20 Nisan 2024 Cumartesi


16:18   CHP`NİN TBMM GRUP AMİRİ BAYRAKTAR İÇİN CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ   15:51   YOZGAT`TA DEPREMDEN HASAR GÖREN BİNALARLA İLGİLİ HASAR TESPİT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR   15:22   YENİŞEHİR DÜNYA VE AVRUPA TRİATLON YARIŞLARINA HAZIR    14:53   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL BAŞKANLIĞINDA YAPILAN MYK TOPLANTISI SONA ERDİ   14:39   AYM, İZİNSİZ BİLDİRİ DAĞITAN, AFİŞ ASAN ÖĞRENCİLERE DİSİPLİN CEZASI GETİREN YÖK KANUNU MADDESİNİ İPTAL ETTİ   13:32   ÖMER FETHİ GÜRER: ET VE SÜT KURUMU ETE YAPTIĞI ZAMLARI GERİ ALMALIDIR   12:52   CHP TOKAT MİLLETVEKİLİ KADİM DURMAZ: "DEPREM KAPIMIZA DAYANDI HÂLÂ ÖNLEM YOK"   12:45   İLİÇ`TE BİR MADENCİNİN DAHA CESEDİNE ULAŞILDI   12:37   TOKAT SULUSARAY`DA YAŞANAN DEPREM YOZGAT`IN BAZI İLÇELERİNDE DE HASARA NEDEN OLDU   12:10   İZMİR`DE 4,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM... İZMİR VALİSİ ELBAN AÇIKLAM YAPTI   11:56   AKP`DEN GÖREVİ DEVRALAN CHP`Lİ MAZGİRT BELEDİYE BAŞKANI TAYHAVA BELEDİYENİN BORCUNU AÇIKLADI   11:08   AVUKATLAR YÜRÜYÜŞ YAPACAK, "AVUKATLAR İÇİN DE ADALET" DİYECEK   10:45   ELAZIĞLI ÜRETİCİ: "PEYNİR ALAMAYAN VATANDAŞLAR MERDİVEN ALTINDA ÜRETİLEN PEYNİRE YÖNELİYOR"   10:32   KREDİ KARTI BORÇLARI PATLAYAN VATANDAŞLARDAN İKTİDARA: "EKONOMİYİ DÜZELTMEK İÇİN SARAYDAN BAŞLA, UÇAK İNMEYEN HAVALİMANLARINDAN, GEÇİLMEYEN KÖPRÜLERDEN BAŞLA"   10:23   İZMİR`DE ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMENLERDEN ERDOĞAN`A TEPKİ   09:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİ, YAZ SEZONUNA HAZIR   09:09   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN BİR İLK: 23 NİSAN ULUSLARARASI ÇOCUK FESTİVALİ   08:23   NACİ GÖRÜR: "ERKEN UYARI SİSTEMİ HAYAT KURTARMAZ, HAYAT KURTARACAK OLAN KENTİ DEPREME HAZIRLAMAKTIR"   01:28   TOKAT`IN SULUSARAY İLÇESİNDE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   22:43   TOKAT SULUSARAY`DA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ  
 
     
   

Erdemli Belediyesi’nden Ata Sporu Güreş Eğitimi


Erdemli Belediyesi, kentin spor alanında en iyi yerlere gelmesinde önemli adımlar atmayı sürdürürken, yapılan açıklamada; Ata sporu güreş eğitiminin hafta içi her gün saat 17:00 ile 19:00 arasında Erdemli Belediyesi Sahil Bandı Güreş alanında verilmeye başlandığı bildirildi.

 

Tarih : 15 Eylül 2018 Cumartesi 06:57   Okunma : 643

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yaz spor okullarında bu yıl binlerce çocuk ve gence sporun farklı dallarında eğitim verdiklerini hatırlatarak, Ata Sporu Güreş eğitiminin de verilmeye başlandığını açıkladı. Erdemli Belediyesi'nin düzenlediği spor kursları ile vatandaşlara sporun her türlüsünü yapabilme imkanı sunduğunu ve yediden yetmişe herkese kapılarını açtığını vurgulayan Başkan Tollu, Güreşe yetenekli çocukların erken yaşta fark edilmesi gerektiğine  değinerek, şampiyon güreşçiler doğması için çalıştıklarını ve Erdemli'de sporun her türlüsüne destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

YEDİDEN YETMİŞ HERKESE KURS

Bu yıl sporun farklı branşlarında yaz boyunca gençleri sporla tanıştırdıklarına işaret eden Tollu, hafta içi her gün 17.00 ila 19.00 saatleri arasında Erdemli Belediyesi Sahil Bandı Güreş alanında Güreş kursu hizmetini başlattıklarını açıkladı. Başkan Tollu, "Alanında uzman ve ihtisas sahibi antrenörlerimiz ile geleneksel ve bilimsel eğitim metotlarını bir araya getirerek, yaz spor okullarımızda çocuklarımıza eğitim verdik. Bu yıl itibariyle başlattığımız güreş eğitimi ile hedefimiz; küçük yaşlarda spora kazandırdığımız çocuklarımızın, gelecekte dünya ve olimpiyat şampiyonu güreşçiler olmalarıdır" diye konuştu.

GENÇLERE YATIRIMLARIMIZ SÜRECEK

'Sporun her dalında Erdemli Belediyesi'ni zirveye taşımak ve gençlere şans tanımak istiyoruz' diyen Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, herkesin, özellikle de genç sporcuların spor yapmaları için Erdemli'nin birçok bölgesine spor tesisleri kazandırdıklarını aktararak, çalışarak gidilen her yolda başarının mutlaka geleceğine işaret etti. Başkan Tollu, gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak sportif aktivitelere kültüre sanata yönlendirmek amacıyla her türlü çalışmayı yapmaya devam edeceklerini spora ve sporcuların yanı sıra kente sportif anlamdaki yatırımların süreceğini kaydetti.

SPORCU DOSTU: MÜKERREM TOLLU

Erdemli Belediyesi'nin sportif anlamda da gençlere sunduğu imkanlarla takdiri hak ettiğini dile getiren vatandaşlar Ata Sporu Güreş kursunun başlamasıyla Belediye Mükerrem Tollu'nun 'sporcu dostu' olduğunu ve gençlere yönelik yaptığı yatırımlarla çok önemli hizmetler gerçekleştirdiğini vurguladı.






Paylaş :
Etiketler :  erdemli belediyesi, mükerrem tollu, adem arslan

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA