18 Nisan 2024 Perşembe


14:32   TOROSLAR BELEDİYESİ’NDEN YOLLARA YENİ DOKUNUŞ   13:08   TURİST REHBERLERİ YANLIŞTAN DÖNÜLMESİNİ BEKLİYOR   12:54   ŞIRNAK`TA 2 YIL ÖNCE BOŞANDIĞI EŞİ MİHRİBAN ALTÜRK`Ü ÖLDÜREN METİN ŞENGİL`E VERİLEN HAPİS CEZASINDA İNDİRİM   12:49   CHP`NİN YENİ GRUP BAŞKANVEKİLİ MURAT EMİR OLDU   12:26   ANAYASA MAHKEMESİ`NDE BAŞKAN ZÜHTÜ ARSLAN`A VEDA TÖRENİ   12:17   MSB YETKİLİSİ: KÜRECİK RADARINDAN ELDE EDİLEN BİLGİLERİN NATO MÜTTEFİKİ OLMAYAN ÜLKELERLE PAYLAŞIMI SÖZ KONUSU DEĞİL   12:05   VAHAP SEÇER: “BELEDİYE TOPLUMUN HER KESİMİNE, HER TALEBİNE CEVAP VERMEK ZORUNDA”   11:56   YÖK: ULUSLARARASI ÖĞRENCİLER TÜRK VATANDAŞI ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN HERHANGİ BİR HAK KAYBINA NEDEN OLMAMAKTADIR   11:52   AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI TÜRKİYE`DE KADINA YÖNELİK ŞİDDET ARAŞTIRMASININ ÜÇÜNCÜSÜNÜ YAPACAK   11:33   UZMAN ERBAŞLARIN SÖZLEŞMESİNİN FESHİ...ANAYASA MAHKEMESİ, TAKSİRLİ SUÇLARDA SÖZLEŞMENİN FESHİNİ ÖNGÖREN YASA HÜKMÜNÜ İPTAL ETTİ   11:23   HAKKINDA 10 YIL 5 AY HAPİS CEZASI BULUNAN FEHMİ ORAL MEŞE HAVALİMANINDA YAKALANDI   11:21   DENİZ YÜCEL: "DÜNYANIN MÜLTECİ KAMPI, ÇÖP KONTEYNERİ OLDUĞUMUZ YETMEDİ, ŞİMDİ DE ÖLÜM ÜLKESİ OLDUK"   11:19   METEOROLOJİ, 13 İLDE KUVVETLİ RÜZGAR VE KISA SÜRELİ FIRTINA UYARISI YAPTI   11:06   MERSİN ÜNİVERSİTESİ HEYETİNDEN MTOSB’YE ZİYARET   11:05   GAMZE TAŞÇIER`DEN 1 MAYIS ÇAĞRISI: "TAKSİM MEYDANI BAŞTA OLMAK ÜZERE MEYDANLARDA OLACAĞIZ"   11:04   CHP TBMM GRUP MÜDÜRÜ LEVENT BAYRAKTAR HAYATINI KAYBETTİ   11:03   TÜİK: ŞUBAT AYINDA TAVUK YUMURTASI ÜRETİMİ YÜZDE 5,7 AZALARAK 1,73 MİLYAR ADET OLDU   11:01   ÖZGÜR ÖZEL: "GRUP MÜDÜRÜMÜZ, ÇALIŞMA ARKADAŞIMIZ LEVENT BAYRAKTAR`A ALLAH`TAN RAHMET, AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM"   10:49   ÖZGÜR KARABAT, KONUT SATIŞLARINDAKİ ARTIŞA DİKKAT ÇEKTİ: “KISMİ FİYAT DÜŞÜŞLERİNİ FIRSAT BİLENLER BU KOŞULLARDA SERVETLERİNE SERVET KATMAYA DEVAM EDİYOR”   10:49   TÜİK: TİCARİ SÜT İŞLETMELERİNCE ŞUBAT`TA 897 BİN 379 TON İNEK SÜTÜ TOPLANDI  
 
     
   

Yörüksüt’ten 25’nci yıla özel araba’..


Yörüksüt Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Öz, 25’nci yıla özel çekilişle bir talihliye otomobil ile farklı sayılarda talihliye ise çeşitli hediyeler verdiklerini kaydederek, “25 yılda epey mesafe kat ettik. Sıra bu 25 yılı büyüyerek yüzyıllara taşımakta” dedi.

 

Tarih : 15 Ocak 2018 Pazartesi 06:56   Okunma : 735

MERSİN’İN büyüyen markası olan Yörüksüt, 25’nci yılına özel çekiliş düzenleyerek 1 talihliye arama, 3 talihliye cep telefonu ve 5 talihliye i pad hediye etti. 25 yılda çok mesafe kat ettiklerini kaydeden Yörüksüt Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Öz, hedeflerinin dünyanın ilk 10 fabrikası arasına girmek olduğunu söyledi.

Mersin’in önemli markaları arasında yer alan Yörüksüt, 25’nci yılına özel çekiliş düzenledi. 11 Eylül 2017 tarihinde başlatılan çekilişe katılım hakkı 31 Aralık 2017 tarihinde son buldu.  Mersin Sanayici ve İşadamları Derneği’nde (MESİAD) düzenlenen çekiliş töreni 9’ncu Noter Başkatibi Nurcan İcat ve Turan Bozkuş eşliğinde yapıldı. Çekiliş sonunda 13 bin 391 katılımcı arasından araba, cep telefonu ve i pad kazanan taliler ve yedek talihliler belli oldu. 

“25 YILDA GÜZEL İŞLER BAŞARMIŞIZ”

Yörüksüt’ün 25 yıl önce 60 metre karelik bir dükkan ve 300 kilogramlık bir sütle başladığını anlatan Ramazan Öz, “Şu anda 3 tane tesisimizde yaklaşık 400 civarında çalışanımız var. Yaklaşık 150 milyon TL civarında yıllık ciromuz var. 25 yılda epey mesafe kat etmişiz. Yalnız bu sadece benim değil hepimizin başarısıdır. Bu çalışma hırsımızın ve keyfimizin markamızı yüzyıllara taşıyacağına eminim. Bugünden sonra daha çok keyifle ve gururla çalışacağım” şeklinde konuştu.

“AKILLI FABRİKA HAZİRANDA AÇILACAK”

Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’ne Endüstri 4.0 şartlarını taşıyan yeni bir fabrika inşa ettiklerini söyleyen Öz, kendisinin akıllı fabrika olarak adlandırdığı tesisin inşaat çalışmalarının yüzde 90’ının bittiğini ve Haziran ayında ise açılışının gerçekleştirilmesini beklediklerini söyledi. Söz konusu fabrikanın Türkiye ve Çukurova bölgesine çok katkı sağlayacağını belirten Öz, “Her şeyin, herkesin teknolojiye yöneldiği şu zamanlarda bizde akıllı fabrikamızı kuruyoruz. Bu fabrikamız ihracata ciddi şekilde yön verecektir. Şu anda makine kurulum çalışmalarımız devam ediyor” ifadelerini kullandı.

“HEDEF DÜNYADA İLK 10’A GİRMEK”

Yörüksüt’ün hedefinin sadece Türkiye’yle sınırlı olmadığını vurgulayan Öz, en büyük hedeflerinin dünyanın ilk10 firması arasına girebilmek olduğunu söyleyerek, “Belki biz bunu görmeyiz ama bizden sonra bayrağı devralacak arkadaşlarımıza böyle bir yük bırakıyoruz” dedi. Öz, bu doğrultu da Avrupa pazarına da açılacaklarını belirterek, “Şu anda İngilizlerle el sıkıştık. Yıl sonuna kadar İngiltere’de temel atma töreni gerçekleştirerek markamızı dalgalandırmaya çalışacağız” diye konuştu.

SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNDE YER ALIYOR

Sadece süt-peynir üreterek değil, bilgi ve sosyal sorumluluk projelerine de önem verdiklerini aktaran  Öz, bu kapsamda mevcut fabrikalarında ‘Yörük Akademiyi’ kurduklarını ve 23 çalışana İngilizce eğitimi verdiklerini belirtti. Öz ayrıca, Mersin Üniversitesi ve Gaziantep Üniversitesi ile de işbirliği protokolü imzaladıklarını kaydederek, öğrencilerin okulda teorik bilgiyi aldıktan sonra fabrikada eğitim görerek pratik bilgiyi de almasını sağlayacaklarını söyledi.

MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Deniz ise şunları söyledi: “Yörüksüt, inovasyon, yenilik ve ürün geliştirme konusunda çok iyi olduğu için Mersin’in önemli markaları arasında yer almaya başladı. Ürünlerini övünçle tüketiyoruz ve tanıtıyoruz. Bu başarılarının nice 25 yıllara gelmesini diliyorum.” 






Paylaş :
Etiketler :  yörük süt, ramazan öz, cumali avşar..

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA