24 Nisan 2024 Çarşamba


23:29   İMAMOĞLU: “HİÇ KİMSEYE ÇOCUKLARIMIZIN, GENÇLERİMİZİN HAKKINI YEDİRMEYECEĞİZ”   23:12   23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI, TBMM`DE DÜZENLENEN RESEPSİYONLA KUTLANDI   22:50   CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL: "ERKEN SEÇİMİ MİLLET İSTEMEDEN BEN İSTEMEYECEĞİM"   22:28   BAHÇELİ`NİN ``DEM PARTİ KAPATILSIN`` AÇIKLAMASI.. ADALET BAKANI TUNÇ: “DEM PARTİ DE TERÖRÜ DESTEKLEYEN FAALİYETLERDE BULUNURSA KAÇINILMAZ OLUR``   22:14   FATİH ERBAKAN: "AKP`YE BİZ KAYBETTİRMEDİK, BAZI YERLERDE MHP KAYBETTİRDİ"   21:55   ERDOĞAN İLE ÖZGÜR ÖZEL`İN BAŞ BAŞA GÖRÜŞME ÖNCESİ İLK TEMASI... CHP GRUP BAŞKAN VEKİLİ EMİR: "SICAK BİR SOHBETTİ"   21:46   KURTULMUŞ`TAN ÖZEL`İN ``ÖNCE MEVCUT ANAYASA`YA UYULMALI`` SÖZLERİNE YANIT: "MÜHİM OLAN FİKİRLERİN AÇIK YÜREKLİLİKLE ORTAYA KONMASI"   21:05   AKP GENEL BAŞKANI ERDOĞAN İLE ÖZGÜR ÖZEL ARASINDA İLK TEMAS....   21:04   AKP GENEL BAŞKANI VE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: "ÖZGÜR ÖZEL`İN RANDEVU TALEPLERİ OLDU. İNŞALLAH KISA SÜREDE BİR ARAYA GELİŞİ GERÇEKLEŞTİRİRİZ"   20:14   TAKSİM`DE 1 MAYIS KUTLAMALARINA İZİN VERİLMEMESİ... BAKAN YERLİKAYA: "YASAK YOK, KISITLAMA VAR"   19:21   ÖZGÜR ÖZEL`DEN, 10. CUMHURBAŞKANI AHMET NECDET SEZER`E `TEŞEKKÜR" ZİYARETİ   18:45   ERDOĞAN, HASAN KILIÇ`IN CENAZE TÖRENİNE KATILDI   18:14   İSTANBUL VALİSİ GÜL`ÜN YASAK KARARINI AÇIKLADIĞI TAKSİM`DE 1 MAYIS KUTLAMASINA MAKAMINA OTURAN ÇOCUK İZİN VERDİ   17:28   TBMM ÖZEL GÜNDEMLE TOPLANDI... MECLİS`TE TEMSİL EDİLEN 4 PARTİNİN GENEL BAŞKANLARI DA KONUŞTU   17:23   ALMANYA CUMHURBAŞKANI STEİNMEİER, GAZİANTEP`TE GAZİKENT İLKOKULU`NU ZİYARET ETTİ   17:13   TBMM GENEL KURULU ÖZEL GÜNDEMLE TOPLANDI... SEVDA KARACA`DAN AKP`YE: "23 NİSAN KUTLAMALARINI BİR GÜNAH ÇIKARMA TÖRENİNE DÖNÜŞTÜRDÜNÜZ``   17:02   35 GÜNDÜR GREV YAPAN PİLENPAK AMBALAJ İŞÇİLERİNİN ÇOCUKLARI, 23 NİSANDA BABALARINI YALNIZ BIRAKMADI   16:48   TBMM GENEL KURULU ÖZEL GÜNDEMLE TOPLANDI... CEMAL ENGİNYURT: "ATATÜRK`ÜN YOLUNDA GİTMEKTEN ONUR DUYACAĞIZ``   16:42   TBMM, ÖZEL GÜNDEMLE TOPLANDI... ERHAN USTA: PARLAMENTER SİSTEME DÖNÜŞÜN YENİ ANAYASA İÇİN ÖNEMLİ BİR BAŞLANGIÇ OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUZ. BU YÖNDE ATILACAK ADIMLARA DESTEK OLACAĞIZ   16:33   ÖZEL`DEN ERDOĞAN`IN ANAYASA ÇAĞRISINA YANIT: "BİR ŞEYİ DEĞİŞTİRMEK İSTİYORSANIZ ÖNCE MEVCUDUNA UYUN DA ONU GÖRELİM``  
 
     
   

Başkan Seçer, Mega Center Mersin’in Açılış Törenine Katıldı


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin ekonomisine ve ticaretine değer katacak gıda ve bakliyat ticaret kompleksi Mega Center’ın açılış törenine katıldı.

 

Tarih : 24 Haziran 2019 Pazartesi 13:04   Okunma : 473

Mersin’in tarım, ticaret, sanayi ve turizm alanındaki potansiyellerini değerlendirecek ve Mersin ekonomisini kalkındıracak projeler hayata geçireceklerini her fırsatta dile getiren ve Mersin’e Türkiye’nin ve dünyanın her yerinden yatırımcıları davet eden Başkan Seçer, Mega Center Mersin’in açılış töreninde Ankara’dan gelen önemli meslek odalarının başkanlarına seslendi. Seçer, “Bizim yatırıma, çalışmaya, üretmeye ihtiyacımız var. Mersinimize yatırım yapacak tüm yatırımcılara, şu an burada bulunan Ankara’nın çok önemli meslek odalarının başkanlarına sesleniyorum. Yatırımcıları kentimize gönderin. Ben yatırımcılara mihmandarlık yaparım” dedi.

Mersin’in yeni kuru gıda ve bakliyat ticaret kompleksi olarak hizmet verecek olan Mersin Mega Center’ın açılış töreni, Soylu Gürüz Gayrimenkul Yatırım A.Ş ev sahipliğinde gerçekleşti. Törene Başkan Seçer’in yanı sıra Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Ankara Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Faik Yavuz, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, Meclis Başkanı Hamit İzol, Mersin Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Özdemir katıldı.

BAŞKAN SEÇER, “MERSİN’İN POTANSİYELLERİNİN KIYMETİNİ BİLMELİYİZ”

“YATIRIMCILARI HAVAALANINDA KARŞILAYACAĞIM MOTTOM İŞ DÜNYASINDA KARŞILIK BULDU”

Mersin’in ekonomisine katkı sunacak ve kentin en önemli problemi olan işsizlik sorununa çare olarak, istihdam oluşturacak tüm yatırımları destekleyeceklerini ifade ederek sözlerine başlayan Başkan Seçer, “Seçimlerden önce Mersin’e yatırım yapmaya gelen yatırımcıyı havaalanında ceketimin önünü ilikleyerek karşılayacağım demiştim ve bu mottom özellikle iş dünyasında çok karşılık buldu. Mersin sanayi, turizm, taşımacılık ve tarım alanlarında muazzam bir şekilde potansiyeli olan bir kent. Nakliyat ve bakliyat kenti olmanın çok ötesinde bir kent haline geldi. Bu potansiyellerin kıymetini hep birlikte bilmeliyiz. Biz belediye başkanları olarak siz yatırımcıların önünü açacağız” şeklinde konuştu.

“TİCARET TESİSLERİ İÇİN HER TÜRLÜ ÖNCÜLÜĞÜ YAPMAYA HAZIRIZ”

Mevcut imar sorunlarını çözerek yapılacak yatırımların önünü açacaklarını vurgulayan Başkan Seçer, “Geçmiş dönemde Mersin’in batı yakasının 1/5 binlik planları yapıldı. Mersin’in doğu kısmının plan sorununu en kısa sürede çözeceğiz ve Büyükşehir Belediyesi olarak birçok işletmenin açılmasının önünü de açmış olacağız. Biz belediye olarak birçok alanda bu ve buna benzer tesislerin kurulması için her türlü öncülüğünü yapmaya hazırız. Bu konuda da önemli projelerimiz var. Bunları en kısa sürede hayata geçeceğiz” diye belirtti.

“BENİM BÖLGEMİN YATIRIMA İHTİYACI VAR”

Konuşmasının devamında iş insanlarına seslenerek Mersin’e yatırım yapmaya davet eden Seçer,  “Ben buradan işadamlarına sesleniyorum. Tabii ki Türkiye’de her bölgenin yatırıma ihtiyacı var ama benim bölgemin her yerden çok daha fazla yatırıma ihtiyacı var. Bizim yatırıma, çalışmaya, üretmeye ihtiyacımız var. Mersinimize yatırım yapacak tüm yatırımcıları, şu an burada bulunan Ankara’nın çok önemli meslek odalarının başkanlarına sesleniyorum. Yatırımcıları kentimize gönderin. Ben gelen yatırımcılara mihmandarlık yapayım. Kentteki yerel bürokratik engelleri önlerinden kaldırayım. Yeter ki bir üretime dayalı, mevzuata, kanunlara, yasalara uygun yatırımlar olsun, kentimize ekonomik katkı sağlasın” ifadelerine yer verdi.

Mersin’i yatırım ve ticaret merkezi haline getirebilmek için önemli projelere imza atacaklarını ifade eden Seçer, Mersin ticaretinin bel kemiği olan liman bölgesindeki mevcut trafik sorununun çözülmesi ile ilgili de önemli adımlar attıklarını sözlerine ekledi. Başkan Seçer, transit ticarete konu faaliyet alanlarını ilgilendiren Lojistik Köy ve Nakliyeciler Sitesi projelerini en kısa sürede Mersin’e kazandıracaklarının altını çizdi.

Konuşmaların ardından Başkan Seçer ve protokol üyeleri hep birlikte açılış kurdelesini kesti. Seçer, açılış töreninin ardından bloklardaki dükkanları gezerek ilgililerden bilgi aldı.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA