29 Mart 2024 Cuma


12:14   YEREL SEÇİMLERDE ERDOĞAN İSTANBUL`DA, ÖZEL MANİSA`DA...   11:39   YEREL SEÇİMLER İÇİN SON 2 GÜN... SANDIK GÜVENLİĞİNİ 594 BİNE YAKIN PERSONEL SAĞLAYACAK   10:04   VAHAP SEÇER: “1 NİSAN`DAN SONRA DA GÖREVİMİZE DEVAM EDECEĞİZ”   09:20   VAHAP SEÇER`DEN TOROSLAR VE AKDENİZ`DE OTOBÜS TURU   18:09   VAHAP SEÇER, MERSİN ESOB`U ZİYARET ETTİ: “GÖREVE GELDİĞİMİZ GÜNDEN İTİBAREN ESNAFLA İYİ İLİŞKİLER İÇERİSİNDE OLDUK”   16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:07   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANI TUNCER BAKIRHAN: "KÜRT OLANLAR MECLİS`TE KÜRT HALKI İÇİN MÜCADELE EDENLERDİR"   15:41   YARGITAY`DA BAŞKANLIK SEÇİMİ YEREL SEÇİM SONRASINA KALDI: SEÇİME 1 NİSAN`DA DEVAM EDİLECEK   15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   14:25   ÖZGÜR ÖZEL: “KRİZİN ÇIKTIĞI YERE ACİL MÜDAHALE MANGAMIZ HAZIR”   14:10   TİP ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İRFAN DEĞİRMENCİ ANKA HABER AJANSI’NI ZİYARET ETTİ   14:02   CHP İZMİR İL BAŞKANI ASLANOĞLU, “SANDIĞIN GÜVENLİ OLMAMASI AKP’NİN İŞİNE GELİYOR”   13:47   YARGITAY 4. GÜNDE DE BAŞKANINI SEÇEMEDİ   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, 3. ÇEVRE YOLU`NU ÜNİVERSİTE CADDESİ`NE BAĞLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “İKİNCİ DÖNEMDE ÇOK DAHA GÜZEL HİZMETLER OLACAK”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   12:28   EMEKLİDEN İNDİRİMLİ UÇAK BİLETİ MÜJDESİNE TEPKİ: "İNSANIN AKLIYLA ALAY EDİYORLAR"   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI  
 
     
   

Miniklerden Down Kafe İçin Proje


Başakşehir Koleji öğrencileri, müşteri olarak geldikleri Down Kafe’den çok etkilenerek özel bir proje ürettiler. Minik öğrencilerin, ‘Farklı olmak normaldir’ ismini verdikleri proje kapsamında oluşturulan resimli menü, Down Kafe’de çalışan gençlerin işini kolaylaştırmayı hedefliyor.

 

Tarih : 9 Haziran 2018 Cumartesi 11:51   Okunma : 675

Bir süre önce Mezitli Belediyesi Down Kafe’ye gelen Başakşehir Koleji öğrencileri örnek bir projeye imza atarak, burada görev yapan Down Sendromlu gençlerin işlerini kolaylaştırmak amacıyla bir projeye imza attı. Minik öğrenciler ‘Farklı olmak normaldir’ sloganıyla ürettikleri projede masalara numaralar yerine kalp, çiçek, ağaç, güneş gibi benzeri şekillerle isimlendirildi. Oluşturulan resimli menü ile çalışanlar sipariş veren masanın numarasını ezberlemek yerine isimlendirildiği şekli resimli menüden işaretleyecekler. Böylelikle doğru siparişi, doğru masaya sorunsuz ulaştırabilmeleri sağlanacak.

Başakşehir Koleji 2. Sınıf öğrencileri; Ege Feyyaz Hazar, Elif Değirmen, Alper Kayıkçı ve Hüseyin Ateş Uğur, matematik öğretmenleri İsmail Sarı, projenin tanıtımı için Down Kafe’ye geldiler. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın da katıldığı programda ilk uygulama da yapıldı.

"KARDEŞLERİMİZE YARDIMCI OLMAK ADINA DÜŞÜNÜDÜK"

Down Kafe’den çok etkilendiklerini ifade eden minik öğrenciler, “Biz bu kardeşlerimize yardımcı olabilmek adına ne yapabileceğimizi düşündük. Öğretmenimiz İsmail Sarı ile birlikte resimli menü yaptık. Umarım burada çalışan ağabeylerimize, ablalarımıza faydalı bir şey olur” dediler.

"GÜZEL YÜREKLİ ÇOCUKLARIMIZIN BUNU DÜŞÜNMÜŞ OLMALARI ÖNEMLİDİR"

Minik öğrencilerin proje üretmesinin önemli olduğunu ifade eden Başkan Tarhan da, “Projenin içeriğinden çok güzel yürekli çocuklarımızın bunu düşünmüş olmaları önemlidir. Biz görevli arkadaşlarımızla projenin uygulanabilirliğini görüşerek belki küçük müdahaleler sonrası mutlaka kullanmaya başlamak istiyoruz. Bu duyarlı yaklaşımı gösteren minik çocuklarımıza ve onlara bu yolu açan değerli öğretmenlerine teşekkür ediyorum” dedi.






Paylaş :
Etiketler :  mezitli belediyesi, neşet tarhan, başakşehir koleji, down kafe

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA