29 Mart 2024 Cuma


12:14   YEREL SEÇİMLERDE ERDOĞAN İSTANBUL`DA, ÖZEL MANİSA`DA...   10:04   VAHAP SEÇER: “1 NİSAN`DAN SONRA DA GÖREVİMİZE DEVAM EDECEĞİZ”   09:20   VAHAP SEÇER`DEN TOROSLAR VE AKDENİZ`DE OTOBÜS TURU   18:09   VAHAP SEÇER, MERSİN ESOB`U ZİYARET ETTİ: “GÖREVE GELDİĞİMİZ GÜNDEN İTİBAREN ESNAFLA İYİ İLİŞKİLER İÇERİSİNDE OLDUK”   16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:07   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANI TUNCER BAKIRHAN: "KÜRT OLANLAR MECLİS`TE KÜRT HALKI İÇİN MÜCADELE EDENLERDİR"   15:41   YARGITAY`DA BAŞKANLIK SEÇİMİ YEREL SEÇİM SONRASINA KALDI: SEÇİME 1 NİSAN`DA DEVAM EDİLECEK   15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   14:25   ÖZGÜR ÖZEL: “KRİZİN ÇIKTIĞI YERE ACİL MÜDAHALE MANGAMIZ HAZIR”   14:10   TİP ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İRFAN DEĞİRMENCİ ANKA HABER AJANSI’NI ZİYARET ETTİ   14:02   CHP İZMİR İL BAŞKANI ASLANOĞLU, “SANDIĞIN GÜVENLİ OLMAMASI AKP’NİN İŞİNE GELİYOR”   13:47   YARGITAY 4. GÜNDE DE BAŞKANINI SEÇEMEDİ   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, 3. ÇEVRE YOLU`NU ÜNİVERSİTE CADDESİ`NE BAĞLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “İKİNCİ DÖNEMDE ÇOK DAHA GÜZEL HİZMETLER OLACAK”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   12:28   EMEKLİDEN İNDİRİMLİ UÇAK BİLETİ MÜJDESİNE TEPKİ: "İNSANIN AKLIYLA ALAY EDİYORLAR"   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI   10:31   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, ÇÖLYAK HASTALARINI RAMAZAN AYINDA DA UNUTMADI  
 
     
   

Talat Dinçer, “ Vergi kutsal bir insanlık görevidir”


Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, tüm esnaf ve sanatkarların 30. Vergi Haftasını kutlayarak “ Biz esnaf ve sanatkarlar vergilendirilmiş kazancın kutsal, verginin ise kutsal bir insanlık görevi olduğuna inanıyoruz. Ülkemizin kalkınmasında ve güçlü devlet olmasında en büyük etken şüphesiz ki ödenen vergilerdir” dedi.

 

Tarih : 27 Şubat 2019 Çarşamba 19:25   Okunma : 757

Mersin Vergi Dairesi Başkanı Adem Güngör, beraberinde bulunan Grup Müdürleri Bekir Yiğit, Ahmet Tamer Yıldız, Osman Çelik ve Orhan Şener ile birlikte 30. Vergi Haftası kapsamında Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer’i ziyaret etti. Güngör, günün anısına Başkan Dinçer’in yakasına hafta ile ilgili kokart takarken, bir bukette çiçek hediye etti. Güngör, ziyarette yaptığı konuşmada toplumda vergi bilincinin aşılanması ve toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi amacıyla Vergi Haftası kutlamaları yapıldığını belirtti. Güngör “ Bu  yıl 30. Düzenlenen Vergi Haftası kapsamında vergi mükelleflerimizin bağlı olduğu Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Sayın Talat Dinçer’i ziyaret etmekten büyük memnunluk duyuyoruz. Ben sayın Başkanın nezdinde  temsil ettiği tüm esnaf sanatkarlarımızın ve vergi mükelleflerimizin vergi haftasını kutluyorum ve bu anlamda işbirliğimizin artarak devam etmesini diliyorum” dedi.

Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer ise Mersin Vergi Dairesi Başkanı Adem Güngör ve beraberindeki Grup Müdürlerine ziyaretlerinden dolayı  teşekkürlerini iletti. Birlik Başkanvekili Ömer Şahbudak ve Yönetim kurulu üyesi Nihat Dağdelen’in de hazır bulunduğu ziyarette  ülkemizin bütçe kaynağının büyük bölümünü vergilerin oluşturduğuna dikkat çeken Başkan Dinçer , “Bizler esnaf ve sanatkarlar teşkilatı olarak vergilendirilmiş kazancın kutsal, verginin ise kutsal bir insanlık görevi olduğuna inanıyoruz. Esnaf ve sanatkarlarımız biliyorlar ki devletine ödenen her kuruş vergi kendisine hizmet olarak dönecektir. Ve yine biliyoruz ki vergi olmazsa ekonomi olmaz, ekonomi olmazsa devlet olmaz. Güçlü bir ekonomi, güçlü bir devlet ise ödenen vergilerle mümkündür” dedi.

Bu bağlamda toplumun tüm kesimlerinin vergi ödemede duyarlılık göstermesi gerektiğinin altını çizen Başkan Dinçer, “Son dönemlerde sayıları hızla artan AVM’ler,  mahalle aralarına kadar giren market zincirleri ve  e-ticaretle de rekabet halinde olan esnafımız, devletine olan vergi borcunu en önemli borç olarak görmektedir. Esnafımız ekonomi iyi olsun, ülkemiz güçlü olsun ister. Çünkü bilir ki ekonomi güçlü olursa işleri iyi olur.  İşleri kazancı iyi olan her esnafımız vergisini seve öder. Ama verginin karşısında kayıt dışı ekonomiyle de mücadele edilmesini ister” diye konuştu.

Dinçer açıklamasını “ Bizler ayrılmaz bir bütünüz. Vergi daireleri olmazsa bizler devletimize vergilerimizi rahat bir şekilde ödeyemeyiz. Dolayısıyla bu hafta hepimizin haftası, ben 65 bin esnaf sanatkarım adına tekrar hoş geldiniz dileklerimi iletiyorum. Bu vesileyle esnafımıza da Allah’tan daha çok kazanma ve ödeme gücü  nasip etmesini diliyorum. Vergi haftamıza hepimize hayırlı uğurlu olsun” şeklinde tamamladı.






Paylaş :
Etiketler :  ESOB, TALAT DİNÇER, MERSİN VERGİ DAİRESİ, BAŞKANI, ADEM GÜNGÖR

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA