29 Mart 2024 Cuma


12:14   YEREL SEÇİMLERDE ERDOĞAN İSTANBUL`DA, ÖZEL MANİSA`DA...   11:39   YEREL SEÇİMLER İÇİN SON 2 GÜN... SANDIK GÜVENLİĞİNİ 594 BİNE YAKIN PERSONEL SAĞLAYACAK   10:04   VAHAP SEÇER: “1 NİSAN`DAN SONRA DA GÖREVİMİZE DEVAM EDECEĞİZ”   09:20   VAHAP SEÇER`DEN TOROSLAR VE AKDENİZ`DE OTOBÜS TURU   18:09   VAHAP SEÇER, MERSİN ESOB`U ZİYARET ETTİ: “GÖREVE GELDİĞİMİZ GÜNDEN İTİBAREN ESNAFLA İYİ İLİŞKİLER İÇERİSİNDE OLDUK”   16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:07   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANI TUNCER BAKIRHAN: "KÜRT OLANLAR MECLİS`TE KÜRT HALKI İÇİN MÜCADELE EDENLERDİR"   15:41   YARGITAY`DA BAŞKANLIK SEÇİMİ YEREL SEÇİM SONRASINA KALDI: SEÇİME 1 NİSAN`DA DEVAM EDİLECEK   15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   14:25   ÖZGÜR ÖZEL: “KRİZİN ÇIKTIĞI YERE ACİL MÜDAHALE MANGAMIZ HAZIR”   14:10   TİP ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İRFAN DEĞİRMENCİ ANKA HABER AJANSI’NI ZİYARET ETTİ   14:02   CHP İZMİR İL BAŞKANI ASLANOĞLU, “SANDIĞIN GÜVENLİ OLMAMASI AKP’NİN İŞİNE GELİYOR”   13:47   YARGITAY 4. GÜNDE DE BAŞKANINI SEÇEMEDİ   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, 3. ÇEVRE YOLU`NU ÜNİVERSİTE CADDESİ`NE BAĞLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “İKİNCİ DÖNEMDE ÇOK DAHA GÜZEL HİZMETLER OLACAK”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   12:28   EMEKLİDEN İNDİRİMLİ UÇAK BİLETİ MÜJDESİNE TEPKİ: "İNSANIN AKLIYLA ALAY EDİYORLAR"   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI  
 
     
   

Halk İstedi Belediye Yaptı


Mezitli Belediyesi’nin yaptığı anketler sonucu vatandaşların isteğiyle karar verdiği gençlik Merkezi kompleksi 20 Temmuz 2018 Cuma günü açılıyor. İçerisinde kütüphane, aktivite, dinlenme alanlarının olduğu ve bir hayırseverin desteğiyle yapılan Gençlik Merkezi’nin açılışı nedeniyle 18:00’de bir töre

 

Tarih : 20 Temmuz 2018 Cuma 03:29   Okunma : 697

Mezitli Belediyesi’nin hayırseverler işbirliği ile yapılan bir proje daha hayata geçiyor. Bölgede yaşayan vatandaşlar arasında yapılan anketler sonucu belirlenen gençlik merkezinin açılışı;  20 Temmuz 2018 Cuma günü 18:00’de yapılacak. Merkez Mahallesi Eski Köy Caddesi Vatan Caddesi 52102 sokakta açılacak olan Mehmet Altunören Gençlik Merkezi’nde kütüphane, aktivite, dinlenme alanları bulunuyor.

HALK OYLAMASI SONRASI GENÇLİK MERKEZİ YAPILDI

Hayata geçireceği çalışmalarda bölge halkının görüşünü alarak hizmet üreten Mezitli Belediyesi, bin 280 metrekarelik eski belediye garajına ne yapılması gerektiği konusunda alana komşu olan binaların kapısını çalarak anket düzenlendi. 'Gençlik merkezi, kapalı çocuk yüzme havuzu, mini konferans salonu, kapalı yetişkin yüzme havuzu, nikah salonu ve sizin tercihiniz' şıkları sunulduğu ankete katılanların tamamına yakını oyunu gençlik merkezi yönünde kullandı.

Daha önce birçok projede olduğu gibi gençlik merkezinin yapımı için hayırseverlerin desteğini alan Mezitli Belediyesi, bu projede de işbirliğine gitti. Gençlik merkezi işadamı İhsan Altunören tarafından babası Mehmet Altunören adına yapıldı.

HALKIMIZ HER ZAMAN EN DOĞRU KARARI VERMİŞTİR

Mezitli'yi yönetirken demokratik ve birlikte hizmet anlayışı ile yola çıktıklarını ifade eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, "Biz her zaman önce halkımızın isteklerine önem verdik. Bunu da en demokratik yöntemle, yani vatandaşlarımıza sorarak uyguladık. Viranşehir Sahil Yolu için yaptığımız oylamadan sonra gençlik merkezi yapımında da vatandaşımızın görüşüne başvurduk.Vatandaşlarımız da bu alana gençlik merkezi yapılmasını istedi. Hayırsever İşadamı İhsan Altunören bu alana babasının adının verilmesi koşuluyla gençlik merkezi yapacağı taahhüdünde bulundu. Belediye meclisimiz bu talebe olumlu yaklaştı ve Merkez Mahallemize çok önemli bir tesis kazandırmış olduk. Gençlik merkezinin açılışı; 20 Temmuz 2018 Cuma günü 18:00’de yapılacak.Bu tarz alanlarımızın değerlendirilmesinde en iyi halkımız karar verecektir" dedi.

 






Paylaş :
Etiketler :  mezitli belediyesi, neşet tarhan, Mehmet Altunören Gençlik Merkezi

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA