20 Nisan 2024 Cumartesi


16:18   CHP`NİN TBMM GRUP AMİRİ BAYRAKTAR İÇİN CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ   15:51   YOZGAT`TA DEPREMDEN HASAR GÖREN BİNALARLA İLGİLİ HASAR TESPİT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR   15:22   YENİŞEHİR DÜNYA VE AVRUPA TRİATLON YARIŞLARINA HAZIR    14:53   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL BAŞKANLIĞINDA YAPILAN MYK TOPLANTISI SONA ERDİ   14:39   AYM, İZİNSİZ BİLDİRİ DAĞITAN, AFİŞ ASAN ÖĞRENCİLERE DİSİPLİN CEZASI GETİREN YÖK KANUNU MADDESİNİ İPTAL ETTİ   13:32   ÖMER FETHİ GÜRER: ET VE SÜT KURUMU ETE YAPTIĞI ZAMLARI GERİ ALMALIDIR   12:52   CHP TOKAT MİLLETVEKİLİ KADİM DURMAZ: "DEPREM KAPIMIZA DAYANDI HÂLÂ ÖNLEM YOK"   12:45   İLİÇ`TE BİR MADENCİNİN DAHA CESEDİNE ULAŞILDI   12:37   TOKAT SULUSARAY`DA YAŞANAN DEPREM YOZGAT`IN BAZI İLÇELERİNDE DE HASARA NEDEN OLDU   12:10   İZMİR`DE 4,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM... İZMİR VALİSİ ELBAN AÇIKLAM YAPTI   11:56   AKP`DEN GÖREVİ DEVRALAN CHP`Lİ MAZGİRT BELEDİYE BAŞKANI TAYHAVA BELEDİYENİN BORCUNU AÇIKLADI   11:08   AVUKATLAR YÜRÜYÜŞ YAPACAK, "AVUKATLAR İÇİN DE ADALET" DİYECEK   10:45   ELAZIĞLI ÜRETİCİ: "PEYNİR ALAMAYAN VATANDAŞLAR MERDİVEN ALTINDA ÜRETİLEN PEYNİRE YÖNELİYOR"   10:32   KREDİ KARTI BORÇLARI PATLAYAN VATANDAŞLARDAN İKTİDARA: "EKONOMİYİ DÜZELTMEK İÇİN SARAYDAN BAŞLA, UÇAK İNMEYEN HAVALİMANLARINDAN, GEÇİLMEYEN KÖPRÜLERDEN BAŞLA"   10:23   İZMİR`DE ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMENLERDEN ERDOĞAN`A TEPKİ   09:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİ, YAZ SEZONUNA HAZIR   09:09   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN BİR İLK: 23 NİSAN ULUSLARARASI ÇOCUK FESTİVALİ   08:23   NACİ GÖRÜR: "ERKEN UYARI SİSTEMİ HAYAT KURTARMAZ, HAYAT KURTARACAK OLAN KENTİ DEPREME HAZIRLAMAKTIR"   01:28   TOKAT`IN SULUSARAY İLÇESİNDE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   22:43   TOKAT SULUSARAY`DA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ  
 
     
   

Akdeniz Belediyesi Mesleki Eğitim Atölyeleri’ne Başvurular Başladı


Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından, 2020 yılı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı kapsamında finanse edilen ve Akdeniz Belediyesi tarafından yürütülen “Mesleki Eğitim Atölyeleri” başlıyor.

 

Tarih : 6 Aralık 2021 Pazartesi 18:25   Okunma : 311

Akdeniz Belediyesi; gençlere meslek kazandırılması ve istihdama kazandırılmasına yönelik bir projeyi daha hayata geçiriyor. Yüzde 20 istihdam garantili kurslar kapsamında, “Autocad 3DS MAX, Grafik Tasarım, Fotoğrafçılık, Ön Muhasebe, Halkla İlişkiler ve Müşteri Hizmetleri” alanlarında eğitimler verilecek. “Yetkin Belgeli İş Gücü, Akdeniz’in Dinamik Gücü” hedefi ile Mersin Üniversitesi Eski Tıp Fakültesi Acil binasında verilecek eğitimlere son başvuru tarihi 10 Aralık 2021 saat 17:00.

Kurslara başvuru koşulları ve öncelikler

Eğitimlere katılmak isteyen gençler, www.akdeniz.bel.tr adresi üzerinden de başvuru yapabilecek. Kurslara katılımda genel şartlar; “18-29 yaş aralığında olmak, (başvuruda bulunduğu tarih itibari ile); En az lise mezunu olmak; Öğrenci olmamak (Açık öğretim hariç); Çalışmıyor olmak. Kontenjanın 5’i bedensel engeli (ortopedik engelli) genç kursiyerlere ayrılacak. Akdeniz ilçesi sınırlarında yaşayanlar, Covid19 tedbirleri gereğince en az 2 doz aşı yaptıranlar ile ön başvurularda kursiyer kriterlerinin eşitliği durumunda yaşı daha genç olanlar öncelikli olacak.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı kapsamında finanse edilen ve Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce yürütülen eğitimler; Çukurova Kalkınma Ajansı, Mersin Üniversitesi, İŞKUR ve Akdeniz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilecek. Bilgi almak için iletişim numaraları; (05527690801) ve (05527690805). Eğitimlerin içeriği ve başvuru koşulları hakkında aşağıdaki link üzerinden ayrıntılı bilgi alınabilir:  






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA