24 Nisan 2024 Çarşamba


12:02   BURHANETTİN BULUT`TAN KAMU HARCAMALARINDA TASARRUF ÇAĞRISI YAPAN ERDOĞAN`A SESLENDİ   11:41   DEM PARTİLİ ASLAN, BAKAN ÖZHASEKİ`YE CİZRE BELEDİYESİ`NİN KAYYIMDAN KALAN BORÇLARINI SORDU   11:41   TCMB: KISA VADELİ DIŞ BORÇ STOKU YÜZDE 0,9 ORANINDA AZALIŞLA 173,6 MİLYAR DOLAR OLDU   11:24   MEZİTLİ, 23 NİSAN`I EMİR CAN İĞREK`LE KUTLADI    11:01   TCMB: KONUT FİYAT ENDEKSİ ŞUBATTA YÜZDE 2,2 ARTTI. İSTANBUL`DA ORTALAMA METREKARE FİYATI 45 BİN 420 TL OLDU   10:05   MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI: “FIRAT KALKANI BÖLGESİNDE 4PKK/YPG`Lİ TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ"   09:14   VAHAP SEÇER: “ÇOCUKLARA BAYRAMI LAYIK GÖREN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`E ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ”   23:29   İMAMOĞLU: “HİÇ KİMSEYE ÇOCUKLARIMIZIN, GENÇLERİMİZİN HAKKINI YEDİRMEYECEĞİZ”   23:12   23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI, TBMM`DE DÜZENLENEN RESEPSİYONLA KUTLANDI   22:50   CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL: "ERKEN SEÇİMİ MİLLET İSTEMEDEN BEN İSTEMEYECEĞİM"   22:28   BAHÇELİ`NİN ``DEM PARTİ KAPATILSIN`` AÇIKLAMASI.. ADALET BAKANI TUNÇ: “DEM PARTİ DE TERÖRÜ DESTEKLEYEN FAALİYETLERDE BULUNURSA KAÇINILMAZ OLUR``   22:14   FATİH ERBAKAN: "AKP`YE BİZ KAYBETTİRMEDİK, BAZI YERLERDE MHP KAYBETTİRDİ"   21:55   ERDOĞAN İLE ÖZGÜR ÖZEL`İN BAŞ BAŞA GÖRÜŞME ÖNCESİ İLK TEMASI... CHP GRUP BAŞKAN VEKİLİ EMİR: "SICAK BİR SOHBETTİ"   21:46   KURTULMUŞ`TAN ÖZEL`İN ``ÖNCE MEVCUT ANAYASA`YA UYULMALI`` SÖZLERİNE YANIT: "MÜHİM OLAN FİKİRLERİN AÇIK YÜREKLİLİKLE ORTAYA KONMASI"   21:05   AKP GENEL BAŞKANI ERDOĞAN İLE ÖZGÜR ÖZEL ARASINDA İLK TEMAS....   21:04   AKP GENEL BAŞKANI VE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: "ÖZGÜR ÖZEL`İN RANDEVU TALEPLERİ OLDU. İNŞALLAH KISA SÜREDE BİR ARAYA GELİŞİ GERÇEKLEŞTİRİRİZ"   20:14   TAKSİM`DE 1 MAYIS KUTLAMALARINA İZİN VERİLMEMESİ... BAKAN YERLİKAYA: "YASAK YOK, KISITLAMA VAR"   19:21   ÖZGÜR ÖZEL`DEN, 10. CUMHURBAŞKANI AHMET NECDET SEZER`E `TEŞEKKÜR" ZİYARETİ   18:45   ERDOĞAN, HASAN KILIÇ`IN CENAZE TÖRENİNE KATILDI   18:14   İSTANBUL VALİSİ GÜL`ÜN YASAK KARARINI AÇIKLADIĞI TAKSİM`DE 1 MAYIS KUTLAMASINA MAKAMINA OTURAN ÇOCUK İZİN VERDİ  
 
     
   

Toroslar Belediyesi, Modern Yollar İçin İş Başında


Kent genelinde ulaşımda güveni ve konforu sağlamak için çalışan Toroslar Belediyesi, yol hizmetlerini aralıksız sürdürüyor.

 

Tarih : 5 Ağustos 2021 Perşembe 13:13   Okunma : 266

Kent genelinde ulaşımda güveni ve konforu sağlamak için çalışan Toroslar Belediyesi, yol hizmetlerini aralıksız sürdürüyor.

İlçede gerçekleştirilen yol yapım çalışmalarıyla vatandaşlara rahat bir ulaşım imkanı sağlayan belediye, kaldırım çalışmalarının yanı sıra bozulan ve ihtiyaç duyulan yollara da kilit parke taşları döşüyor.

Belediye, ilçe genelindeki yol yapım çalışmalarında kendi imalatı olan kilit parke taşlarını kullanıyor.

Belli bir program doğrultusunda yürütülen yol çalışmaları kapsamında Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu hafta; Tırtar, Kurdali ve Halkkent Mahallesi’nde asfalt, Arpaçsakarlar Mahallesi’nde kilit parke, Arslanköy Mahallesi’nde sathi asfalt, Kızılkaya Mahallesi’nde ise yol açım çalışması gerçekleştirdi.

“Toroslar Hızla Büyüyor ve Gelişiyor”

 “Ulaşımı rahatlatmak ve güvenli hale getirmek için gerçekleştirdiğimiz üst yapı çalışmalarını belli bir plan doğrultusunda sürdürüyoruz” diyen Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, “Daha yaşanılabilir ve modern bir ilçe oluşturma gayretindeyiz. Hemşehrilerimizden gelen talepleri de değerlendirerek ilçemizin her noktasına hizmet götürüyoruz. Yol çalışmalarımızda kullandığımız kilit parke taşlarını ise kendi üretim atölyemizde üretiyoruz. Böylece hem maliyeti düşürüyoruz hem de kaliteli ürünler elde ediyoruz” dedi.

Toroslar’ın hızla büyüyen ve gelişen bir ilçe olduğunu belirten Başkan Yılmaz, “Asfalt ve kilit parke kaplama çalışmalarımızla ilçemize yeni bir çehre kazandırıyoruz. Tek amacımız vatandaşlarımızın daha nezih ortamlarda yaşamasını sağlamak. Hemşehrilerimizin hak ettiği hizmetleri yerine getirmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

 

 






Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, TOROSLAR, BELEDİYESİ, BAŞKAN, YILMAZ, MODERN, YOLLAR İÇİN, İŞ BAŞINDA

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA