29 Mart 2024 Cuma


09:20   VAHAP SEÇER`DEN TOROSLAR VE AKDENİZ`DE OTOBÜS TURU   18:09   VAHAP SEÇER, MERSİN ESOB`U ZİYARET ETTİ: “GÖREVE GELDİĞİMİZ GÜNDEN İTİBAREN ESNAFLA İYİ İLİŞKİLER İÇERİSİNDE OLDUK”   16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:07   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANI TUNCER BAKIRHAN: "KÜRT OLANLAR MECLİS`TE KÜRT HALKI İÇİN MÜCADELE EDENLERDİR"   15:41   YARGITAY`DA BAŞKANLIK SEÇİMİ YEREL SEÇİM SONRASINA KALDI: SEÇİME 1 NİSAN`DA DEVAM EDİLECEK   15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   14:25   ÖZGÜR ÖZEL: “KRİZİN ÇIKTIĞI YERE ACİL MÜDAHALE MANGAMIZ HAZIR”   14:10   TİP ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İRFAN DEĞİRMENCİ ANKA HABER AJANSI’NI ZİYARET ETTİ   14:02   CHP İZMİR İL BAŞKANI ASLANOĞLU, “SANDIĞIN GÜVENLİ OLMAMASI AKP’NİN İŞİNE GELİYOR”   13:47   YARGITAY 4. GÜNDE DE BAŞKANINI SEÇEMEDİ   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, 3. ÇEVRE YOLU`NU ÜNİVERSİTE CADDESİ`NE BAĞLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “İKİNCİ DÖNEMDE ÇOK DAHA GÜZEL HİZMETLER OLACAK”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   12:28   EMEKLİDEN İNDİRİMLİ UÇAK BİLETİ MÜJDESİNE TEPKİ: "İNSANIN AKLIYLA ALAY EDİYORLAR"   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI   10:31   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, ÇÖLYAK HASTALARINI RAMAZAN AYINDA DA UNUTMADI   09:33   LAİKLİK MECLİSİ`NDEN KURTULMUŞ`A ``LAİKLİK GÜNÜ`` TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP`Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"   09:14   VAHAP SEÇER, TARSUS`TA FAALİYET GÖSTEREN STK`LARLA BİR ARAYA GELDİ  
 
     
   

Başkan Bozdoğan Öğrencilerin Heyecanına Ortak Oldu


Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Tarsus Belediyesi’nin her yaştan vatandaşa yönelik, Bilim, Eğitim, Sanat, Kültür alanında bireylerin becerilerinin gelişmesine katkı sunan, bünyesinde gitar, resim, bağlama, el sanatları, tiyatro başta olmak üzere birçok kursun verildiği Dr. Turgut Erkutlu Bilim Eğitim Sanat Kültür akademisinde ilköğretim okul öğrencileri ile buluştu. Başkan Bozdoğan Kerime Özkul İlköğretim Okulu öğrencilerle bir araya gelerek, çocukların gelişime katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen tanıtım eğitimleri ile heyecanlarına ortak oldu.

 

Tarih : 15 Ocak 2022 Cumartesi 01:25   Okunma : 401

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın sıkça dile getirdiği, Eğiten, Üreten, Sağlıklı, Kültürlü Tarsus sözüne uygun olarak faaliyetini sürdüren Tarsus Belediyesi Dr. Turgut Erkutlu Bilim, Eğitim, Sanat, Kültür Akademisi’nde İlköğretim Okulunda öğrenim gören çocukların eğlenerek öğrenmesini sağlamak ve akademide gerçekleştirilen ücretsiz kurslara teşvik etmek amacıyla buluşma etkinliği düzenlendi. 9 ile 15 yaş arasında 200 öğrencinin katılım sağladığı etkinlikte öğrenciler, akademide verilen müzik, el sanatları, seramik ve drama kurslarına eğitmenler gözetiminde katılım sağladı. Başkan Bozdoğan, ders esnasında öğrencilerle bir araya gelerek heyecanlarına ortak oldu.

‘’AKADEMİMİZDE HER YAŞTAN VATANDAŞIMIZA YÖNELİK KURSLAR BULUNUYOR’’

Çocukların gelişim sağlamasında ve sosyalleşmesinde önemli bir rol üstlenen kurslara değinen Başkan Bozdoğan, ‘’ Dr. Turgut Erkutlu Bilim Eğitim Sanat Kültür akademimiz açıldığı günden bu yana binlerce yurttaşa ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Bünyesinde birçok kursu barındıran akademimizde her yaştan vatandaşlarımıza eğitimler veriyoruz. Bugün öğrencilerimizle beraber gerçekleştirilen kurslara katılım sağladım. Çocuklarımız enstrüman çaldılar, el emekleriyle seramik boyadılar, drama oyunlarına katılım sağladılar. Çocuklarımızın hayal güçlerine katkı sağlamak her zaman ilk hedefimiz olmuştur. Hayattaki en önemli şey hayaldir. Hayallerimiz ne kadar güçlenirse bizlerde aldığımız eğitimlerde başarıya özellikle akıl yoluyla mantık yoluyla daha çabuk ulaşırız. Bizler sizleri çok seviyoruz. Ulu Önderimiz Mustafa kemal Atatürk’ün dediği gibi bizim geleceğimiz çocuklardır ve bu ülkenin onlar gibi bilen, gören, öğrenen, anlayan ve işiten bir nesile ihtiyacı var. Önemli olan her şeyin en iyisini en iyilerden öğrenmek ve en iyi yapmaya çalışmaktır. Kurslarımız ücretsiz olarak eğitimlerime devam ediyor herkesi hayal güçleriyle eğitimlerimize ortak olmaya davet ediyorum. ‘’ diye konuştu.

‘’ÇOCUKLARIMIZIN HAYAL DÜNYASINI GELİŞTİREBİLMEK ADINA ÇOK GÜZEL BİR GÜNE ORTAK OLUYORUZ’’

Kursa öğrencileri ile ziyarete gelen Kerime Özkul İlköğretim Okulu Müdürü Gürsel Turhan’’ Uzakları yakın edebilme adına, çocuklarımızın hayal dünyasını geliştirebilmek adına çok güzel bir güne ortak oluyoruz. Öğrencilerimiz Dr. Turgut Erkutlu Bilim Eğitim Sanat Kültür Akademisi’nde birçok kursa katılım sağladı. Onların yüzündeki gülümseme her şeye değerdir. Bize bu imkânı veren Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. ‘’diye konuştu.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA