19 Nisan 2024 Cuma


16:18   CHP`NİN TBMM GRUP AMİRİ BAYRAKTAR İÇİN CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ   15:51   YOZGAT`TA DEPREMDEN HASAR GÖREN BİNALARLA İLGİLİ HASAR TESPİT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR   15:22   YENİŞEHİR DÜNYA VE AVRUPA TRİATLON YARIŞLARINA HAZIR    14:53   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL BAŞKANLIĞINDA YAPILAN MYK TOPLANTISI SONA ERDİ   14:39   AYM, İZİNSİZ BİLDİRİ DAĞITAN, AFİŞ ASAN ÖĞRENCİLERE DİSİPLİN CEZASI GETİREN YÖK KANUNU MADDESİNİ İPTAL ETTİ   13:32   ÖMER FETHİ GÜRER: ET VE SÜT KURUMU ETE YAPTIĞI ZAMLARI GERİ ALMALIDIR   12:52   CHP TOKAT MİLLETVEKİLİ KADİM DURMAZ: "DEPREM KAPIMIZA DAYANDI HÂLÂ ÖNLEM YOK"   12:45   İLİÇ`TE BİR MADENCİNİN DAHA CESEDİNE ULAŞILDI   12:37   TOKAT SULUSARAY`DA YAŞANAN DEPREM YOZGAT`IN BAZI İLÇELERİNDE DE HASARA NEDEN OLDU   12:10   İZMİR`DE 4,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM... İZMİR VALİSİ ELBAN AÇIKLAM YAPTI   11:56   AKP`DEN GÖREVİ DEVRALAN CHP`Lİ MAZGİRT BELEDİYE BAŞKANI TAYHAVA BELEDİYENİN BORCUNU AÇIKLADI   11:08   AVUKATLAR YÜRÜYÜŞ YAPACAK, "AVUKATLAR İÇİN DE ADALET" DİYECEK   10:45   ELAZIĞLI ÜRETİCİ: "PEYNİR ALAMAYAN VATANDAŞLAR MERDİVEN ALTINDA ÜRETİLEN PEYNİRE YÖNELİYOR"   10:32   KREDİ KARTI BORÇLARI PATLAYAN VATANDAŞLARDAN İKTİDARA: "EKONOMİYİ DÜZELTMEK İÇİN SARAYDAN BAŞLA, UÇAK İNMEYEN HAVALİMANLARINDAN, GEÇİLMEYEN KÖPRÜLERDEN BAŞLA"   10:23   İZMİR`DE ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMENLERDEN ERDOĞAN`A TEPKİ   09:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİ, YAZ SEZONUNA HAZIR   09:09   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN BİR İLK: 23 NİSAN ULUSLARARASI ÇOCUK FESTİVALİ   08:23   NACİ GÖRÜR: "ERKEN UYARI SİSTEMİ HAYAT KURTARMAZ, HAYAT KURTARACAK OLAN KENTİ DEPREME HAZIRLAMAKTIR"   01:28   TOKAT`IN SULUSARAY İLÇESİNDE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   22:43   TOKAT SULUSARAY`DA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ  
 
     
   

Akşener: ’Milletle Ters Düşe Düşe Ayakta Kalan Bir Siyaset Olmamıştır. Tencerenin Devirmediği Bir İktidar Da Olmamıştır’


İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Mersin’de; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a “Sayın Erdoğan’a sesleniyorum. Burada bir miting yaptın. Gördük hep birlikte. Sonra Sayın Kılıçdaroğlu’nun mitingine izin vermediniz, başka bir yerde oldu. Onu da gördük. Bugün burada bu açılış için Mersinlinin teveccühü var. Diyor ki Mersinli Sayın Erdoğan, ‘Erken seçimi değil, derhal seçimi getir ve sandığa teslim ol’ diyor. Milletle ters düşe düşe, milletle bilek güreşi yapa yapa ayakta kalan bir siyaset olmamıştır. Tencerenin devirmediği bir iktidar da olmamıştır” dedi.

 

Tarih : 3 Ocak 2022 Pazartesi 18:35   Okunma : 357

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Mersin’de; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a “Sayın Erdoğan’a sesleniyorum. Burada bir miting yaptın. Gördük hep birlikte. Sonra Sayın Kılıçdaroğlu’nun mitingine izin vermediniz, başka bir yerde oldu. Onu da gördük. Bugün burada bu açılış için Mersinlinin teveccühü var. Diyor ki Mersinli Sayın Erdoğan, ‘Erken seçimi değil, derhal seçimi getir ve sandığa teslim ol’ diyor. Milletle ters düşe düşe, milletle bilek güreşi yapa yapa ayakta kalan bir siyaset olmamıştır. Tencerenin devirmediği bir iktidar da olmamıştır” dedi.

İYİ Parti Lideri Meral Akşener, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Mersin Büyükşehir Belediyesi Metro Temel Atma Töreni'ne katıldı.

Akşener törende yaptığı konuşmada, Mersin’in 100 yıl önce kendi kendini kurtardığını kaydetti. Akşener, “Böyle bir kalabalıkla kadınlı, erkekli, genç, yaş almış böyle bir kalabalıkla bulunmak, Sayın Kılıçdaroğlu ile burada bulunmak, sizle beraber olmak inanılmaz bir heyecan, büyük bir onur. Yalnız bir şey söyleyeyim, bu kalabalığı daha evvel toplayamayanlar vardı. Ne olacak şimdi? Eyvah, eyvah yandık” diyerek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın daha önce aynı meydanda yaptığı mitinge işaret etti.

Akşener, yeni yılın ilk gününde yapılan zamları anımsatarak, “24 aydır il il, ilçe ilçe esnaf geziyorum. 81 ilin 79’unu tamamladım. Türkiye ağlıyor, esnafıyla, işsiz genciyle, çiftçisiyle, besicisiyle, atanamayan öğretmeniyle, 3600 ek gösterge sözü verilip yerine getirilememiş memuruyla, kendi çocuğu işsizken 5 maaş alan danışmanları duyarak, kahrolan bir Türkiye ile karşı karşıyayız” dedi.

Akşener, yuhala sesleri üzerine; “Biz yuhalamıyoruz. Biz sadece Allah’ın izniyle iktidara geleceğiz, Millet İttifakı’nın adayı 13’üncü Cumhurbaşkanı olacak, bu yanlışlıkları yapmayacağız. Bu kul hakkını yemeyeceğiz. Yiyenlerin de kursağında kalmasını sağlayacağız” diye konuştu.

“GENÇ ÇOCUKLARIN HAYATINI ÇALDILAR, HAYATINI”

Akşener; yurttaşların gelirlerinin azaldığını, çiftçilerin tarım için gübre dahi atamadığını dile getirdi. Bir yurttaş “Ekmeğimizi çaldılar” diye seslendi. Akşener, “Ekmeğimizi çaldılar, hayatımızı da çaldılar. Genç çocukların hayatını çaldılar, hayatını” karşılığını verdi.

“EN BÜYÜK BEKA SORUNU SİZSİNİZ”

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini eleştiren Akşener, “Beka diyorlar, bu ülkenin hafızasını götürdünüz, hafızasını. En büyük beka sorunu sizsiniz, siz” dedi.

Akşener, iktidarın bu sistemde yandaşı kayırdığını, KPSS’den düşük alan insanların mülakatta yüksek puan alanların önüne geçirildiğini aktararak, “Bu ülkede çok büyük bir sorun var demektir. Bu sorunun sorumlusu tek adam sistemini çok isteyen Sayın Erdoğan ve bu ucube sistemdir” dedi.

Akşener, belediyeler eliyle “zenginler ve fakirler” oluşturulduğunu kaydederek, “AK Partili belediyelerin ortaya koyduğu küçücük ilçelerdeki zengin takım bir de fukaralar var. Zenginler AK Partili, fukaralar her partili olmuş. Bu harami düzeni birlikte yıkacağız. Nasıl yıkacağız? Milletimizin, yani sizin, seçmen velinimettir düsturunu, el ele ortaya koyarak yıkacağız” diye konuştu.

“TENCERENİN DEVİRMEDİĞİ İKTİDAR OLMAMIŞTIR”

Akşener, özel kalem müdürlüğünün memur olma yolu olarak kullanıldığını ifade ederek, şunları söyledi:

“Senin oğlun, senin kızın 92 ile 86 ile mülakatta eleniyorsa, bu ülkede çok önemli bir problem var demektir. Haksızlık, israf, yolsuzluk problemi var demektir. Bunu sorumlusu da bu ucube sistemdir. Sayın Erdoğan’a sesleniyorum. Burada bir miting yaptın. Gördük hep birlikte. Sonra Sayın Kılıçdaroğlu’nun mitingine izin vermediniz, başka bir yerde oldu. Onu da gördük. Bugün burada bu açılış için Mersinlinin teveccühü var. Diyor ki Mersinli Sayın Erdoğan, ‘Erken seçimi değil, derhal seçimi getir ve sandığa teslim ol’ diyor. Mersinli burada Sayın Erdoğan. Mersinli burada ve bir mesaj veriyor: Milletle ters düşe düşe, milletle bilek güreşi yapa yapa ayakta kalan bir siyaset olmamıştır. Tencerenin devirmediği bir iktidar da olmamıştır. Kadınların tencere kaynatmakta problemi var. Kendileri çok tok olduğu için iki domates al diyorlar. Size ‘iki domates ye’ diyorlar, ‘yarım simit ye’ diyenler kendileri ne yiyor? Buna son vermek için, bu harami düzeni helal oylarınızla, sandıkta ‘attaya göndermek’ için derhal seçim, hemen seçim diyorum.”






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA