23 Nisan 2024 Salı


13:49   BAŞKAN YILDIZ, 23 NİSAN’DA KOLTUĞUNU MİNİK EYLÜL’E BIRAKTI   13:37   MERSİN`DE COŞKULU 23 NİSAN KUTLAMASI   12:59   SEZGİN TANRIKULU: TÜRKİYE`DE ÇOCUKLAR BASKI ALTINDA. ÇOCUKLAR AÇISINDAN AĞIR BİR TABLO VAR. BU KOŞULLARIN DEĞİŞMESİ İÇİN MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞİZ   12:31   CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN`DAN CHP`Lİ ÖZEL İLE GÖRÜŞME AÇIKLAMASI   12:19   ÇYDD: “ÇOCUKLARIMIZIN LAİK VE BİLİMSEL EĞİTİM HAKKININ SAVUNUCUSU OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ. 23 NİSAN KUTLU OLSUN”   12:06   ANITKABİR`DE 23 NİSAN COŞKUSU... BİNLERCE ÇOCUK ATA’SINA KOŞTU   11:53   TÜM YEREL-SEN`DEN 23 NİSAN MESAJI: İKTİDAR TÜRKİYE CUMHURİYETİ`NİN GELECEĞİNİ TEMSİL EDEN ÇOCUKLARIMIZA GEREKLİ ÖNEMİ VERMEMEKTEDİR   11:42   TAKSİM`DE 23 NİSAN TÖRENİ... İMAMOĞLU: “UMARIM BU MEMLEKETİN ÇOCUKLARINA MAHCUP OLMAYAN YÖNETİCİLER OLURUZ”   11:27   OKUMA YAZMA BİLMEYEN 5 YAŞINDAKİ MUHAMMED MİRAÇ ARAS İSTİKLAL MARŞI`NI EZBERE OKUDU   11:12   MANSUR YAVAŞ, 23 NİSAN DOLAYISIYLA KOLTUĞUNU MUHAMMED UĞUR`A BIRAKTI   10:35   TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ VE DEVLET ERKANI ANITKABİR`İ ZİYARET ETTİ   09:57   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`İN ‘KIR ÇİÇEKLERİ`NDEN TÜRKİYE ŞAMPİYONASI`NDA BAŞARILI SONUÇ    09:39   MİLLİ EĞİTİM BAKANI TEKİN 81 İLDEN GELEN ÇOCUKLARLA ANITKABİR`İ ZİYARET ETTİ   09:23   MİLLİ EĞİTİM BAKANI TEKİN`İN 23 NİSAN MESAJI   17:15   BAŞKAN ALİ BOLTAÇ 23 NİSAN GELENEĞİNİ BOZMADI, KOLTUĞUNU MİNİK ÖĞRENCİYE DEVRETTİ   17:12   TARSUS BELEDİYE BAŞKANI ALİ BOLTAÇ’TAN 23 NİSAN KUTLAMA MESAJI   17:10   TARSUS BELEDİYESİ TARAFINDAN YENİCE MAHALLESİ’NDE YOL BAKIM ÇALIŞMASI YAPILDI   17:06   YENİŞEHİR BELEDİYESİ 5 ÜLKEDEN ÇOCUKLARINI MERSİN’DE BULUŞTURDU   16:54   ÇUKUROVA GAZETECİLER CEMİYETİ VE MERSİN GAZETECİLER CEMİYETİ BAŞKANLARINDAN BELEDIYELERE ÇAĞRI   12:19   GÜLCAN KIŞ 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI’NI KUTLADI  
 
     
   

Pınar Su ve İçecek yeni pazarları hedefliyor


Pınar Su ve İçecek, her yıl yiyecek ve içecek endüstrisini buluşturan Anuga Fuarı’nda geniş ürün yelpazesiyleyer aldı. Sektörde ilklere öncülük yapan Pınar Su ve İçecek, tanıttığı inovatif ve eşsiz lezzetleriyle katılımcılar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. İhracat hedeflerine dair konuşan Pınar Su ve İçecek Operasyonlar Direktörü Koral Kalpaklıoğlu, “Bugün 30’a yakın ülkeye ihracat gerçekleştiriyor, Türkiye’nin su ihracatının %17.8’ini tek başımıza yapıyoruz. Önümüzdeki yıl da ihracatta büyümeye devam ederek yeni pazarlara giriş yapacağız.” açıklamalarında bulundu.

 

Tarih : 15 Ekim 2021 Cuma 17:21   Okunma : 396

Türkiye’nin ilk amlalajlı suyunu tüketicileriyle buluşturan Pınar Su ve İçecek, 9-13 Ekim 2021 tarihleri arasında Almanya’nın Köln kentinde gerçekleşen Anuga Fuarı’nda,geniş ürün yelpazesiyle yerini aldı. Eşsiz lezzetlerini katılımcıların beğenisine sunan Pınar Su ve İçecek, özellikle farklı ihtiyaçlara çözüm sunan yenilikçi ürünleriyle fuarda yoğun ilgiyle karşılandı.“Fonksiyonel İçecek Kategorisi”;kavun, misket limon, kırmızı üzüm ve mandalina lezzetlerinden oluşan “Pınar Frii Kategorisi”, limonata, soğuk çay, gazoz ve su ürünleriyle ziyaretçilerden tam not aldı.

Pınar Su ve İçecek Operasyonlar Direktörü Koral Kalpaklıoğlu; “Tüketici odaklı, sürdürülebilir ve yenilikçi yaklaşımımızla çalışmalarımıza devam ederken, günümüzün sağlıklı yaşam trendlerini yakından takip ediyor ve farklı ihtiyaçlara yönelik çözümler üretiyoruz. Ürünlerimizi, şeker tüketiminin azaltılması, vegan beslenmenin artması gibi yeni nesil yaşam alışkanlıklarına göre şekillendiriyoruz. Eşsiz lezzetlerimizle genişlettiğimiz portföyümüzü bu yıl da Anuga Fuarı’nda yabancı yatırımcılara tanıtma fırsatı bulduk. Türkiye’nin vegan sertifikasına sahip ilk meyveli gazlı içeceği “Pınar Frii”, Zindelik, Güzellik, Bağışıklık ve Rahatlık Pınarım çeşitlerinden oluşan “Fonksiyonel Ürün Ailesi’’, Soğuk Çay, Gazoz, Pınar Gazlı Su ve Pınar Su çeşitlerimiz ziyaretçilerden ve katılımcılardan tam not aldı. Geliştirdiğimiz teknolojik altyapımızla, mevcut ve yeni içecek kategorilerinde yakaladığımız tüketici memnuniyetini daha yukarı taşıma amacıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi.

Hedef; yeni pazarlara giriş yapmak

Türkiye’nin toplam su ihracatının yüzde 17,8’initek başına gerçekleştirdiklerini belirten Kalpaklıoğu; “Yüzde yüz yerli sermayeli Pınar Su ve İçecek olarak,başta Almanya ve İngiltere gibi Avrupa ülkeleri olmak üzere30’a yakın ülkeye ihracat gerçekleştiriyor;toplam satışlarımızın %16,7’sini yurtdışı pazarlara yapıyoruz.Türkiye pazarındaki gelişmelerin yanı sıra global trendleri de yakından takip ediyoruz.

Hedefimiz, üretmeye başladığımız katma değerli içecek ürün çeşitleriyle, başta aktif olduğumuz ülkeler olmak üzere tüm dünyada yeni pazarlara“made in Türkiye” ürünlerimizle giriş yapmak.” açıklamalarında bulundu.

Pınar Su & İçecek Hakkında: 1984 yılında Yaşar Holding çatısı altında temelleri atılan %100 Türk sermayeli Pınar Su & İçecek, Pınar Şaşal markasıyla Türk tüketicisini ilk kez ambalajlı suyla tanıştırdı. Yıllar içerisinde attığı stratejik adımlarla farklı içecek kategorilerinde portföyüne yeni ürünler ekleyen marka, bu adımlarla pazardaki konumunu daha da güçlendirdi. NSF (Amerika menşeili Ulusal Sağlık Kuruluşu) tarafından onaylanan ilk Türk su markası olarak bugün 30’a yakın ülkeye ihracat yapan Pınar Su & İçecek, sürekli geliştirilen teknolojik altyapısıyla mevcut ve yeni içecek kategorilerinde yakaladığı tüketici memnuniyetini en üst seviyeye taşımak amacıyla sektöre yön veren, sürdürülebilirlik odağındaki yenilikçi çalışmalarına tüm hızıyla devam etmektedir. Sürdürülebilirlik yaklaşımı kapsamında "Enerji ve İklim Değişikliği”, “Su Kullanımı ve Atık Su Yönetimi”, “Atık Yönetimi”, “Sağlık ve Güvenlik” ve “Toplumsal Katkı” olmak üzere kendisine beş öncelikli alan belirleyen Pınar Su ve İçecek, “Sıfır Atık Belgesi”ne sahiptir.

 






Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, PINAR SU, ANUGA FUARI

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA