20 Nisan 2024 Cumartesi


16:18   CHP`NİN TBMM GRUP AMİRİ BAYRAKTAR İÇİN CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ   15:51   YOZGAT`TA DEPREMDEN HASAR GÖREN BİNALARLA İLGİLİ HASAR TESPİT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR   15:22   YENİŞEHİR DÜNYA VE AVRUPA TRİATLON YARIŞLARINA HAZIR    14:53   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL BAŞKANLIĞINDA YAPILAN MYK TOPLANTISI SONA ERDİ   14:39   AYM, İZİNSİZ BİLDİRİ DAĞITAN, AFİŞ ASAN ÖĞRENCİLERE DİSİPLİN CEZASI GETİREN YÖK KANUNU MADDESİNİ İPTAL ETTİ   13:32   ÖMER FETHİ GÜRER: ET VE SÜT KURUMU ETE YAPTIĞI ZAMLARI GERİ ALMALIDIR   12:52   CHP TOKAT MİLLETVEKİLİ KADİM DURMAZ: "DEPREM KAPIMIZA DAYANDI HÂLÂ ÖNLEM YOK"   12:45   İLİÇ`TE BİR MADENCİNİN DAHA CESEDİNE ULAŞILDI   12:37   TOKAT SULUSARAY`DA YAŞANAN DEPREM YOZGAT`IN BAZI İLÇELERİNDE DE HASARA NEDEN OLDU   12:10   İZMİR`DE 4,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM... İZMİR VALİSİ ELBAN AÇIKLAM YAPTI   11:56   AKP`DEN GÖREVİ DEVRALAN CHP`Lİ MAZGİRT BELEDİYE BAŞKANI TAYHAVA BELEDİYENİN BORCUNU AÇIKLADI   11:08   AVUKATLAR YÜRÜYÜŞ YAPACAK, "AVUKATLAR İÇİN DE ADALET" DİYECEK   10:45   ELAZIĞLI ÜRETİCİ: "PEYNİR ALAMAYAN VATANDAŞLAR MERDİVEN ALTINDA ÜRETİLEN PEYNİRE YÖNELİYOR"   10:32   KREDİ KARTI BORÇLARI PATLAYAN VATANDAŞLARDAN İKTİDARA: "EKONOMİYİ DÜZELTMEK İÇİN SARAYDAN BAŞLA, UÇAK İNMEYEN HAVALİMANLARINDAN, GEÇİLMEYEN KÖPRÜLERDEN BAŞLA"   10:23   İZMİR`DE ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMENLERDEN ERDOĞAN`A TEPKİ   09:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİ, YAZ SEZONUNA HAZIR   09:09   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN BİR İLK: 23 NİSAN ULUSLARARASI ÇOCUK FESTİVALİ   08:23   NACİ GÖRÜR: "ERKEN UYARI SİSTEMİ HAYAT KURTARMAZ, HAYAT KURTARACAK OLAN KENTİ DEPREME HAZIRLAMAKTIR"   01:28   TOKAT`IN SULUSARAY İLÇESİNDE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   22:43   TOKAT SULUSARAY`DA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ  
 
     
   

90’lar Nostalji Konseri


Kimi zaman hüzünlendiler, kimi zaman ise ritimle hareketlendiler. Mersin Erdemli ’de düzenlenen konserde nostalji rüzgarı esti. Erdemli Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında ‘90’lar Gibi Giy 90’lar Gibi Hisset’ konseptiyle ‘2021’e Veda 90’lar Türkçe Pop Konseri’ düzenledi.

 

Tarih : 31 Aralık 2021 Cuma 21:35   Okunma : 197

Kimi zaman hüzünlendiler,  kimi zaman ise ritimle hareketlendiler. Mersin Erdemli ’de düzenlenen konserde nostalji rüzgarı esti. Erdemli Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında ‘90’lar Gibi Giy 90’lar Gibi Hisset’ konseptiyle ‘2021’e Veda 90’lar Türkçe Pop Konseri’ düzenledi. 

Erdemli Belediyesi Kültür Merkezi salonunda gerçekleşen müzik dinletisinde 90’lar pop müziği rüzgârı esti. Belediye Kent Orkestrası, 90’lı yılların gönüllerde iz bırakan şarkılarını müzikseverlerle buluşturdu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konserde birbirinden güzel 90’lar şarkısı hep bir ağızdan seslendirildi. 

Seyircinin yoğun ilgi gösterdiği 90’lar Konseri, o dönemin gençlerini hem zaman tünelinde bir yolculuğa çıkardı hem de hatıraları yeniden yaşattı.

“İzleyicilerden Tam Not”

Konserde salonu tıklım tıklım dolduran seyirciler ise sanatçıların performansına tam not verdi. Şarkılara eşlik eden izleyicilerin gecede yüzleri gülüyordu. Erdemli Belediyesi’nin böyle bir konser düzenlediği için memnun olduğunu ifade eden Bilal Türk ”Bu akşam 90’lar Türkçe Pop konseptiyle yapılan bu konser oldukça eğlenceliydi. Çok güzel bir bir buçuk, iki saat geçirdik. Zaten çok sevdiğim bir tarz, çok sevip dinlediğim bir müzik türü diyebilirim. Bu yüzden de Erdemli Belediyesi’ne çok teşekkür ediyoruz. Bizi bu kent orkestrasıyla buluşturduğu için. Umarım devamı gelir, biz sürekli katılmayı isteriz. Böyle güzel organizasyonları sunduğu için Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

Erdemli’nin bu tarz konserlere ihtiyacı olduğunu ifade eden bir vatandaş, ”Bu etkinlik çok güzel bir etkinlikti, çok beğendik” diye konuştu.

Uzun zamandır eğlence faaliyetlerinden uzak kalındığını ifade eden bir diğer vatandaş, ”Bu 90’lar gecesi konserinde çok eğlendik. Ekip şahaneydi, solistler şahaneydi, çok eğlendik, hepsini çok beğendik” diye konuştu.

Konserin çok güzel olduğunu ifade eden bir diğer vatandaş, ”Konser çok güzeldi, çok eğlendim, çok teşekkürler” diye konuştu.

Arkadaşlarının da şarkı söylediğini ifade eden bir çocuk,” Arkadaşlarım çok iyi şarkı söyledi, çok eğlenceliydi, bir daha olursa çok sevinirim” diye konuştu.

Konserde anılarının canlandığını ifade eden bir diğer vatandaş ise ”Anılarımız canlandı, süperdi, en sevdiğimiz şarkıları canlandırdılar” diye konuştu.

Öte yandan Erdemli Belediyesi’nin kültür sanat alanında yapmış olduğu etkinlikler hız kesmeden devam ediyor.

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA