19 Nisan 2024 Cuma


16:18   CHP`NİN TBMM GRUP AMİRİ BAYRAKTAR İÇİN CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ   15:51   YOZGAT`TA DEPREMDEN HASAR GÖREN BİNALARLA İLGİLİ HASAR TESPİT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR   15:22   YENİŞEHİR DÜNYA VE AVRUPA TRİATLON YARIŞLARINA HAZIR    14:53   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL BAŞKANLIĞINDA YAPILAN MYK TOPLANTISI SONA ERDİ   14:39   AYM, İZİNSİZ BİLDİRİ DAĞITAN, AFİŞ ASAN ÖĞRENCİLERE DİSİPLİN CEZASI GETİREN YÖK KANUNU MADDESİNİ İPTAL ETTİ   13:32   ÖMER FETHİ GÜRER: ET VE SÜT KURUMU ETE YAPTIĞI ZAMLARI GERİ ALMALIDIR   12:52   CHP TOKAT MİLLETVEKİLİ KADİM DURMAZ: "DEPREM KAPIMIZA DAYANDI HÂLÂ ÖNLEM YOK"   12:45   İLİÇ`TE BİR MADENCİNİN DAHA CESEDİNE ULAŞILDI   12:37   TOKAT SULUSARAY`DA YAŞANAN DEPREM YOZGAT`IN BAZI İLÇELERİNDE DE HASARA NEDEN OLDU   12:10   İZMİR`DE 4,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM... İZMİR VALİSİ ELBAN AÇIKLAM YAPTI   11:56   AKP`DEN GÖREVİ DEVRALAN CHP`Lİ MAZGİRT BELEDİYE BAŞKANI TAYHAVA BELEDİYENİN BORCUNU AÇIKLADI   11:08   AVUKATLAR YÜRÜYÜŞ YAPACAK, "AVUKATLAR İÇİN DE ADALET" DİYECEK   10:45   ELAZIĞLI ÜRETİCİ: "PEYNİR ALAMAYAN VATANDAŞLAR MERDİVEN ALTINDA ÜRETİLEN PEYNİRE YÖNELİYOR"   10:32   KREDİ KARTI BORÇLARI PATLAYAN VATANDAŞLARDAN İKTİDARA: "EKONOMİYİ DÜZELTMEK İÇİN SARAYDAN BAŞLA, UÇAK İNMEYEN HAVALİMANLARINDAN, GEÇİLMEYEN KÖPRÜLERDEN BAŞLA"   10:23   İZMİR`DE ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMENLERDEN ERDOĞAN`A TEPKİ   09:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİ, YAZ SEZONUNA HAZIR   09:09   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN BİR İLK: 23 NİSAN ULUSLARARASI ÇOCUK FESTİVALİ   08:23   NACİ GÖRÜR: "ERKEN UYARI SİSTEMİ HAYAT KURTARMAZ, HAYAT KURTARACAK OLAN KENTİ DEPREME HAZIRLAMAKTIR"   01:28   TOKAT`IN SULUSARAY İLÇESİNDE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   22:43   TOKAT SULUSARAY`DA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ  
 
     
   

CHP Akdeniz’de "Ünal Uyar" Dönemi


CHP Akdeniz İlçe Örgütü Olağanüstü Genel Kurulu’nu tamamladı. 2 adayın yarıştığı seçimde CHP Akdeniz İlçe Başkanı Ünal Uyar old

 

Tarih : 26 Ağustos 2019 Pazartesi 16:11   Okunma : 452

CHP Akdeniz İlçe Örgütü Olağanüstü Genel Kurulu'nu tamamladı. Olağanüstü Genel Kurul'a Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin İl Başkanı Adil Aktay, CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz, CHP Mersin Milletvekilleri Alpay Antmen ve Cengiz Gökçel Mersin Kadın Kolları Başkanı Pakize Esen, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Güzel, çok sayıda partili ve vatandaş katılım gösterdi.

“BEN DEĞİL BİZ DEMELİYİZ”

Genel Kurul’da konuşan Milletvekili Cengiz Gökçel, “Değerli arkadaşlar, burada kimin eksiği kimin fazlası var onu fazla irdelemeden bu salondan Cumhuriyet Halk Partisi’nin demokrasisinin güçlenmesi adına birlik ve beraberlik içerisinde ayrılmalıyız. Ülkemiz çok zor günlerden geçiyor, demokrasi neredeyse ortadan kaldırıldı, hukuk artık evrensel kurallarda işlemiyor, tek adamın bir başına karar verdiği bir ülke ortamında yaşıyoruz. Eğer bu durumu bireysel kazanımlarımızın gerisinde görüyorsak diyecek bir şey yok ama ülkemizin geleceğini, çocuklarımızın yarınlarını daha önemli ve daha iyi bir ortamda yaşamasını istiyorsak ben değil artık biz demeliyiz.” şeklinde konuştu.

“CHP’Yİ İKTİDARA TAŞIYACAĞIZ”

Gökçel’den sonra konuşma yapan Milletvekili Alpay Antmen, “Sayın divan, değerli il başkanım, ilçe başkanlarım, Cumhuriyet Halk Partisi’nin değerli milletvekilleri, Gençlik Kolları Genel başkanım ve özellikle Kadın Kolları Başkanım, Gençlik Kolları Başkanları ama en önemlisi Cumhuriyet Halk Partili ailemiz hepinizi saygıyla selamlıyorum. Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara taşıyacağız, el ele vereceğiz, gönül gönüle vereceğiz, omuz omuza vereceğiz ve Cumhuriyet Halk Partisi iktidara taşıyacağız. Ama bunun için önemli olan tek şey var; birlik beraberlik sevgi ve saygı işte bu kongrenin birliğimize, beraberliğimize en büyük adım olacağını söylüyoruz. Hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum.” ifadelerinde bulundu.

“DESPOTA KARŞI MÜCADELE ETMELİYİZ”

Genel Kurul’a katılan CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz, “Akdeniz çok değerli kıymetli bir ilçemiz onun da ötesinde şu anda memleket çok sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Karşımızda bir despot var, o despot ki kadınları, gençleri ötekileştiren, sokakta tekmeleyen, üniversitede tutuklattıran, inanılmaz bir şekilde baskı yaşatan bir despot var ve bu despotu harekete geçiren cesareti değil korkularıdır. Kendisi şu anda bizden korkarken bizlerin bugünkü salonda kaç tane aday olursa olsun özgürlük eşitlik kardeşlik vurgusuyla salondan çıkmaya karar vermemiz gerekiyor. Bizim kendi içimizde değil despota karşı büyük bir mücadele başlatmamız gerekiyor ve bu mücadelenin en başlıca adımı gençlikten geçiyor. Bugün bu salondan dayanışma içerisinde çıkacağımıza eminiz ve bu şekilde de olması gerektiğini düşünüyoruz biz gençler olarak.” şeklinde konuştu.

“GELECEĞE DAİR UMUTLARIMIZ VAR”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, kongrede gerçekleştirdiği konuşmasında, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı ve “Hep söylüyorum, bir şeyler değişiyor. Çünkü 31 Mart'ta bir başarı var. Bu başarının bizlere sağladığı bir moral var, motivasyon var, özgüven var, geleceğe dair umutlarımız var, bizler üzerinden umutlanan yurttaşlarımız var. İşte bütün bunların toplamı bugün bu salonu dolduruyor, bu resmi bizlere gösteriyor” dedi.

“GELECEKTEN ÇOK UMUTLUYUM”

Huzuru ve morali bozmaya çalışanlara fırsat vermediklerini belirten Başkan Seçer,  “Gelecekten çok umutluyum. Çok güzel oldu, her şey çok güzel olacak dendi. Hakikaten oldu. Moralimiz çok yerinde. Huzurumuzu, moralimizi kaçırmaya yeltenenlere fırsat vermedik. Bu görev sizin. Burada kaç aday yarışırsa yarışsın, bu demokrasinin gereği. Böyle bir yarış olmazsa Akdeniz ilçemizin muhtelif yerlerinde vatandaşlarımız, partililerimiz burada olmazdı. Ne güzel buradayız” şeklinde konuştu.

“HERKES AİLENİN ÜYESİ”

Parti örgütü olarak herkesin ailenin bir üyesi olduğunu dile getiren Seçer, “Eski ilçe başkanımız bugün olağanüstü kongrenin nedeni olan bu süreci sizlere anlatacak. Sayın il başkanımız anlatacak. Her kim Akdeniz İlçe Başkanımız olursa olsun bizim kabulümüzdür. Çünkü büyük ailemizin bir üyesidir. Kardeşimizdir. Bizim kardeşlerimiz içerisinde olabilir. Sorunlu kardeşlerimiz var. Daha iyisi var. Ama hepsini kucaklıyoruz. İnsan kardeşinden vazgeçer mi? Kızar, darılır, uzun yıllar konuşmaz ama kardeşidir. İçinden söküp atamaz. Biz bir büyük aileyiz. Bunun değerini bilmemiz lazım” dedi.

Mersin’e ve tüm Türkiye’ye hizmet ettikçe daha da mutlu olacaklarını ve çok güzel günlerin kendilerini beklediğini vurgulayan Seçer, “31 Mart daha hiçbir şey değil. Çok güzel günler bekliyor bizi. Çok güzel başarılar bekliyor. Biz memlekete hizmet ettikçe var olacağız. Biz memlekete hizmet ettikçe daha da büyüyeceğiz. Biz memlekete hizmet ettikçe daha da mutlu olacağız, keyifli olacağız, huzurlu olacağız. Bir bir hizmetlerimiz ardı sıra gelecek. Türkiye'nin dört bir yanında, bunu inanarak söylüyorum, kalbimin derinliklerinden söylüyorum, inançla söylüyorum, ilk fırsatta, Türkiye'de yapılacak ilk genel seçimlerde bizlerin düşüncesi iktidar olacak. Haklı olan biziz. Haklı her zaman kazanır. Dünya kurulduğundan beri böyledir. Hep kötüler sanki baskın olur gibi görünür. Sanki hep kötüler kazanırmış gibi görünür ama öyle değildir. Mutlaka iyiler kazanacak. Biz iyiyiz ve kazanacağız. Gelecek günler bu günlerden çok daha güzel olacak” ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından oylamaya geçildi ve Ünal Uyar 165 oy ile CHP Akdeniz İlçe Başkanı oldu. Diğer aday Naci Coşkun ise 145 oy alarak geride kaldı.

Oylamayı kazanarak Başkan olan Ünal Uyar konuşmasında, “Değerli yol arkadaşlarım, yoldaşlarım. Burada bugün bir demokrasi söylemi var bu demokrasi söyleminde bu bayrak yarışını Naci yoldaşımız kazansa da aynı sevinci hep beraber hep birlikte omuz omuza yine gösterecektik. Burada kaybeden yok, burada kazanan sadece Cumhuriyet Halk Partisi’dir. İlçe yönetmeye, İlçe Başkanlığına talip olan Naci arkadaşımız ve onunla yol yürüyen ekip arkadaşlarının tamamına buradan bu vesileyle seslenmek istiyorum, yönetim kurulu toplantılarını ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin Akdeniz İlçe Örgütü siyasal çalışmalarını 32 kişi ve 2 eş başkanla beraber yapmak istiyorum. Yapmamız gereken omuz omuza bir mücadele yapmaktır. Özgürlüklerimiz için, cumhuriyetimizin temel değerlerini yeniden inşa etmek için yeniden yaşanabilir bir Türkiye için hep beraber çalışmalıyız. Bu bizim hem sorumluluğumuz hem görevimizdir. Hep beraber, hep birlikte yaşamak umuduyla hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.” ifadelerinde bulundu.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA