29 Mart 2024 Cuma


12:14   YEREL SEÇİMLERDE ERDOĞAN İSTANBUL`DA, ÖZEL MANİSA`DA...   11:39   YEREL SEÇİMLER İÇİN SON 2 GÜN... SANDIK GÜVENLİĞİNİ 594 BİNE YAKIN PERSONEL SAĞLAYACAK   10:04   VAHAP SEÇER: “1 NİSAN`DAN SONRA DA GÖREVİMİZE DEVAM EDECEĞİZ”   09:20   VAHAP SEÇER`DEN TOROSLAR VE AKDENİZ`DE OTOBÜS TURU   18:09   VAHAP SEÇER, MERSİN ESOB`U ZİYARET ETTİ: “GÖREVE GELDİĞİMİZ GÜNDEN İTİBAREN ESNAFLA İYİ İLİŞKİLER İÇERİSİNDE OLDUK”   16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:07   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANI TUNCER BAKIRHAN: "KÜRT OLANLAR MECLİS`TE KÜRT HALKI İÇİN MÜCADELE EDENLERDİR"   15:41   YARGITAY`DA BAŞKANLIK SEÇİMİ YEREL SEÇİM SONRASINA KALDI: SEÇİME 1 NİSAN`DA DEVAM EDİLECEK   15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   14:25   ÖZGÜR ÖZEL: “KRİZİN ÇIKTIĞI YERE ACİL MÜDAHALE MANGAMIZ HAZIR”   14:10   TİP ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İRFAN DEĞİRMENCİ ANKA HABER AJANSI’NI ZİYARET ETTİ   14:02   CHP İZMİR İL BAŞKANI ASLANOĞLU, “SANDIĞIN GÜVENLİ OLMAMASI AKP’NİN İŞİNE GELİYOR”   13:47   YARGITAY 4. GÜNDE DE BAŞKANINI SEÇEMEDİ   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, 3. ÇEVRE YOLU`NU ÜNİVERSİTE CADDESİ`NE BAĞLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “İKİNCİ DÖNEMDE ÇOK DAHA GÜZEL HİZMETLER OLACAK”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   12:28   EMEKLİDEN İNDİRİMLİ UÇAK BİLETİ MÜJDESİNE TEPKİ: "İNSANIN AKLIYLA ALAY EDİYORLAR"   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI  
 
     
   

Fındıkpınarı Futbol Turnuvası’nın Şampiyonu Emirler


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Büyükşehir Belediyesi tarafından 4.’sü gerçekleştirilen ve bu yıl Şehit Hüseyin Bulut anısına düzenlenen Mahallelerarası Geleneksel Fındıkpınarı Futbol Turnuvası’nın final maçını izledi. Emirler-Kuyuluk arasında oynanan final maçının galibi Emirler olurken, şampiyon takım kupayı Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Hüseyin Bulut’un annesi Rabia Bulut ve Başkan Seçer’in elinden aldı.

 

Tarih : 2 Eylül 2019 Pazartesi 15:12   Okunma : 461

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından “30 Ağustos Zafer Kupası” kapsamında düzenlenen ve bu yıl 4.’sü gerçekleştirilen Mahallelerarası Geleneksel Fındıkpınarı Futbol Turnuvası sona erdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, bu yıl Şehit Hüseyin Bulut anısına düzenlenen futbol turnuvasının final maçını tribünlerde hemşehrileri ile birlikte izleyip, final coşkusuna ortak oldu.

Emirler-Kuyuluk arasında yapılan kıran kırana mücadelenin galibi Emirler oldu. Başkan Seçer, şampiyon takım Emirler’e şampiyonluk kupasını Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Hüseyin Bulut’un annesi Rabia Bulut ile birlikte verdi.

BAŞKAN SEÇER MAÇI VATANDAŞLARLA İZLEDİ

Bu yıl Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Hüseyin Bulut anısına düzenlenen ve toplam 28 takımın katıldığı turnuvanın final maçı Emirler-Kuyuluk takımları arasında oynandı ve kıran kırana geçen final maçının şampiyonu 1-0 skoruyla Emirler oldu.

Fındıkpınarı Futbol Sahası’na geldiği anda “Mersin Seninle Gurur Duyuyor” sloganları ve davullar, zurnalar ile karşılanan Başkan Seçer, statta vatandaşların yanına oturup, maçı halkın arasında izledi.

Fındıkpınarı Futbol Sahası’nda düzenlenen maçı izleyenler arasında Başkan Seçer’in yanı sıra Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili Alpay Antmen, Taşucu Asayiş Komutan Vekili Jandarma Kıdemli Üstçavuş İzzettin Erzurumlugil, CHP Yenişehir İlçe Başkanı Tayar Tahiroğlu, CHP Mezitli İlçe Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, Astsubay Kıdemli Başçavuş Hüseyin Bulut’un annesi Rabia Bulut ve abisi Mehmet Bulut, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda sporsever katıldı.

Final maçını izlemeye gelen coşkulu kalabalık, maç boyunca tezahüratlarla takımlarına destek verdi ve böylece Fındıkpınarı Mahallesi, coşkulu bir final maçına ev sahipliği yapmış oldu.

SEÇER, ŞAMPİYON TAKIMA KUPASINI ŞEHİT ANNESİ İLE BİRLİKTE VERDİ

Takımların her cumartesi ve pazar şampiyon olabilmek için mücadele ettiği turnuvada üçüncü ve dördüncülük maçı oynayan Değirmençay ile Çavak takımlarından 7-2’lik galibiyet ile Değirmençay üçüncü, Çavak ise dördüncü oldu. Emirler ve Kuyuluk arasında oynanan final maçında ise Emirler 1-0’lık galibiyeti ile şampiyon olurken, Kuyuluk  ikinci sıraya yerleşti.

Şampiyon takıma kupayı Başkan Seçer ile birlikte takdim eden anne Rabia Bulut duygulandı ve gözyaşlarına hakim olamadı. Başkan Seçer ayrıca anne Bulut’a da plaket ve çiçek takdiminde bulundu.

SEÇER: “EMEKLERİNİN, ALIN TERİNİN KARŞILIĞINI ALDILAR”

Şampiyon olan takım Emirler’e ve mücadele eden diğer takımlara ödüllerini verdikten sonra bir konuşma yapan Başkan Seçer, “Yaklaşık 2.5 aydır burada tabloyu görüyorsunuz. Fair-Play çerçevesinde sporcular mücadele ettiler. Daha önce de ben buraya geldim, maç izledim. Her kesimden insanı gördüm. Çocuk, genç, yaşlı, kadın, erkek keyifle burada maç izlediler. 28 takım katıldı. Tabi ki şampiyon olacaktı, o da Emirler oldu. Bugün Kuyuluk’u yendi ve tabii ki emeklerinin, alın terinin karşılığını aldılar. Güzel mücadele ettiler. Onları kutluyorum, bütün takımları kutluyorum. Güzel mücadeleler oldu” dedi.

“BU TURNUVAYI GELECEK YIL DAHA DA ZENGİNLEŞTİREREK TEKRAR TERTİPLEYECEĞİZ”

Başkan Seçer, yapılan turnuvanın Şehit Hüseyin Bulut anısına düzenlendiğinden bahsederek, şöyle devam etti:

“Ailesi de burada. Onu andık. Bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Bu vatan uğruna mücadele eden, şehit, gazi olan, alın teri döken bütün emektarların karşısında saygı ile eğiliyoruz. Gelecek yıl daha da zenginleştirerek bu turnuvayı tekrar tertipleyeceğiz. Saha ve tribün şartlarını daha da iyi hale getireceğiz. Gelecek yıl daha hazırlıklı olacak. Eksiklikleri tamamlayacağız. Burası karnaval havasında. Vatandaşlarımız bir arada. Sporu önemsiyoruz. Spor vatandaşlarımızın da iletişimini sağlıyor. Spor evrensel, sporun dili, dini, ırkı olmaz. İnsanlar bir arada hoşça vakit geçiriyor. Umut ediyorum gelecek yıllar çok daha güzel turnuvalar yapacağız. Bugün final maçını oynayan Emirler ve Kuyuluk seyircisi son derece heyecanlılar. Takımlarını desteklediler, ama güzel olan tabi dediğim gibi centilmenlik çerçevesinde bunu yaptılar. Hoşça bir beraberlik, güzel bir müsabaka oldu. İnşallah her yıl bunları tekrar ederiz.” 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA