPASLAN`IN TOPLAM MAAŞI 801 BİN TL"   22:13   İYİ PARTİLİ UZ`UN KURULTAY DELEGE LİSTESİNDE USULSÜZLÜK YAPILDIĞI GEREKÇESİYLE ÇANKAYA 4. İLÇE SEÇİM KURULU`NA YAPTIĞI İTİRAZ REDDEDİLDİ   21:29   GEZİ İÇİN ADALET NÖBETİ`NİN İKİNCİ YIL DÖNÜMÜNDE İZMİR`DEN ADALET ÇAĞRISI: "HUKUKSUZLUĞA SON VERİN"   20:21   İYİ PARTİ`NİN 5 OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI`NA DELEGELER, İL VE İLÇE YÖNETİCİLERİ İLE ESKİ MİLLETVEKİLLERİ DIŞINDA KATILIMCI ALINMAYACAK   19:42   SEZGİN TANRIKULU: "AKP`NİN KAYYUM UYGULAMASI, SİYASİ BİR KÖTÜLÜK OLARAK TARİHE GEÇECEK"   19:24   HASAN ÖZTÜRK, BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ`NİN BORCUNUN 20 MİLYON TL`NİN ÜZERİNDE OLDUĞUNU AÇIKLADI   18:52   GÖLBAŞI BELEDİYE BAŞKANI ODABAŞI, BELEDİYENİN BORCUNUN 1 MİLYAR 60 MİLYON 485 BİN TL OLDUĞUNU AÇIKLADI   18:43   AVUKATLAR 27 NİSAN`DA ANKARA`DA "BÜYÜK SAVUNMA MİTİNGİ"NE HAZIRLANIYOR... ANKARA BARO BAŞKANI KÖROĞLU: "BU MİTİNG AVUKATLARIN EKONOMİK ANLAMDA BÜYÜK ÇIKMAZA SÜRÜKLENMESİ NEDENİYLE DÜZENLENİYOR"   18:10   TBMM GENEL KURULU`NDA CHP VE MHP ARASINDA `MANİSA` TARTIŞMASI   18:01   KÜTAHYA BELEDİYE BAŞKANI KAHVECİ ESKİ BORÇLARI BELEDİYE BİNASINA ASTI   17:33   "TAKSİMETRELERİ KURUN, GELİYOR MURAT KURUM" SÖZLERİYLE GÜNDEM OLAN İTEO BAŞKANI EYÜP AKSU İMAMOĞLU`NU ZİYARET ETTİ   17:23   DEM PARTİ BATMAN İL BAŞKANLIĞI`NA OPERASYON   16:41   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ`NİN ‘23 NİSAN ULUSLARARASI ÇOCUK FESTİVALİ` GALA YEMEĞİYLE SONA ERDİ   16:25   10 EKİM GAR KATLİAMI DAVASINDA VERİLEN ARA KARARA TEPKİ: "BU KATLİAM GÖZ GÖRE GÖRE GELDİ"   15:33   BAŞKAN YILDIZ, ÇOCUKLARIN BAYRAM SEVİNCİNİ PAYLAŞTI   15:32   DÜNYA ÇOCUKLARI 23 NİSAN’I YENİŞEHİR SOKAKLARINDA KUTLADI    15:31   YANIKÖMEROĞLU`NUN KATILIMIYLA CHP`NİN MİLLETVEKİLİ SAYISI 126 OLDU   15:26   AYM KARARINA RAĞMEN TAKSİM`İN İŞÇİLERE KAPATILMASINA TEPKİ GÖSTEREN ÇERKEZOĞLU: MİLYONLARIN GÖZÜ KULAĞI TAKSİM 1 MAYIS ALANINDA OLACAK   15:23   ÖZGÜR ÖZEL: “BU ÜLKEDE EĞER DEVLET OLACAKSA EN ÜSTTEKİ CUMHURBAŞKANINDAN EN SADE VATANDAŞA KADAR HERKES BU ANAYASA`YA BAĞLI OLACAK”   15:17   YARGITAY 23 TURDUR BAŞKANINI SEÇEMİYOR… SEÇİMİN YARIN YAPILACAK 24. TURUNDA MUHSİN ŞENTÜRK VE ÖMER KERKEZ YARIŞACAK  
 
     
   

Vücut Geliştirme ve Bilek Güreşi’nde Yeni Dünya Şampiyonları Çıkaracağız


Bilek güreşi ve vücut geliştirme müsabakalarında birçok ulusal ve uluslararası başarıya imza atan milli sporcu, antrenör ve uluslararası hakem Seydi Ali Tunca, Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu başkanlığına aday oldu. Türkiye’de çok yetenekli ve başarılı sporcular bulunduğunu kaydeden Tunca, “Antrenörlerimiz ve sporcularımız desteklenir ve gerekli imkanlar sağlanırsa yeni dünya şampiyonları çıkaracağımıza inanıyorum” dedi.

 

Tarih : 21 Haziran 2021 Pazartesi 19:14   Okunma : 301

Vücut geliştirme ve bilek güreşi branşlarında kariyeri başarılarla dolu olan, spor hayatını antrenörlük ve hakemlikle sürdüren Seydi Ali Tunca, federasyondaki tüm görevlerinden istifa ederek Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu başkanlığına aday oldu. Sektörün sorunları hakkında bilgi veren Seydi Ali Tunca, yeterli sayıda uluslararası turnuva düzenlenmemesi, başarılı sporcu ve antrenörlerin yeterince desteklenmemesi gibi nedenlerle Türkiye’nin bu alanlarda bir türlü istediği başarıları elde edemediğini söyledi. Tunca, “Başkan seçildiğim taktirde yeni dönemde yapacağımız çalışmalarla Türkiye olarak büyük başarılara imza atacağız. Bunu başaracak gücümüz ve potansiyelimiz var” diye konuştu.

Dünya şampiyonaları öncesi milli takım kampları düzenlenmediğini de dile getiren Seydi Ali Tunca, hazırlık kampları olmaması ve turnuva eksikliğinin milli sporcuları olumsuz etkilediğini ifade etti. Bugüne kadar binlerce antrenöre eğitim veren, ulusal ve uluslararası müsabakalara birçok sporcu hazırlayan  Seydi Ali Tunca şunları söyledi:

“Türkiye’de gerek vücut geliştirme gerekse bilek güreşi dallarında çok başarılı sporcularımız ve bunları hazırlayan çok başarılı antrenörlerimiz var. Fakat bu arkadaşlarımız turnuvalara kendi salonlarında, kendi imkanları ile hazırlanıyorlar. Milli takım kampları düzenlenmiyor. Sporcularımızın tecrübe kazanması için uluslararası turnuvalar düzenlenmiyor. Federasyonun sporcu ve antrenörlerimize maddi bir desteği de yok.

Biz tüm bu eksiklik ve aksaklıkları gidermek için göreve talip olduk. Göreve geldiğimizde ilk işimiz federasyona ait yeni bir bina inşa etmek olacak. Yeni  federasyon binası içerisinde; idari bölümler, Milli Takım kamplarının yapılacağı spor salonları ve konferans salonları oluşturulacak. Faaliyetlerin aynı bina içerisinde olmasının daha kaliteli hizmet sağlayacağına inanıyoruz. Burada bölgesel, ulusal ve uluslararası gelişim seminerleri düzenleyeceğiz. Yurt dışı yarışmaları öncesi Milli Takım Hazırlık Kampları düzenleyeceğiz.

Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi branşlarında ulusal ve uluslararası prestijli özel turnuvalar düzenleyeceğiz. Sporcu ve antrenörlerimizi maddi olarak destekleyeceğiz. Hakemlerimizin eğitimi için yurt dışından eğitmenler getireceğiz, hakemlerimizin harcırahlarını da iyileştireceğiz. Master kategorisinde yarışan sporcuları da destekleyeceğiz. Masrafları büyük oranda sponsor desteği ile sağlanacak olup, uluslararası başarı elde edenler ödüllendirilecek. Öte yandan milli takım antrenörleri sadece teknik kuruldan değil milli takıma sporcu veren antrenörlerden oluşacak. Tüm bu atılımlarla Türk’ün gücünü dünyaya göstereceğimize inanıyorum”.






Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, TÜRKİYE, VÜCUT, GELİŞTİRME, FİTNESS, BİLEK GÜREŞİ, FEDERASYONU, BAŞKANI

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA