29 Mart 2024 Cuma


18:33   İMAMOĞLU: ARKAMDA KABİNE YOK, 16 MİLYON İSTANBULLU VAR   15:32   VAHAP SEÇER, MERSİN SANAYİ SİTESİ`Nİ ZİYARET ETTİ   15:24   BAKANLIKTAN, KURUM BAKIMI ALTINDAYKEN ÖLEN BEBEK İLE İLGİLİ SORUŞTURMA   14:16   CHP`DEN ANAYASA MAHKEMESİNE TRT BAŞVURUSU: "KAMU KURUMLARI ELİYLE MUHALEFET KARARTILIYOR"   14:12   ALİ MAHİR BAŞARIR: "BU DOMBİLİ AİLESİNE İZİN VERMEYECEĞİZ. ANTALYA`YI, İZMİR`İ, ANKARA`YI, TÜRKİYE`Yİ ÇİFTLİK YAPTIRMAYACAĞIZ"   12:14   YEREL SEÇİMLERDE ERDOĞAN İSTANBUL`DA, ÖZEL MANİSA`DA...   11:39   YEREL SEÇİMLER İÇİN SON 2 GÜN... SANDIK GÜVENLİĞİNİ 594 BİNE YAKIN PERSONEL SAĞLAYACAK   10:04   VAHAP SEÇER: “1 NİSAN`DAN SONRA DA GÖREVİMİZE DEVAM EDECEĞİZ”   09:20   VAHAP SEÇER`DEN TOROSLAR VE AKDENİZ`DE OTOBÜS TURU   18:09   VAHAP SEÇER, MERSİN ESOB`U ZİYARET ETTİ: “GÖREVE GELDİĞİMİZ GÜNDEN İTİBAREN ESNAFLA İYİ İLİŞKİLER İÇERİSİNDE OLDUK”   16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:07   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANI TUNCER BAKIRHAN: "KÜRT OLANLAR MECLİS`TE KÜRT HALKI İÇİN MÜCADELE EDENLERDİR"   15:41   YARGITAY`DA BAŞKANLIK SEÇİMİ YEREL SEÇİM SONRASINA KALDI: SEÇİME 1 NİSAN`DA DEVAM EDİLECEK   15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   14:25   ÖZGÜR ÖZEL: “KRİZİN ÇIKTIĞI YERE ACİL MÜDAHALE MANGAMIZ HAZIR”   14:10   TİP ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İRFAN DEĞİRMENCİ ANKA HABER AJANSI’NI ZİYARET ETTİ   14:02   CHP İZMİR İL BAŞKANI ASLANOĞLU, “SANDIĞIN GÜVENLİ OLMAMASI AKP’NİN İŞİNE GELİYOR”   13:47   YARGITAY 4. GÜNDE DE BAŞKANINI SEÇEMEDİ   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, 3. ÇEVRE YOLU`NU ÜNİVERSİTE CADDESİ`NE BAĞLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “İKİNCİ DÖNEMDE ÇOK DAHA GÜZEL HİZMETLER OLACAK”  
 
     
   

Türkiye Bocce Şampiyonu, Toroslar Belediyesi


Toroslar Belediyesi Bocce Takımı, 24-27 Haziran tarihleri arasında Ankara’da yapılan Türkiye Bocce 1’inci Lig Müsabakaları’nı şampiyon olarak tamamladı.

 

Tarih : 29 Haziran 2019 Cumartesi 07:53   Okunma : 650

Toroslar Belediyesi Bocce Takımı, 24-27 Haziran tarihleri arasında Ankara’da yapılan Türkiye Bocce 1’inci Lig Müsabakaları’nı şampiyon olarak tamamladı.

16 takımın kıyasıya mücadele ettiği 1’inci Lig etaplarında tecrübesini sahaya yansıtarak şampiyonluk ipini göğüsleyen takım, bu başarı ile Avrupa Kulüpler Arası Şampiyonaya gitmeye hak kazandı.

Toroslar Belediyesi Bocce Takımı ve Milli Takım Antrenörü Niyazi Kutlay, bocce branşında ulusal ve uluslar arası platformlarda elde ettikleri galibiyetle Türkiye’nin en iyi kulübü olduklarını vurguladı. Antrenör Kutlay; “Kentimizi,  Ankara takımları arasında başarıyla temsil eden takımımızla gurur duyuyoruz. Bu şampiyonluğu Başkanımız Sayın Atsız Afşın Yılmaz’a armağan ediyoruz. Ve daha birçok başarıya imza atacağımızın sözünü veriyoruz” dedi

Kulübün, 23 sporcusunu da Milli takıma kazandırmanın gururunu yaşadıklarını belirten Antrenör Kutlay, Dünya Kupası’nın 05-10 Kasım 2019 tarihleri arasında Toroslar Bocce Tesisi’nde gerçekleşeceğini söyledi.

Başkan Yılmaz; “Bocce’de Liderlik Bayrağını İndirmeyeceğiz”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 1’inci lig müsabakalarında şampiyon olan Toroslar Belediyesi Bocce takımını kutlayarak, sporcuları her zaman desteklemeye devam edeceğini belirtti.

Bocce  branşının, Toroslar’dan başlayarak tüm kente yayılmasında vesile olan Takım Antrenörü Kutlay’a ve takım oyuncularına teşekkür eden Başkan Yılmaz, bundan sonraki müsabakalarında da başarılar diledi.






Paylaş :
Etiketler :  BOCCE, TOROSLAR BELEDİYESİ, TÜRKİYE BOCCE 1.LİĞİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA