18 Nisan 2024 Perşembe


14:32   TOROSLAR BELEDİYESİ’NDEN YOLLARA YENİ DOKUNUŞ   13:08   TURİST REHBERLERİ YANLIŞTAN DÖNÜLMESİNİ BEKLİYOR   12:54   ŞIRNAK`TA 2 YIL ÖNCE BOŞANDIĞI EŞİ MİHRİBAN ALTÜRK`Ü ÖLDÜREN METİN ŞENGİL`E VERİLEN HAPİS CEZASINDA İNDİRİM   12:49   CHP`NİN YENİ GRUP BAŞKANVEKİLİ MURAT EMİR OLDU   12:26   ANAYASA MAHKEMESİ`NDE BAŞKAN ZÜHTÜ ARSLAN`A VEDA TÖRENİ   12:17   MSB YETKİLİSİ: KÜRECİK RADARINDAN ELDE EDİLEN BİLGİLERİN NATO MÜTTEFİKİ OLMAYAN ÜLKELERLE PAYLAŞIMI SÖZ KONUSU DEĞİL   12:05   VAHAP SEÇER: “BELEDİYE TOPLUMUN HER KESİMİNE, HER TALEBİNE CEVAP VERMEK ZORUNDA”   11:56   YÖK: ULUSLARARASI ÖĞRENCİLER TÜRK VATANDAŞI ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN HERHANGİ BİR HAK KAYBINA NEDEN OLMAMAKTADIR   11:52   AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI TÜRKİYE`DE KADINA YÖNELİK ŞİDDET ARAŞTIRMASININ ÜÇÜNCÜSÜNÜ YAPACAK   11:33   UZMAN ERBAŞLARIN SÖZLEŞMESİNİN FESHİ...ANAYASA MAHKEMESİ, TAKSİRLİ SUÇLARDA SÖZLEŞMENİN FESHİNİ ÖNGÖREN YASA HÜKMÜNÜ İPTAL ETTİ   11:23   HAKKINDA 10 YIL 5 AY HAPİS CEZASI BULUNAN FEHMİ ORAL MEŞE HAVALİMANINDA YAKALANDI   11:21   DENİZ YÜCEL: "DÜNYANIN MÜLTECİ KAMPI, ÇÖP KONTEYNERİ OLDUĞUMUZ YETMEDİ, ŞİMDİ DE ÖLÜM ÜLKESİ OLDUK"   11:19   METEOROLOJİ, 13 İLDE KUVVETLİ RÜZGAR VE KISA SÜRELİ FIRTINA UYARISI YAPTI   11:06   MERSİN ÜNİVERSİTESİ HEYETİNDEN MTOSB’YE ZİYARET   11:05   GAMZE TAŞÇIER`DEN 1 MAYIS ÇAĞRISI: "TAKSİM MEYDANI BAŞTA OLMAK ÜZERE MEYDANLARDA OLACAĞIZ"   11:04   CHP TBMM GRUP MÜDÜRÜ LEVENT BAYRAKTAR HAYATINI KAYBETTİ   11:03   TÜİK: ŞUBAT AYINDA TAVUK YUMURTASI ÜRETİMİ YÜZDE 5,7 AZALARAK 1,73 MİLYAR ADET OLDU   11:01   ÖZGÜR ÖZEL: "GRUP MÜDÜRÜMÜZ, ÇALIŞMA ARKADAŞIMIZ LEVENT BAYRAKTAR`A ALLAH`TAN RAHMET, AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM"   10:49   ÖZGÜR KARABAT, KONUT SATIŞLARINDAKİ ARTIŞA DİKKAT ÇEKTİ: “KISMİ FİYAT DÜŞÜŞLERİNİ FIRSAT BİLENLER BU KOŞULLARDA SERVETLERİNE SERVET KATMAYA DEVAM EDİYOR”   10:49   TÜİK: TİCARİ SÜT İŞLETMELERİNCE ŞUBAT`TA 897 BİN 379 TON İNEK SÜTÜ TOPLANDI  
 
     
   

Geleceğin Tenisçileri Toroslar’da Yetişiyor


Toroslar Belediyesi, yaz okulları kapsamında verdiği tenis kursları ile geleceğin tenisçilerini yetiştiriyor.

 

Tarih : 5 Temmuz 2019 Cuma 16:38   Okunma : 553

Toroslar Belediyesi, yaz okulları kapsamında verdiği tenis kursları ile geleceğin tenisçilerini yetiştiriyor. Halen 100 çocuk ve yetişkinin eğitim aldığı tenis kurslarına, isteyen vatandaşlar başvurabiliyor.

Toroslar Belediyesi'nin tenis kursları, Çağdaşkent Mahallesindeki 3 Ocak Spor Kompleksi'nde veriliyor. Hafta içi her gün guruplar haline verilen dersler 8-10, 10-12, 12-14 yaş olmak üzere 3 ayrı guruptan oluşuyor. Toplamda 100 kişinin eğitim aldığı kursta, antrenörler tarafından belediye spor kompleksinde teorik ve teknik eğitimler veriliyor. Eğitimlerde tenis teknikleri, raket tutuşları, temel eğitim hareketleri, servis atışları, karşılıklı oynamalar, top sektirmeler, duvar çalışmaları ile ilgili detaylı bilgiler veriliyor.

 

Yetişkinlere yönelik de haftada 2 saat verilen tenis kursuna katılmak isteyen vatandaşlar belediyeden ayrıntılı bilgi alabiliyor.

Kurslara ilişkin açıklama yapan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, spora verdiği desteğin artarak devam edeceğini kaydederek, "Geleceğin sporcularını yetiştirmek istiyoruz. Bu düşüncemizden yola çıkarak sporu ve sporcuyu her zaman destekleyeceğiz" dedi.

Profesyonel eğitmenlerin gözetiminde verilen tenis eğitimleri ile başarılı sporcuların turnuvalara katılabilecek düzeye geldiğini belirten Yılmaz, "Toroslar'da farklı spor dallarında spor kursları açarak çocuklarımızın kendilerini geliştirmelerine ve yeteneklerini keşfedebilmelerine imkan tanıyoruz. Bireysel spor dallarından olan tenis de hem beden hem de ruh sağlığı için çok faydalı bir spor. Kursta başarılı olan öğrencilerimiz turnuvalara katılarak ilçemizi temsil ediyor. Öğrencilerimize güveniyoruz" diye konuştu.

Toroslar Belediyesi Tenis Antrenörü Atilla Bozkurt ise "Derslerin verilmeye başladığı ilk 8 ayda Mersin'de düzenlenen turnuvalarda erkek kategorisinde 1. ve 2. olmuştuk. Öğrencilerimiz çok hızlı öğreniyor ve istekliler. 13-16 Temmuz tarihleri arasında da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 15 Temmuz Şehitlerini anmak üzere Mersin Tenis Kompleksi'nde turnuva düzenlenecek. 8-10 yaş gurubundan 6 öğrencimiz katılacak. Öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyorum. Dereceler elde edeceklerine inancım tam" ifadelerini kullandı.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA