28 Mart 2024 Perşembe


16:07   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANI TUNCER BAKIRHAN: "KÜRT OLANLAR MECLİS`TE KÜRT HALKI İÇİN MÜCADELE EDENLERDİR"   15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   14:25   ÖZGÜR ÖZEL: “KRİZİN ÇIKTIĞI YERE ACİL MÜDAHALE MANGAMIZ HAZIR”   14:10   TİP ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İRFAN DEĞİRMENCİ ANKA HABER AJANSI’NI ZİYARET ETTİ   14:02   CHP İZMİR İL BAŞKANI ASLANOĞLU, “SANDIĞIN GÜVENLİ OLMAMASI AKP’NİN İŞİNE GELİYOR”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   12:28   EMEKLİDEN İNDİRİMLİ UÇAK BİLETİ MÜJDESİNE TEPKİ: "İNSANIN AKLIYLA ALAY EDİYORLAR"   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI   09:33   LAİKLİK MECLİSİ`NDEN KURTULMUŞ`A ``LAİKLİK GÜNÜ`` TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP`Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"   09:14   VAHAP SEÇER, TARSUS`TA FAALİYET GÖSTEREN STK`LARLA BİR ARAYA GELDİ   09:06   SEZGİN TANRIKULU`NDAN ERDOĞAN`IN DİYARBAKIR`DAKİ SÖZLERİNE TEPKİ: DİYARBAKIR İÇİN KÜRTLER İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEDİ. YENİ BİR SÜREÇ BEKLEMEK, BU KONUŞMADAN SONRA DOĞRU DEĞİL   01:25   YSK`NIN MAHALLİ İDARELER ARA SEÇİMİNE İLİŞKİN KARARI RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI   21:03   YAVAŞ`TAN ALTINOK`A: "KIZIM 32 YIL SÜRECEK KREDİ ÇEKİP EV ALDI. ALNININ TERİNİ YİYOR, EMEĞİNİN HAKKINI ALIYOR"   20:43   İZMİR KADIN PLATFORMU: “ÖLDÜRÜLEN HER KIZ KARDEŞİMİZ İÇİN SOKAKLARI DOLDURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”   20:40   ÖZGÜR ÖZEL: “SARIYER`E AKP KORKUSU YAŞATANLARI SON KEZ UYARIYORUM. OKTAY AKSU`DA BİRLEŞELİM. KORKULU RÜYA GÖRMEYELİM”   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ: "PARTİMİN BÜTÜN ADAYLARINA DESTEĞİM TAMDIR"   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ: "PARTİMİN BÜTÜN ADAYLARINA DESTEĞİM TAMDIR"   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ,PARTİMİN BÜTÜN ADAYLARINA DESTEĞİM TAMDIR  
 
     
   

ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi - Lointek Gernika: 69-40


FIBA Kadınlar Avrupa Kupası (EuroCup Women) son 32 turu rövanş maçında Lointek Gernika’yı ağırlayan Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi, taraftarının da desteğiyle rakibini 69-40 mağlup ederek turnuvada üst tura yükseldi.

 

Tarih : 4 Ocak 2022 Salı 22:20   Okunma : 411

FIBA Kadınlar Avrupa Kupası (EuroCup Women) son 32 turu rövanş maçında Lointek Gernika'yı ağırlayan Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi, taraftarının da desteğiyle rakibini 69-40 mağlup ederek turnuvada üst tura yükseldi.

Eşleşmenin ilk karşılaşmasında İspanya deplasmanında 83-59 kaybeden Çukurova Basketbol, önemli bir geri dönüşe imza attı. Üst tura çıkması için en az 25 sayı farklı galibiyet elde etmesi gereken turuncu-lacivertli ekip, 'imkansız' denileni başararak şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Temi Fagbenle, Kuanitra Holingsvorth, Asena Yalçın, Tiffany Hayes ve Jasmine Thomas 5'i ile çıktığı karşılaşmanın hava atışından son saniyesine kadar üstün bir oyun sergileyen, salonu dolduran taraftarının da desteğiyle Çukurova Basketbol, ilk çeyreği 23-6 önde kapattı. İkinci periyoda da hızlı başlayan ÇBK, soyunma odasına da 42-15 önde gitmeyi başardı.

3'üncü çeyrekle birlikte vitesi artıran Mersin temsilcisi, performansını son 10 dakikada da sürdürdü ve karşılaşmayı 29 sayı farkla, 69-40 kazanarak adını son bir üst tura yazdırdı. Aldığı sonuçla Fransız Villeneuve d'Ascq Flammes'in rakibi olan Çukurova Basketbol, galibiyeti taraftarıyla birlikte kutladı.

TARAFTAR SUSMADI

Maçın tüm bölümlerinde davullar, vuvuzelalar ve ıslıklarla rakibe zorlu bir atmosfer yaratan Mersin taraftarı, ÇBK ataklarında ise takımının destekleyici gücü oldu.

SALON: Edip Buran   

HAKEMLER: Franko Gracin, Kirile Tvauri, Margarita Petrenko

ÇUKUROVA BASKETBOL KULÜBÜ (ÇBK) MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYESİ: Asena Yalçın 3, Shavonte Zellous 6, Tiffany Hayes 9, Sinem Ataş, Jasmine Thomas 15, Kristine Anigwe 14, Kuanitra Holingsvorth 10, Esra Ural Topuz, Temi Fagbenle 8, Şevval Akalan, Yvonne Turner 4,

LOİNTEK GERNİKA: Marta Alberdi, Paula Ginzo 2, Melisa Brcaninovic 6, Itziar Ariztimuno 2, Paule Lorono, Tinara Moore 10, Roselis Silva 3, Angela Bjorklund 4, Roso Buch 13,

1'İNCİ PERİYOT: 23-6

İLK YARI: 42-15

3'ÜNCÜ PERİYOT: 62-27

 






Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, ÇBK, MERSİN, YENİŞEHİR, BELEDİYESİ, EURO CUP WOMAN

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA