28 Mart 2024 Perşembe


14:25   ÖZGÜR ÖZEL: “KRİZİN ÇIKTIĞI YERE ACİL MÜDAHALE MANGAMIZ HAZIR”   14:10   TİP ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İRFAN DEĞİRMENCİ ANKA HABER AJANSI’NI ZİYARET ETTİ   14:02   CHP İZMİR İL BAŞKANI ASLANOĞLU, “SANDIĞIN GÜVENLİ OLMAMASI AKP’NİN İŞİNE GELİYOR”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   12:28   EMEKLİDEN İNDİRİMLİ UÇAK BİLETİ MÜJDESİNE TEPKİ: "İNSANIN AKLIYLA ALAY EDİYORLAR"   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI   09:33   LAİKLİK MECLİSİ`NDEN KURTULMUŞ`A ``LAİKLİK GÜNÜ`` TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP`Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"   09:14   VAHAP SEÇER, TARSUS`TA FAALİYET GÖSTEREN STK`LARLA BİR ARAYA GELDİ   09:06   SEZGİN TANRIKULU`NDAN ERDOĞAN`IN DİYARBAKIR`DAKİ SÖZLERİNE TEPKİ: DİYARBAKIR İÇİN KÜRTLER İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEDİ. YENİ BİR SÜREÇ BEKLEMEK, BU KONUŞMADAN SONRA DOĞRU DEĞİL   01:25   YSK`NIN MAHALLİ İDARELER ARA SEÇİMİNE İLİŞKİN KARARI RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI   21:03   YAVAŞ`TAN ALTINOK`A: "KIZIM 32 YIL SÜRECEK KREDİ ÇEKİP EV ALDI. ALNININ TERİNİ YİYOR, EMEĞİNİN HAKKINI ALIYOR"   20:43   İZMİR KADIN PLATFORMU: “ÖLDÜRÜLEN HER KIZ KARDEŞİMİZ İÇİN SOKAKLARI DOLDURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”   20:40   ÖZGÜR ÖZEL: “SARIYER`E AKP KORKUSU YAŞATANLARI SON KEZ UYARIYORUM. OKTAY AKSU`DA BİRLEŞELİM. KORKULU RÜYA GÖRMEYELİM”   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ: "PARTİMİN BÜTÜN ADAYLARINA DESTEĞİM TAMDIR"   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ: "PARTİMİN BÜTÜN ADAYLARINA DESTEĞİM TAMDIR"   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ,PARTİMİN BÜTÜN ADAYLARINA DESTEĞİM TAMDIR   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ  
 
     
   

Dr. Ali Su Halk Kütüphanesi açıldı


Yazarlar ile okuyucuların bir araya gelerek konserlerin düzenlendiği Silifke 2. Edebiyat Festivalinin etkinlikleri kapsamında Dr. Ali Su Halk Kütüphanesi’nin açılışı gerçekleştirildi

 

Tarih : 24 Eylül 2018 Pazartesi 23:45   Okunma : 1063

Silifke Belediyesi Dr. Ali Su Halk Kütüphanesinin açılış kurdelesini Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Dr. Ali Su, Belediye Meclis üyeleri ve festivale katılan konuk yazarlar gerçekleştirdi.

‘BU KENTİN DEĞERLERİNE SONUNA KADAR SAHİP ÇIKACAĞIZ’

Açılışta konuşmasını gerçekleştiren Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ‘Bu kente hizmet eden, emeği geçen ve bu kentin bugünlere gelmesinde katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz. Belediye meclisinde kendisinin de iznini alarak almış olduğumuz kararla Göksu Mahallesi Abdi İpekçi Caddesi’nde açılışını gerçekleştirdiğimiz kütüphanemize Silifke Belediyesi Dr. Ali Su Halk Kütüphanesi isminin verilmesine karar verdik. Kentimizin tüm renklerini seviyoruz. Değerlerimize halkımızla birlikte sahip çıkıyor, çıkmaya da devam ediyoruz. Güzel ülkemizin huzurunu halkımızla ve bu kente hizmet etmiş değerlerle korumaya devam edeceğiz. Dr. Ali Su herkesin bildiği ve yakından tanıdığı bir isim olmakla birlikte, gerek sağlık alanında gerekse milletvekilliği döneminde bu kente emeği geçmiş bu kentin güzel insanlarına emeği geçmiş değerli büyüklerimizdendir. İşte bu denli değerlerimize ve büyüklerimize sonuna kadar sahip çıkmaya devam edeceğiz. Kütüphanemizin kentimize, halkımıza ve özellikle çocuklarımıza hayırlı olmasını diliyor, açılışımıza katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

“KATKI SUNAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Silifke Belediye meclis üyelerine ve Başkan Mustafa Turgut’a bu kararı almalarından dolayı teşekkür eden Dr. Ali Su, “Kentimiz ve bu kentin geleceği için doğup büyüdüğümüz topraklara her daim hizmet etmek bizim borcumuz ve görevimizdir. Dün olduğu gibi bugünde birlik ve beraberlik içerisinde ne gerekiyorsa yapmaya hazırım. İlçemiz için bu toprakların geleceği için herkesin bir olması lazım. Halkımıza bu toprakların özünü, sözünü ve geçmişini en iyi şekilde anlatmaya devam edeceğiz. Katkı sunan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.






Paylaş :
Etiketler :  silifke belediyesi, mustafa turgut, chp, bünyamin uçar

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA