17 Nisan 2024 Çarşamba


19:57   AĞBABA VE ZENGİN ARASINDA "İSRAİL TARTIŞMASI"   17:53   YENİDEN REFAH PARTİSİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SUAT KILIÇ: “SEÇMEN VE SİYASİ PARTİLER OLARAK YSK`YA OLAN GÜVENİMİZİ YİTİRMEK İSTEMİYORUZ”   17:27   YSK, SEÇİMLERİN 7 YERDE YENİDEN YAPILMASINI KARARLAŞTIRDI   17:04   VAHAP SEÇER`DEN İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARINA ZİYARET   16:46   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SEÇER, MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANI TUNCER`İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ   16:07   YSK`DAN 2 İL İLE 18 İLÇE VE BELDEDE YEREL SEÇİMLERLE İLGİLİ RET KARARI   15:58   ÖZGÜR ÖZEL: "HATAY HALKININ İRADESİNE SAHİP ÇIKMAYA BU İŞİN PEŞİNİ BIRAKMAMAYA DEVAM EDECEĞİZ"   14:53   CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL: “RECEP TAYYİP ERDOĞAN İŞ BİLMEZLİĞİ, İNADI SONUCU MALİYETİ HEPİMİZE ÖDETMİŞTİR” (2)   14:28   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANI HATİMOĞULLARI: ``31 MART`TA DEM PARTİ`NİN SEÇİM STRATEJİSİ KAZANDI``   14:23   ÖZGÜR ÖZEL: "BİZE DÜŞEN FİLİSTİN DAVASINA SAHİP ÇIKMAKTIR" (1)   13:30   TİCARET BAKANLIĞI`NDAN YALANLAMA: "İSRAİL İLE İHRACAT KISITLAMASINA TABİ OLAN 54 ÜRÜN GRUBUNDAKİ 1019 ÜRÜNE, 9 NİSAN`DAN İTİBAREN GÜMRÜKLERİMİZDE İHRACAT TESCİL İŞLEMİ KESİNLİKLE YAPILMAMAKTADIR"   13:14   DİSK, KESK, TMMOB, TTB VE TDB`DEN ORTAK AÇIKLAMA: 1 MAYIS`TA TAKSİM`DE OLACAĞIZ   12:25   DEVLET BAHÇELİ: "BUGÜN ŞIMARANLARIN YARIN MİLLETTEN ŞAMARI YEMELERİ MUKADDERDİR"   12:18   CAN ATALAY`DAN DEPREM KAYIPLARI İÇİN SEFERBERLİK ÇAĞRISI   12:05   MSB: "GARA BÖLGESİNDE 5 PKK`LI TERÖRİST DAHA ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ"   11:54   SANCAKTEPE BELEDİYESİ’NİN BORÇ TABLOSU BELEDİYE BİNASINA ASILDI   11:37   GAZETECİLER CEMİYETİ GENÇ GAZETECİLERE YÖNELİK EĞİTİM KAMPI DÜZENLİYOR   10:59   SEYİT TORUN, BAKAN TEKİN`E İLKÜVEZ ERKEK ÖĞRENCİ YURDUNU SORDU   10:20   MURAT EMİR, İŞSİZ GENÇLERDEN SAĞLIK PRİMİ ALINMASINI ELEŞTİRDİ   09:50   TÜRKİYE`NİN "KİŞİ BAŞINA EN ÇOK BORÇ DÜŞEN BELEDİYESİ" ANKARA`DA  
 
     
   

Mersin Sahilleri Ücretsiz Ve Kesintisiz İnternetle Buluşuyor


Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin sahil boyu ücretsiz ve kesintisiz wi-fi hizmeti, artırılan kapasitesi ile özellikle gençlerden büyük ilgi görüyor. Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz wi-fi hizmeti ile sahil boyunda yer alan 67 noktadaki istasyon üzerinden 7/24 kesintisiz, ücretsiz ve güvenli internet sağlanıyor.

 

Tarih : 22 Temmuz 2019 Pazartesi 13:21   Okunma : 380

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve kapasitesi ile alanı genişletilerek verimliği artırılan wi-fi uygulaması, sahil boyunca kesintisiz ve ücretsiz internet olanağı sağlıyor. Özellikle gençlerin büyük ilgisiyle karşılan bu uygulama, Babil Kavşağı’na kadar Pozcu sahil şeridinde hizmet veriyor.

24 saat canlılığını koruyan Mersin sahillerini boydan boya ücretsiz wi-fi ile buluşturan uygulama, vatandaşların mobil verilerini tüketmeden sahillerde eğlence, araştırma ve haberleşme ihtiyacını karşılıyor. Uygulamadan büyük memnuniyet yaşayan gençler, bu hizmeti sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e kendilerini düşündüğü ve öğrenci dostu olduğu için teşekkürlerini iletiyor.

ÇAĞI YAKALAYAN BELEDİYECİLİK

Gelişen enformasyon çağına ayak uyduran ve çağdaş belediyecilik anlayışını hayata geçirdiği hizmetlerle hissettiren Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz wi-fi hizmeti ile sahil boyunda yer alan 67 noktadaki istasyon üzerinden 7/24 kesintisiz, ücretsiz ve güvenli internet sağlanıyor.

“GERÇEKTEN ÖĞRENCİLERİ DÜŞÜNEN BİR BAŞKAN”

Sahilde arkadaşlarıyla vakit geçirirken Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz wi-fi hizmetinden faydalanan Berke Can Sekmen, sahile sık sık giden birisi olduğunu belirterek, “Benim gibi sahile çok sık gelen insanların faydalanması gereken bir hizmet. Mobil verinizden internet gitmiyor ve kesintisiz video izleyebiliyorsunuz, müzik dinleyebiliyorsunuz. Arkadaşlarla internette video izlerken, gayet hızlı ve kesintisiz bir görüntü alıyoruz, hoşumuza gitti” dedi.

Öğrencilerin kısıtlı internet kotaları olduğunu da vurgulayan Sekmen, “Öğrencilerin genel olarak sınırlı bir internet kotası olduğu için internetleri hızlı tükeniyor. Mesela bir ortama giriyorsunuz, sahildesiniz ve şarkı çalmanız gerekiyor. Şarkıyı kendi internetinizden açacağınıza belediyenin wi-fi’sinden açabiliyorsunuz. Bize bu hizmeti sağladığı için Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer’e çok teşekkür ediyoruz. Gerçekten öğrencileri düşünen bir başkan” diye konuştu.

“ARTIK SADECE ŞARJ DERDİM KALDI”

Arkadaşlarıyla sık sık sahilde buluştuğunu söyleyen Buse Reçber ise hizmet için, “Ben zaten sık sık yürüyüş yapan bir insanım, arkadaşlarımla da buluştuğum bir yer burası. Gayet iyi bir hizmet. Kendi mobil verimi düşünmek zorunda değilim. Evinde internet olmayanlar için de gayet iyi bir şey bu. Çünkü buraya gelip çalışabilirler. Ben bir öğrenci olarak hızından da gayet memnun kaldım. Artık sahile geldiğimde internetimi düşünmeyeceğim, sadece şarj derdim kaldı” dedi.

“Çok kolay bir kullanımı var”

Ücretsiz wi-fi hizmetine ulaşımın çok kolay olduğunu söyleyen kullanıcılardan Pelin Su Özdemir ise “Tek seferde giriş yaptım. Giriş yapmak çok kolaydı. Girdikten sonra da internetin hızı gayet iyi. Ayrıca kolay bir kullanımı var. Bundan sonra geldiğimde sürekli kullanacağım” dedi.

ÜCRETSİZ Wİ-Fİ HİZMETİNE ERİŞİM NASIL SAĞLANIYOR?

Mersin sahillerinde söz konusu uygulamayı kullanacak olan vatandaşlar iki adımda hizmetten yararlanabiliyor. İlk olarak “Yeni Kullanıcı” kaydı oluşturulması, ardından da “Kayıtlı Kullanıcı” butonundan giriş yapılması gerekiyor.

Öncelikle mobil cihazlarda “Kablosuz Bağlantı” aktif hale getiriliyor. Kablosuz Ağ Listesi’nden MERSIN BSB’ye bağlanıldıktan sonra mobil cihaza “Kablosuz ağda oturum açın” bildirimi geliyor. Bildirim tıklandığında sistem ara yüzü ekrana yansıyor. Ara yüzde “Yeni Kullanıcı” butonuna tıklayarak kullanıcılar sisteme telefon numarası, içeresinde bir büyük ve bir küçük harf olmak üzere en az 8 karakterden oluşacak şifre ile kaydolabiliyor. Kayıt tamamlandıktan sonra adımları izleyerek “Kayıtlı Kullanıcı” butonundan giriş yapan kullanıcılar, ücretsiz, kesintisiz ve güvenli internetten faydalanabiliyor.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA