26 Nisan 2024 Cuma


16:40   YENİŞEHİR BELEDİYESİ KAÇAK PEYNİR İMALATHANESİNİ MÜHÜRLEDİ   14:47   EMİR CAN İĞREK`TEN MEZİTLİ 33 SPOR`A TAM DESTEK   13:51   METEOROLOJİ, KUVVETLİ RÜZGAR VE TOZ TAŞINIMI UYARISINI YİNELEDİ: GÖRÜŞ MESAFESİNDE DÜŞME, HAVA KALİTESİNDE AZALMA, ULAŞIMDA AKSAMALAR YAŞANABİLİR   13:36   AİLE BAKANLIĞI`NIN İLK KEZ DÜZENLEDİĞİ ÇOCUK ZİRVESİ TBMM`DE BAŞLADI   12:56   GÜLCAN KIŞ: HER 100 ÇOCUKTAN 20’Sİ ÇALIŞIYOR   12:50   İYİ PARTİ YENİ GENEL BAŞKANINI SEÇMEYE HAZIRLANIYOR   12:25   ÇORLU TREN KAZASI DAVASI... ÖZGÜR ÖZEL: “BU BAŞARI, DAYANIŞMA GÖSTERENLERİNDİR. BUNDAN SONRA HEP BERABER OLACAĞIZ”   12:02   ÇORLU TREN KAZASI DAVASI`NDA KARA AÇIKLANDI   11:54   FENERBAHÇE KONGRE ÜYESİ, İŞ İNSANI ÇİMEN`DEN TFF VE MHK`YA TEPKİ   11:08   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ, MAKBULE VE MEHMET ÇİFTİNİN İSTEĞİNE KAYITSIZ KALMADI   10:47   AKP`DEN CHP`YE GEÇEN TAŞOVA BELEDİYESİ`NİN BORCU BELEDİYE BİNASINA ASILDI: 32 MİLYON 715 BİN 775 LİRA   10:33   AKP`DEN DEM PARTİ`YE GEÇEN KARAKOÇAN BELEDİYESİ`NİN 88 MİLYON TL BORCU OLDUĞU AÇIKLANDI   10:15   ODTÜ ÖĞRENCİLERİNİN REKTÖRLÜK ÖNÜNDEKİ OTURMA EYLEMİNE ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANI GÜNER`DEN DESTEK   10:13   GAMZE AKKUŞ İLGEZDİ: "YOKSULLUK GİRDABI ÇOCUKLARIMIZI EĞİTİMDEN KOPARIYOR"   10:11   ÖZGÜR ÖZEL`DEN ÇORLU DAVASI ÖNCESİ AÇIKLAMA: “ÖLENLERİ SUÇLU, SUÇLULARI MASUM GÖSTEREN BİR KARARA KİMSE YELTENMESİN"   10:01   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, FİZİKSEL YETERLİLİK KURSLARIYLA GENÇLERİ SINAVA HAZIRLIYOR    09:25   TARSUS`TA “SANAT GÜZELLEŞTİRİR" KARMA RESİM SERGİSİ   09:23   İSİAS OTEL DAVASI... ACILI BABADAN MAHKEME HEYETİNE ÇAĞRI: "DEVLET GÖREVLİLERİNİN DE BU DAVA DOSYASINA DAHİL EDİLMESİ GEREKİR"   07:59   TÜED: “SGDP ÖDEYEREK ÇALIŞAN EMEKLİ SAYISI 2020`DEN BU YANA 1 MİLYON 125 BİN KİŞİ ARTTI”   23:21   DENİZ YAVUZYILMAZ: "KUVEYTTÜRK`TE YÖNETİM KURULU ÜYESİ DE OLAN KÜLTÜR VE TURİZM BAKAN YARDIMCISI ALPASLAN`IN TOPLAM MAAŞI 801 BİN TL"  
 
     
   

Tarsus Belediyesi’nden Tarsus’un Düşman İşgalinden Kurtuluşunun Anısına Özel Pul


Tarsus Belediyesi, ilçenin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılı anısına özel posta pulu bastırdı. Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, bastırdıkları bu özel pulların, bu özel günün anısına ayrı bir anlam katacağına; ayrıca kentin tarihi, turistik ve kültürel değerlerini, ülkeye ve tüm dünyaya tanıtmada oldukça etkili olacağına inandıklarını belirtti.

 

Tarih : 23 Aralık 2021 Perşembe 03:59   Okunma : 695

Tarsus Belediyesi, ilçenin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılı anısına özel posta pulu bastırdı. Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, bastırdıkları bu özel pulların, bu özel günün anısına ayrı bir anlam katacağına; ayrıca kentin tarihi, turistik ve kültürel değerlerini, ülkeye ve tüm dünyaya tanıtmada oldukça etkili olacağına inandıklarını belirtti.

Bastırılan pullarda, Atatürk’ün Tarsus’a gerçekleştirdiği ziyaretlerde çekilen fotoğraflarının ve Tarsus’u temsil eden tarihi ve kültürel değerleri ön plana çıkaran görsellere yer verildi. Basılan pullar, hatıra amaçlı olmasının yanında mektup ve tebrik kartlarında, resmi yazışmalarda ve gönderilerde de posta pulu olarak kullanılabilecek.

"TARSUS’UN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN 100. YILINDA POSTA PULLARI İLE TARİHE BİR KEZ DAHA NOT DÜŞTÜK"

Başkan Bozdoğan, “Gerçekleştirdiğimiz bu uygulama, Tarsus’un tanıtımı açısından oldukça önemli. Tarsus’umuzun düşman işgalinden kurtuluşunun 100.yılı anısına hem kişisel hem de kurumsal olarak hatıra olması ve Tarsus’umuzun güzelliklerine anlam katmak ve tanıtımını yapmak amacıyla bu pulları bastırdık. Bastırmış olduğumuz pulları gönderilerimize yapıştırarak posta işleminde kullanacağız. Tarsus’un düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılında posta pulları ile tarihe bir kez daha not düşmüş oluyoruz” dedi.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA