28 Mart 2024 Perşembe


12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   12:28   EMEKLİDEN İNDİRİMLİ UÇAK BİLETİ MÜJDESİNE TEPKİ: "İNSANIN AKLIYLA ALAY EDİYORLAR"   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI   09:33   LAİKLİK MECLİSİ`NDEN KURTULMUŞ`A ``LAİKLİK GÜNÜ`` TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP`Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"   09:14   VAHAP SEÇER, TARSUS`TA FAALİYET GÖSTEREN STK`LARLA BİR ARAYA GELDİ   09:06   SEZGİN TANRIKULU`NDAN ERDOĞAN`IN DİYARBAKIR`DAKİ SÖZLERİNE TEPKİ: DİYARBAKIR İÇİN KÜRTLER İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEDİ. YENİ BİR SÜREÇ BEKLEMEK, BU KONUŞMADAN SONRA DOĞRU DEĞİL   01:25   YSK`NIN MAHALLİ İDARELER ARA SEÇİMİNE İLİŞKİN KARARI RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI   21:03   YAVAŞ`TAN ALTINOK`A: "KIZIM 32 YIL SÜRECEK KREDİ ÇEKİP EV ALDI. ALNININ TERİNİ YİYOR, EMEĞİNİN HAKKINI ALIYOR"   20:43   İZMİR KADIN PLATFORMU: “ÖLDÜRÜLEN HER KIZ KARDEŞİMİZ İÇİN SOKAKLARI DOLDURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”   20:40   ÖZGÜR ÖZEL: “SARIYER`E AKP KORKUSU YAŞATANLARI SON KEZ UYARIYORUM. OKTAY AKSU`DA BİRLEŞELİM. KORKULU RÜYA GÖRMEYELİM”   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ: "PARTİMİN BÜTÜN ADAYLARINA DESTEĞİM TAMDIR"   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ: "PARTİMİN BÜTÜN ADAYLARINA DESTEĞİM TAMDIR"   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ,PARTİMİN BÜTÜN ADAYLARINA DESTEĞİM TAMDIR   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   17:51   MERAL AKŞENER, ESKİŞEHİR`DE ESNAFI ZİYARET ETTİ: "60 YAŞINDA EMEĞİYLE ÇALIŞAN BİR İNSAN GEÇİNEMEMEKTEN ŞİKAYET EDİYOR"   17:18   HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, ENKAZDAN KURTARDIĞI OSMANLI DÖNEMİNE AİT NADİR ESERLERİ TÜRK TARİH KURUMU`NA EMANET ETTİ   17:03   TRABZON`UN HAYRAT İLÇESİNDE MEYDANA GELEN GÖÇÜKTE 3 İŞÇİ HAYATINI KAYBETTİ  
 
     
   

Mersin GİAD Üyeleri, Genişletilmiş Üye İstişare Toplantısı’nda Buluştu..


Mersin Girişimci İşadamları Derneği (GİAD) üyeleri, dernek binasında gerçekleştirilen Genişletilmiş Üye İstişare Toplantısı’nda bir araya geldi. Geniş katılımın gözlendiği toplantıda üyeler dernek ile ilgili görüşlerini beyan ederek yapılacak çalışmalar ile ilgili bilgi aldılar.

 

Tarih : 4 Kasım 2017 Cumartesi 21:24   Okunma : 780

Mersin Girişimci İşadamları Derneği (GİAD) üyeleri, dernek binasında gerçekleştirilen Genişletilmiş Üye İstişare Toplantısı'nda bir araya geldi. Geniş katılımın gözlendiği toplantıda üyeler dernek ile ilgili görüşlerini beyan ederek yapılacak çalışmalar ile ilgili bilgi aldılar.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Mersin GİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Serkan İzol, üyelerin birbiriyle kaynaşması ve üyeler arasındaki ticari ve sosyal ilişkinin gelişmesi için neler yapılabileceğini tartışmak için bir araya geldiklerini vurgulayarak, bu ilişkinin daha da gelişmesi ve tüm üyelere yayılması gerektiğinin altını çizdi. Üyeler arasındaki komisyonda inşaat sektörünün ticari ilişki anlamında öne çıktığını belirten Başkan İzol, diğer komisyonların da bu şekilde bir ilişki içerisinde olmaları gerektiğini belirtti. İzol, 'Amacımız dernek ile ilgili düşünceleri, yapılması gereken faaliyetleri, organizasyonların nasıl ve ne sıklıkta yapılması gerektiğini, aile olgusunu nasıl geliştirebileceğimizi tartışmaktır. Bu yüzden hepinizin duygu, düşünce ve fikirlerine ihtiyacımız var' diyerek sözü üyelere bıraktı.

Daha sonra söz alan Mersin GİAD Kadınlar Kurulu Başkanı Nalan İzol; 'Bugüne kadar yaptığımız çalışmalar ile ilgili bilginiz vardır.Fakat biz yürüttüğümüz sosyal sorumluluk projelerinin yeterli olduğunu düşünmüyoruz. Daha geniş kapsamlı ve daha önemli projelerin altına imza atmak istiyoruz dedi.

Toplantının moderatörlüğünü yürüten Mersin GİAD 2. Dönem başkanı Abbas Taşdemir ise 'Sizlerle yeniden bir araya gelmek çok güzel. Mehmet Başkan, yönetim kurulu ve başkandan bağımsız olarak bu toplantının gerçekleştirilmesini istedi. 'Hep biz konuştuk, bu kez de üyelerimiz konuşsun' dedi. Dolayısıyla toplantımızın ucu açık. Son üye sözünü bitirene kadar toplantımız devam edecek' dedi.

Taşdemir, ‘5 Mayıs 2003'te başlayan bir yolculuktan bahsediyoruz. 14 yıllık bu süreç kolay geçmedi. Derneği nasıl tanıtacağız diye konuştuğumuz günü hatırlıyorum. Birçok sorunla boğuşarak bugün herkesin dinlediği bir Mersin GİAD oluşturduk. Bunun için herkesin emeğine sağlık' diye konuştu.

Yine eski başkanlardan Mehmet Alper Gürsoy ise, bir araya gelmenin dernek duygusunu kuvvetlendireceğini belirterek organizasyonun bir fırsat olarak görülmesi gerektiğini ifade etti.

Toplantı, Kurucu Başkan Mehmet Karalar ve üyelerin duygu, düşünce ve önerilerini beyan etmesiyle devam etti. Dernek üyeleri sırasıyla yapılması gerekenler hakkında fikirlerini sunarken, yönetim kurulu üyeleri ise bunları not alarak önümüzdeki süreçte değerlendireceklerini kaydettiler.






Paylaş :
Etiketler :  mersin GİAD, mehmet izol, abbas taşdemir, mersin.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA