17 Nisan 2024 Çarşamba


17:53   YENİDEN REFAH PARTİSİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SUAT KILIÇ: “SEÇMEN VE SİYASİ PARTİLER OLARAK YSK`YA OLAN GÜVENİMİZİ YİTİRMEK İSTEMİYORUZ”   17:27   YSK, SEÇİMLERİN 7 YERDE YENİDEN YAPILMASINI KARARLAŞTIRDI   17:04   VAHAP SEÇER`DEN İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARINA ZİYARET   16:46   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SEÇER, MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANI TUNCER`İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ   16:07   YSK`DAN 2 İL İLE 18 İLÇE VE BELDEDE YEREL SEÇİMLERLE İLGİLİ RET KARARI   15:58   ÖZGÜR ÖZEL: "HATAY HALKININ İRADESİNE SAHİP ÇIKMAYA BU İŞİN PEŞİNİ BIRAKMAMAYA DEVAM EDECEĞİZ"   14:53   CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL: “RECEP TAYYİP ERDOĞAN İŞ BİLMEZLİĞİ, İNADI SONUCU MALİYETİ HEPİMİZE ÖDETMİŞTİR” (2)   14:28   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANI HATİMOĞULLARI: ``31 MART`TA DEM PARTİ`NİN SEÇİM STRATEJİSİ KAZANDI``   14:23   ÖZGÜR ÖZEL: "BİZE DÜŞEN FİLİSTİN DAVASINA SAHİP ÇIKMAKTIR" (1)   13:30   TİCARET BAKANLIĞI`NDAN YALANLAMA: "İSRAİL İLE İHRACAT KISITLAMASINA TABİ OLAN 54 ÜRÜN GRUBUNDAKİ 1019 ÜRÜNE, 9 NİSAN`DAN İTİBAREN GÜMRÜKLERİMİZDE İHRACAT TESCİL İŞLEMİ KESİNLİKLE YAPILMAMAKTADIR"   13:14   DİSK, KESK, TMMOB, TTB VE TDB`DEN ORTAK AÇIKLAMA: 1 MAYIS`TA TAKSİM`DE OLACAĞIZ   12:25   DEVLET BAHÇELİ: "BUGÜN ŞIMARANLARIN YARIN MİLLETTEN ŞAMARI YEMELERİ MUKADDERDİR"   12:18   CAN ATALAY`DAN DEPREM KAYIPLARI İÇİN SEFERBERLİK ÇAĞRISI   12:05   MSB: "GARA BÖLGESİNDE 5 PKK`LI TERÖRİST DAHA ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ"   11:54   SANCAKTEPE BELEDİYESİ’NİN BORÇ TABLOSU BELEDİYE BİNASINA ASILDI   11:37   GAZETECİLER CEMİYETİ GENÇ GAZETECİLERE YÖNELİK EĞİTİM KAMPI DÜZENLİYOR   10:59   SEYİT TORUN, BAKAN TEKİN`E İLKÜVEZ ERKEK ÖĞRENCİ YURDUNU SORDU   10:20   MURAT EMİR, İŞSİZ GENÇLERDEN SAĞLIK PRİMİ ALINMASINI ELEŞTİRDİ   09:50   TÜRKİYE`NİN "KİŞİ BAŞINA EN ÇOK BORÇ DÜŞEN BELEDİYESİ" ANKARA`DA   09:28   ALİ YERLİKAYA: "KIRMIZI VE SARI BÜLTENLE ARANAN NURLAN ZHARIMBETOV, `MAHZEN-27` OPERASYONUYLA YAKALANDI"  
 
     
   

Büyükşehir’in Gençlik Festivali Tuğba Yurt Konseri İle Başladı Tuğba Yurt Hayranlarına Unutulmaz Bir Gece Yaşattı


Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100’üncü yıl dönümü kutlamaları coşkuyla başladı. ‘Gençlik Festivali’ kapsamında sahne alan sevilen pop müziği sanatçısı Tuğba Yurt, Mersinli sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

 

Tarih : 19 Mayıs 2019 Pazar 01:10   Okunma : 499

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100. yıldönümü coşkulu bir konser ile başladı. Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Gençlik Festivali’ kapsamında sahne alan Tuğba Yurt, Mersinli hayranları ile bir araya geldi. ‘Gençler İster Biz Yaparız’ sloganıyla, düzenlenen Gençlik Festivali’nde alanı dolduran kalabalık şarkıları hep birlikte seslendirdi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir Belediyesi ve Mezitli Belediyesi tarafından Özgecan Aslan (Barış) Meydanı’nda düzenlenen coşkulu konseri dinleyenler arasında Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve yüzlerce Mersinli yer aldı.

Konser ile Festivalin keyfini doyasıya çıkaran gençler, gecenin ilerleyen saatlerine kadar Yurt’un, Akdeniz’in mavi sularına karşı seslendirdiği şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti. Gecede Tuğba Yurt kendi şarkılarının yanı sıra birçok ünlü şarkıcının da eserlerini seslendirdi.

Başkan Seçer: “Birbirimize sımsıkı sarılacağız”

Alana girdiği andan itibaren Mersinlilerin sevgisi ve ilgisi ile karşılaşan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, konuşmasında, “Yüzünüz gülüyor maşallah. Hep gülelim. Ben gerginliği ve kavgayı sevmiyorum. Siyasetçiler hani parmak sallıyor ya, onu hiç sevmiyorum. Ne kadar güzel bir hava var. Ne kadar güzel bir kentte yaşıyoruz. Burada her renk var, tam bir renk cümbüşü. Barış, huzur, kardeşlik içerisinde yaşamak varken kavga etmenin bir anlamı var mı? Kavgadan kazanan var mı? O zaman birbirimize sımsıkı sarılacağız” dedi.

“Bu belediye başkanları Atatürkçü belediye başkanları”

Belediye başkanlarının yüklerinin çok ağır olduğunu ve vatandaşların kendilerinden hizmet beklediklerini ifade eden Başkan Seçer, kendilerinin ilime, irfana ne kadar önem verdiklerinden söz ederek, “Neşet Tarhan da, Vahap Seçer de, Abdullah Özyiğit de, çağdaş belediye başkanları. Bu belediye başkanları Atatürkçü belediye başkanları. Bu belediye başkanları yenilikçi belediye başkanları. Biz bilime ilime irfana inanıyoruz. Diyoruz ki bizim kalkınmamız için mihmandarımız ilim olmalı, eğitim düzeyimiz daha iyi olmalı, ezbere dayalı olmamalı. Biz dünyayla yarışmak zorundayız, bilimde ilerlemek zorundayız. Bunu başarabiliriz. Türk insanı zekidir, akıllıdır. Atatürk öyle demiş” şeklinde konuştu.

“Bunun temeli 100 yıl önce Atatürk tarafından atılmış”

Seçer, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100. yılının önemini ve Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk sayesinde hür ve bağımsız yaşadıklarını ifade etti. Seçer, “Yedi cihan duysun ki, bugün Türkiye’de özgürce yaşıyorsak, biz bir ulus olarak, millet olarak bağımsız bir şekilde yaşıyorsak, bunun temeli 100 yıl önce Atatürk tarafından atılmış. Ortadoğu'da kan gövdeyi götürüyor. Biz burada kardeşlik ve barış içerisinde her ne kadar ağır aksak yürüyen bir demokrasimiz varsa da, demokrasi içerisinde yaşıyorsak, bunu 100 yıl önce atılan temellere borçluyuz” ifadelerini kullandı.

Seçer’den Fener Alayı’na davet

19 Mayıs Pazar akşamı saat 21.00’da Adnan Menderes Bulvarı Yenişehir Kampüsü’nden başlayarak, Cumhuriyet Gösteri Alanı’nda sona erecek olan Fener Alayı Gençlik Yürüyüşü’ne herkesi davet eden Seçer, “Hep beraber pazar günü bu bayramda beraber olacağız. Pazar akşamı Fener Alayımız var ve ben burada Yenişehir Kampüsü’nün karşısında bu yürüyüşte, bütün çağdaş ve Atatürkçü gençler ile bir arada olacağım. Pazar gününü unutmuyoruz. Pazar günü buluşmak üzere” diye konuştu.

Tarhan: “Her şey güzel olacak”

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ise, “Büyükşehir Belediye Başkanımız, Yenişehir Belediye Başkanımız ve ben hepinizi, kim olursanız olun çok seviyoruz. Sizlerin mutlu ve huzurlu olması için önümüzdeki 5 yıllık süreçte sık sık bu tür etkinlikleri hep beraber göreceğiz. Birlikte güzel günler göreceğiz. Her şey güzel olacak” dedi.






Paylaş :
Etiketler :  başkan, vahap, seçer, iftar, çadırı, kampüs, gençlik konseri, tuğba yurt

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA