19 Nisan 2024 Cuma


12:52   CHP TOKAT MİLLETVEKİLİ KADİM DURMAZ: "DEPREM KAPIMIZA DAYANDI HÂLÂ ÖNLEM YOK"   12:45   İLİÇ`TE BİR MADENCİNİN DAHA CESEDİNE ULAŞILDI   12:37   TOKAT SULUSARAY`DA YAŞANAN DEPREM YOZGAT`IN BAZI İLÇELERİNDE DE HASARA NEDEN OLDU   12:10   İZMİR`DE 4,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM... İZMİR VALİSİ ELBAN AÇIKLAM YAPTI   11:56   AKP`DEN GÖREVİ DEVRALAN CHP`Lİ MAZGİRT BELEDİYE BAŞKANI TAYHAVA BELEDİYENİN BORCUNU AÇIKLADI   11:08   AVUKATLAR YÜRÜYÜŞ YAPACAK, "AVUKATLAR İÇİN DE ADALET" DİYECEK   10:45   ELAZIĞLI ÜRETİCİ: "PEYNİR ALAMAYAN VATANDAŞLAR MERDİVEN ALTINDA ÜRETİLEN PEYNİRE YÖNELİYOR"   10:32   KREDİ KARTI BORÇLARI PATLAYAN VATANDAŞLARDAN İKTİDARA: "EKONOMİYİ DÜZELTMEK İÇİN SARAYDAN BAŞLA, UÇAK İNMEYEN HAVALİMANLARINDAN, GEÇİLMEYEN KÖPRÜLERDEN BAŞLA"   10:23   İZMİR`DE ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMENLERDEN ERDOĞAN`A TEPKİ   09:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİ, YAZ SEZONUNA HAZIR   09:09   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN BİR İLK: 23 NİSAN ULUSLARARASI ÇOCUK FESTİVALİ   08:23   NACİ GÖRÜR: "ERKEN UYARI SİSTEMİ HAYAT KURTARMAZ, HAYAT KURTARACAK OLAN KENTİ DEPREME HAZIRLAMAKTIR"   01:28   TOKAT`IN SULUSARAY İLÇESİNDE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   22:43   TOKAT SULUSARAY`DA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   16:27   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, DİSK GENEL BAŞKANI ÇERKEZOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ   16:21   AKP`DEN CHP`YE GEÇEN ELBİSTAN BELEDİYESİ`NİN BORCU 334 MİLYON 921 BİN TL OLARAK AÇIKLANDI   16:07   AB KOMİSYON ÜYESİ KYRIAKIDES, AB-TÜRKİYE YÜKSEK DÜZEYLİ SAĞLIK DİYALOĞU`NA KATILMAK ÜZERE ANKARA`DA   15:45   ÖZGÜR ÖZEL`DEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN`A: "SEÇMENİN MEKTUBUNU BALKONDA OKUYUP GRUPTA MASAL OKUMAK DERS ALMAMAK DEMEKTİR. O DERSİ MİLLETİMİZ VERİR"   15:34   AKBELEN`DE MADEN SAHASINDAKİ PATLAMALAR NEDENİYLE HER YER TOZ DUMAN... İKİZKÖYLÜ VATANDAŞ: "ŞU ANDA NEFES ALAMIYORUZ"   15:20   ÖZGÜR ÖZEL: ``VİZE SERBESTİSİNİN ÖNÜNDEKİ ÜÇ ENGELİ AŞMAK, CHP İKTİDARINDA 15 GÜNLÜK İŞTİR"  
 
     
   

Lütfü Elvan, Mersin İçin Siyaset Üstü Bir Değerdir


Mersin Yatırımcı İş İnsanları Derneği (MERYAD) Başkanı Coşkun Doğmuş, “Hazine ve Maliye Bakanımız Lütfü Elvan, Mersin için siyaset üstü bir değerdir” dedi. Mersin Yatırımcı İş İnsanları Derneği (MERYAD) Başkanı Coşkun Doğmuş, Hazine ve Maliye eski Bakanı Lütfü Elvan ile alakalı kamuoyunda yer alan bazı haberlerle ilgili açıklamada bulundu.

 

Tarih : 2 Aralık 2021 Perşembe 20:13   Okunma : 279

Mersin Yatırımcı İş İnsanları Derneği (MERYAD) Başkanı Coşkun Doğmuş, “Hazine ve Maliye Bakanımız Lütfü Elvan, Mersin için siyaset üstü bir değerdir” dedi.
Mersin Yatırımcı İş İnsanları Derneği (MERYAD) Başkanı Coşkun Doğmuş, Hazine ve Maliye eski Bakanı Lütfü Elvan ile alakalı kamuoyunda yer alan bazı haberlerle ilgili açıklamada bulundu.

Hazine ve Maliye eski Bakanı Lütfü Elvan’ın, Mersin için siyaset üstü bir değer olduğunun altını çizen Mersin Yatırımcı İş İnsanları Derneği Başkanı Coşkun Doğmuş, “Son günlerde Hazine ve Maliye Bakanımız Lütfü Elvan’ı oldukça üzdüğünü bildiğim çeşitli haberler kamuoyunda yer almaktadır. Tüm Türkiye’nin dürüst kişiliği ve çalışkanlığı ile bildiği ve takdir ettiği Lütfü Elvan, Mersin’e geldiğinden bu güne kadar, Mersin için elzem olan ve 30 yıldır konuşulup bir türlü hayata geçirilmeyen merkezi hükümet bütçeli tüm yatırımları başlatmış olup, bu yatırımların bir kısmı bitirilmiş, bir kısmında sona gelinmiş, bir kısmı da devam etmektedir” dedi.


Yapılan çalışmalarla ilgili de bilgi veren Başkan Doğmuş, “Bunları örneklemek gerekirse 30 yıldır konuştuğumuz Pamuklu Barajı bitirilmiş ve su tutmaya başlamıştır. Mersin – Tarsus’un kuzeyinde bulunan tarım arazilerinin tamamının sulamasını ve Mersin’in merkezinin su ihtiyacını karşılayacak olan Pamuklu Barajı 2 yıl gibi kısa bir sürede tamamlanmıştır. Bununla beraber Mersin de irili ufaklı 8 baraj ve göletin yapımı da tamamlanmıştır. 8 Turizm geliştirme bölgesinin tüm altyapı çalışmaları Sayın Lütfü Elvan’ın çabalarıyla bitirilmiştir. Başlangıçta Mersin – Antalya yolu 2 tünel ve 3 viyadükten ibaret bir yol iken bu gün 28 tünel ve 36 viyadük ile sayın Lütfü Elvan’ın Ulaştırma Bakanlığı döneminde yeniden projelendirilmiş ve yapımına hız verilmiş, yolun Mersin tarafında çok az bir kısım kalmış olup bu kısımda 2022 yılı sonuna tamamlanması planlanmıştır. Yolun Antalya tarafında kalan ve 2004 yılından bu yana kazma vurulmayan 28 Km’lik kısmının yapımı için Sayın Lütfü Elvan’ın büyük çaba gösterdiğini biliyorum. Silifke – Karaman yolunda da büyük mesafe kat edilmiş, çok zor arazi şartlarına rağmen yolun %80’i tamamlanmıştır. Tüm engellemelere rağmen Sayın Lütfü Elvan Bakanımızın üstün gayretleri ile Çukurova Havalimanının altyapı çalışmaları bitmiş olup, aralık sonunda geçici kabulü yapılacaktır. Bu arada Havalimanının üstyapı çalışmalarına da başlanmıştır. Çeşmeli – Taşucu otobanının Çeşmeli – Narlıkuyu kısmı yine Lütfü Elvan’ın çabalarıyla nihayet ihale edilmiş olup, müteahhit firma yapım için çalışmalar başlamıştır. Sadece 2 Organize Sanayi Bölgesi varken, bugün yine Sayın Bakanımızın destekleriyle 7 adet Organize Sanayi Bölgesi daha kurularak toplam 9 Organize Sanayi Bölgesi olmuştur. Bununla beraber Mersin – Gözne yolu, Erdemli – Avgadı yolu, Tarsus – Çamlıyayla yolu, onlarca polis merkezi, okul, sağlık merkezi Sayın Bakanımız Lütfü Elvan’ın çabalarıyla Mersin ‘e kazandırılmıştır. Kısaca 30 yıldır Mersin ‘in konuştuğu fakat bir türlü hayata geçirilemeyen tüm projeler Sayın Bakanımız Lütfü Elvan ile beraber birer birer hayata geçirilmeye başlanmıştır. Tüm Mersin halkı bunu bilmektedir ve Sayın Bakanımız Lütfü Elvan’ı desteklemektedir. Tüm bunların ışığında diyorum ki, Sayın Hazine ve Maliye Bakanı Lütfü Elvan, Mersin ‘de herkesin sevip saydığı siyaset üstü bir değerdir. Mersin halkı Sayın Bakanımızın yanındadır ve yanında olmaya devam edecektir” şeklinde konuştu.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA