28 Mart 2024 Perşembe


16:07   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANI TUNCER BAKIRHAN: "KÜRT OLANLAR MECLİS`TE KÜRT HALKI İÇİN MÜCADELE EDENLERDİR"   15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   14:25   ÖZGÜR ÖZEL: “KRİZİN ÇIKTIĞI YERE ACİL MÜDAHALE MANGAMIZ HAZIR”   14:10   TİP ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İRFAN DEĞİRMENCİ ANKA HABER AJANSI’NI ZİYARET ETTİ   14:02   CHP İZMİR İL BAŞKANI ASLANOĞLU, “SANDIĞIN GÜVENLİ OLMAMASI AKP’NİN İŞİNE GELİYOR”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   12:28   EMEKLİDEN İNDİRİMLİ UÇAK BİLETİ MÜJDESİNE TEPKİ: "İNSANIN AKLIYLA ALAY EDİYORLAR"   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI   09:33   LAİKLİK MECLİSİ`NDEN KURTULMUŞ`A ``LAİKLİK GÜNÜ`` TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP`Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"   09:14   VAHAP SEÇER, TARSUS`TA FAALİYET GÖSTEREN STK`LARLA BİR ARAYA GELDİ   09:06   SEZGİN TANRIKULU`NDAN ERDOĞAN`IN DİYARBAKIR`DAKİ SÖZLERİNE TEPKİ: DİYARBAKIR İÇİN KÜRTLER İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEDİ. YENİ BİR SÜREÇ BEKLEMEK, BU KONUŞMADAN SONRA DOĞRU DEĞİL   01:25   YSK`NIN MAHALLİ İDARELER ARA SEÇİMİNE İLİŞKİN KARARI RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI   21:03   YAVAŞ`TAN ALTINOK`A: "KIZIM 32 YIL SÜRECEK KREDİ ÇEKİP EV ALDI. ALNININ TERİNİ YİYOR, EMEĞİNİN HAKKINI ALIYOR"   20:43   İZMİR KADIN PLATFORMU: “ÖLDÜRÜLEN HER KIZ KARDEŞİMİZ İÇİN SOKAKLARI DOLDURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”   20:40   ÖZGÜR ÖZEL: “SARIYER`E AKP KORKUSU YAŞATANLARI SON KEZ UYARIYORUM. OKTAY AKSU`DA BİRLEŞELİM. KORKULU RÜYA GÖRMEYELİM”   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ: "PARTİMİN BÜTÜN ADAYLARINA DESTEĞİM TAMDIR"   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ: "PARTİMİN BÜTÜN ADAYLARINA DESTEĞİM TAMDIR"   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ,PARTİMİN BÜTÜN ADAYLARINA DESTEĞİM TAMDIR  
 
     
   

Afetin Yaraları Büyükşehir İle Sarılıyor


Geçtiğimiz günlerde Mersin genelinde yaşanan ve Tarsus’u da olumsuz etkileyen afetin ardından Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri, bozulan yollardaki bakım ve onarım çalışmalarını yapıyor.

 

Tarih : 24 Haziran 2019 Pazartesi 12:14   Okunma : 378

Yaşanan sel ve su taşkınlarının ardından ekiplerini seferber eden Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Tarsus Belediyesi afetin izlerini el birliği ile siliyor.

Tarsus ilçesine bağlı Çavuşlu, Çokak ve Kuzoluk Mahallerinde, selden zarar gören yolların açılması ve stabilize malzeme ile bozulan yolların iyileştirilmesi gibi çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Kentte yaşanan sağanak yağış sonrası bozulan yollarda başlatılan bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, vatandaşların mağdur olmaması için hummalı bir şekilde çalışıyor.

Başkan Seçer’in talimatıyla, afetten dolayı oluşan hasarları gidermek için yoğun mesai yapan ekipler, yolları en kısa sürede trafiğe açabilmek için var güçleri ile çalıştıklarını ifade etti. İş makinaları ve personelleri ile çalışmalarına devam eden ekipler, en kısa sürede yolları trafiğe açacaklarını belirtti. 

“BİR ALO DEMEMİZLE HER ŞEY OLUYOR, DİLEKÇEYE BİLE GEREK KALMIYOR”

Tarsus İlçesi Çokak Mahalle Muhtarı Yunus Can, sel felaketinin ardından Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin anında bölgeye gelerek, çalışmalara başladıklarını dile getirerek, “Yaşanan sel felaketinden dolayı yollarımız zarar görmüştü. İstinat duvarımız yıkılmıştı. Olay yerine gelen Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri müdahalede bulunarak çalışmaları başlattı. Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Okulumuzun istinat duvarı 50-60 metre civarında yıkıldı. Yollarımızda büyük çukurlar oluştu. Yol bakım onarım çalışmaları yapılıyor ve greyderimiz şu anda çalışıyor” dedi.

Yağmurdan en fazla etkilenen yolda, şu anda bakım ve onarım çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Muhtar Can, Başkan Seçer’e bir alo demeleri ile ekipleri mahallelerine yolladığını kaydederek, “Burası günlük kullandığımız yolumuz. Araçlarımız gidemeyecek durumdaydı. Şu an çok şükür sabah saatlerinden itibaren büyük yol kat ettik. Herhangi bir sıkıntımız kalmadı. Acil durumda kesilecek yollarımız yapıldı, yani can kaybımız yaşanmadığı için bugünümüze çok şükür. Yine söylediğim gibi Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer’e teşekkür ediyoruz. Bir alo dememizle her şey oluyor. Herkese çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

“BÜYÜKŞEHİR ELİNDEN GELENİ YAPIYOR”

Mahalle sakinlerinden Harun Reşit Özdemir ise, “Aşırı yağışlardan dolayı bazı sıkıntılar yaşadık, derelerimizden aşırı derece su geldiği için menfezlerimiz uçtu, okul duvarımız yıkıldı. Bunu Büyükşehir Belediyesi’ne bildirdik. Allah razı olsun hemen çalışmaları başlattılar. Sağ olsun ellerinden geleni yapıyorlar. Çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Yöre halkı da afetin yaralarını saran ve yollarını onarmak için bölgeye ekiplerini gönderen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e teşekkürlerini iletti.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA