29 Mart 2024 Cuma


18:09   VAHAP SEÇER, MERSİN ESOB`U ZİYARET ETTİ: “GÖREVE GELDİĞİMİZ GÜNDEN İTİBAREN ESNAFLA İYİ İLİŞKİLER İÇERİSİNDE OLDUK”   16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:07   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANI TUNCER BAKIRHAN: "KÜRT OLANLAR MECLİS`TE KÜRT HALKI İÇİN MÜCADELE EDENLERDİR"   15:41   YARGITAY`DA BAŞKANLIK SEÇİMİ YEREL SEÇİM SONRASINA KALDI: SEÇİME 1 NİSAN`DA DEVAM EDİLECEK   15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   14:25   ÖZGÜR ÖZEL: “KRİZİN ÇIKTIĞI YERE ACİL MÜDAHALE MANGAMIZ HAZIR”   14:10   TİP ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İRFAN DEĞİRMENCİ ANKA HABER AJANSI’NI ZİYARET ETTİ   14:02   CHP İZMİR İL BAŞKANI ASLANOĞLU, “SANDIĞIN GÜVENLİ OLMAMASI AKP’NİN İŞİNE GELİYOR”   13:47   YARGITAY 4. GÜNDE DE BAŞKANINI SEÇEMEDİ   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, 3. ÇEVRE YOLU`NU ÜNİVERSİTE CADDESİ`NE BAĞLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “İKİNCİ DÖNEMDE ÇOK DAHA GÜZEL HİZMETLER OLACAK”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   12:28   EMEKLİDEN İNDİRİMLİ UÇAK BİLETİ MÜJDESİNE TEPKİ: "İNSANIN AKLIYLA ALAY EDİYORLAR"   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI   10:31   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, ÇÖLYAK HASTALARINI RAMAZAN AYINDA DA UNUTMADI   09:33   LAİKLİK MECLİSİ`NDEN KURTULMUŞ`A ``LAİKLİK GÜNÜ`` TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP`Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"   09:14   VAHAP SEÇER, TARSUS`TA FAALİYET GÖSTEREN STK`LARLA BİR ARAYA GELDİ   09:06   SEZGİN TANRIKULU`NDAN ERDOĞAN`IN DİYARBAKIR`DAKİ SÖZLERİNE TEPKİ: DİYARBAKIR İÇİN KÜRTLER İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEDİ. YENİ BİR SÜREÇ BEKLEMEK, BU KONUŞMADAN SONRA DOĞRU DEĞİL  
 
     
   

Pedallar Caretta Carettalar İçin Çevrilecek


Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Bisikletli Gezginler Derneği’nin işbirliğiyle düzenlenen 5’nci Caretta Bisiklet Festivali Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın katılımı ile başladı. Başkan Kocamaz, hem festivale hem de bisiklet sporuna gönül verenlere destek vermek amacıyla festivalde bisiklet sürdü.

 

Tarih : 5 Ekim 2018 Cuma 16:19   Okunma : 593

Mersin'in yıllardır ev sahipliği yaptığı Caretta Caretta kaplumbağalarının bilinirliğini artırmak, kaplumbağaların korunmasını sağlarken bisiklet sporunun da yaygınlaştırılmasını sağlamak amacıyla düzenlenen festival Cumhuriyet Meydanı’ndan başladı.

“MERSİN'İN TANITIMINDA ÖNEMLİ BİR FESTİVAL"

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz festival açılışında yaptığı konuşmasında, “Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak sporun her türlüsüne destek vererek Mersin’e ilkleri yaşatmaya gayret ediyoruz. Düzenlediğimiz Uluslararası maratonlarımız Mersin’e kazandırdığımız en önemli spor etkinlileri arasında yerini alıyor. Tabi ki bunun yanında değişik spor dallarına ve spor kulüplerine verdiğimiz desteklerle gençleri spor etrafında birleştirmeyi amaç ediyoruz. Bu turnuvanın da farklı şehirlerden gelen sporcuların Mersini tanımasında, farklı bölgelerini görmesinde ve bizim asıl amacımız olan Caretta Caretta kaplumbağalarının bilinirliğinin ve korunmasının artmasında önemli bir başlangıç olduğunu düşünüyorum. Bu festivalde emeği geçen Mersin Bisiklet Gezginleri Derneği’ne ve bisiklet sporuna gönül veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Mersin'in doğasını, kültürünü, misafirperverliğini tanıtmak amacıyla düzenlenen festivale Mersin dâhil olmak üzere 16 ilden 15-60 yaş arası 175 bisiklet gezgini katıldı. 5-6-7 Ekim tarihleri boyunca gün sürecek olan festivalde bisiklet tutkunları 3 gün boyunca Mersin’in tarihini, turistik yerlerini ve doğasını keşfedecekler.

“BU FESTİVAL BİR SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ"

Mersin Bisikletli Gezginler Derneği Başkanı Ahmet Salih Özenir ise festival hakkında bilgi verirken, her yıl katılımın arttığına ve geri dönüşlerinin oldukça olumlu olduğuna değinerek, “Biliyorsunuz Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin güçlü bir desteği ile bu festivali yapıyoruz. Bundan da çok mutluyuz. Bu yıl festivalimize katılım yüksek.  Arkadaşlarımızla birlikte Çok keyifli bir yolculuk yapacağız. Zaten festival sonrası geri dönüşler çok olumlu, çok güzel oluyor. Organizasyonumuz gerçekten çok güçlü bir organizasyon. Büyükşehir Belediyemiz ve derneğimizin ortaklaşa yürüttüğü bir sosyal sorumluluk projesi. Geri dönüşler çok iyi. Yemeklerimizi çok seviyorlar. Sıcak kanlı insanlarımızı çok seviyorlar. Bu yıl da oldukça keyifli bir festival olacağına inanıyorum ” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından dernek başkanı Özenir’in Başkan Kocamaz'a teşekkür plaketi sunmasının ardından, verilen startla birlikte 175 bisikletçi Mersin’i karış karış gezmek için yola koyuldu.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA