28 Mart 2024 Perşembe


16:07   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANI TUNCER BAKIRHAN: "KÜRT OLANLAR MECLİS`TE KÜRT HALKI İÇİN MÜCADELE EDENLERDİR"   15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   14:25   ÖZGÜR ÖZEL: “KRİZİN ÇIKTIĞI YERE ACİL MÜDAHALE MANGAMIZ HAZIR”   14:10   TİP ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İRFAN DEĞİRMENCİ ANKA HABER AJANSI’NI ZİYARET ETTİ   14:02   CHP İZMİR İL BAŞKANI ASLANOĞLU, “SANDIĞIN GÜVENLİ OLMAMASI AKP’NİN İŞİNE GELİYOR”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   12:28   EMEKLİDEN İNDİRİMLİ UÇAK BİLETİ MÜJDESİNE TEPKİ: "İNSANIN AKLIYLA ALAY EDİYORLAR"   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI   09:33   LAİKLİK MECLİSİ`NDEN KURTULMUŞ`A ``LAİKLİK GÜNÜ`` TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP`Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"   09:14   VAHAP SEÇER, TARSUS`TA FAALİYET GÖSTEREN STK`LARLA BİR ARAYA GELDİ   09:06   SEZGİN TANRIKULU`NDAN ERDOĞAN`IN DİYARBAKIR`DAKİ SÖZLERİNE TEPKİ: DİYARBAKIR İÇİN KÜRTLER İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEDİ. YENİ BİR SÜREÇ BEKLEMEK, BU KONUŞMADAN SONRA DOĞRU DEĞİL   01:25   YSK`NIN MAHALLİ İDARELER ARA SEÇİMİNE İLİŞKİN KARARI RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI   21:03   YAVAŞ`TAN ALTINOK`A: "KIZIM 32 YIL SÜRECEK KREDİ ÇEKİP EV ALDI. ALNININ TERİNİ YİYOR, EMEĞİNİN HAKKINI ALIYOR"   20:43   İZMİR KADIN PLATFORMU: “ÖLDÜRÜLEN HER KIZ KARDEŞİMİZ İÇİN SOKAKLARI DOLDURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”   20:40   ÖZGÜR ÖZEL: “SARIYER`E AKP KORKUSU YAŞATANLARI SON KEZ UYARIYORUM. OKTAY AKSU`DA BİRLEŞELİM. KORKULU RÜYA GÖRMEYELİM”   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ: "PARTİMİN BÜTÜN ADAYLARINA DESTEĞİM TAMDIR"   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ: "PARTİMİN BÜTÜN ADAYLARINA DESTEĞİM TAMDIR"   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ,PARTİMİN BÜTÜN ADAYLARINA DESTEĞİM TAMDIR  
 
     
   

Gençlik Kampı Bu Kez Zabıtalar Ve Ailelerini Ağırladı


Mersin’de hafta sonlarının vazgeçilmezi haline gelen ve kadınlar ile çocukların merakla beklediği “Çocuklar Toprak ve Su ile Buluşuyor” etkinliği, geçtiğimiz hafta sonu birbirinden farklı konuklara ev sahipliği yaptı. Etkinliğe bu kez Zabıta Haftası sebebiyle Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren zabıta personelleri ve aileleri katıldı. Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Çocuk Çalışma Grubu tarafından Tarsus Gençlik Kampı’nda düzenlenen etkinlikte çocuklar, çeşitli aktivitelerle gönüllerince eğlendi.

 

Tarih : 11 Eylül 2019 Çarşamba 12:14   Okunma : 474

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Çocuk Çalışma Grubu tarafından her hafta sonu Tarsus Gençlik Kampı’nda düzenlenen “Çocuklar Toprak ve Su ile Buluşuyor” etkinliği, çocuklar ve annelerin vazgeçilmezi haline geldi. Her hafta yeni konuklara da ev sahipliği yapan etkinlik, yeni parkurlarıyla çocuklarda büyük heyecan yarattı. Zabıta Haftası kapsamında bu kez Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı zabıta personelleri ve çocuklarını ağırlayan etkinlik, anlamlı bir kaynaşma ortamı sağladı. 

“HERKES ÇOK MUTLU”

193. Zabıta Haftası kapsamında Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı tarafından üç gün süren etkinlik programının sonuncusunda personeller ve aileleriyle bir araya gelen Büyükşehir Belediyesi  Zabıta Dairesi Başkanı Fuat Tuğluoğlu, “Kaynaşmamız açısından bu etkinlik anlamlı oldu. Onların aileleri bizim ailemiz, çocukları bizim çocuklarımız. Biz onlara daha verimli, daha kaliteli çalışacakları bir ortam sağlayacağız. Son zamanlarda geçirdiğim en güzel vakit oldu” dedi.

Ailesiyle beraber katıldığı etkinliğin kıymetli olduğunu vurgulayan Tuğluoğlu, “Buradaki arkadaşlar gönüllülük esasıyla çalışıyorlar. Şu an çocuklarımız survivor ve diğer etkinliklere katılıyor. Herkes çok mutlu. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

BU DEFA GÖREV İÇİN DEĞİL, KAYNAŞMAK İÇİN ETKİNLİĞE KATILDILAR

Tuğluoğlu, Büyükşehir Belediyesi’nin kolluk kuvveti olan zabıtaların motivasyona ve bu tarz bir kaynaşma ortamına ihtiyacı olduğunu vurgulayarak, “Zabıta Haftası kapsamında bir aradayız. Birbirimizi sık sık görüyoruz ama bugün hem eşlerimizle hem de çocuklarımızla burada hoş vakit geçiriyoruz. Kaynaşmamız açısından bu etkinlik anlamlı oldu. Onların aileleri bizim ailemiz, çocukları bizim çocuklarımız. Biz onlara daha verimli, daha kaliteli çalışacakları bir ortam sağlayacağız” dedi. 

ANLAMLI BİR ORTAMDA BULUŞTULAR

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Trafik Şube Müdürü Ayla Güzel, personelin ve ailelerinin kaynaşması için sağlanan ortamdan duyduğu mutluluğu dile getirirken, etkinlik için “Etkinlik ortamına şöyle bir baktım da çocuklar çok mutlu, eğleniyorlar, cıvıl cıvıl. Aileler mutlu. Çocukların da sosyalleşmesi, evden dışarı çıkmaları lazım. Biraz toprakla, doğayla buluşmaları gerekiyor. Burada her şey mevcut. Doğa, su, ağaç, yeşillik, çocukların oyun alanı var” dedi.

Merkez Şube Müdürü Leyla Karataş Şahin, 193. Zabıta Haftası kapsamında düzenledikleri etkinliklerin sonuncusunun anlamlı bir kaynaşma ortamıyla taçlandığını belirterek, “Bütün katılanlara, destek verenlere, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Türkiye genelindeki zabıta arkadaşlarımızın Zabıta Haftası’nı kutluyorum” dedi.

BERKAY, İLK KEZ KATILDIĞI ETKİNLİKTE YABANCILIK ÇEKMEDİ

Çocuklar Toprak ve Su ile Buluşuyor etkinliği, birbirinden farklı birçok konuğu aynı ortamda buluşturdu. Halka açık ve ücretsiz gerçekleşen etkinliğe ilk defa katılan iki çocuk annesi Ersay Tat, “Daha önce arkadaşlar gelmişti ama ben ilk defa geldim ve gayet güzelmiş. Müthiş buldum” dedi.

İki çocuk annesi olan Tat, 13 yaşındaki Seray ve 9 yaşındaki Berkay’la birlikte etkinliğe katıldı. Down Sendromlu Berkay, yeni parkurlarla zenginleşen aktivite alanlarının tadını çıkardı. Farklı kesimlerden katılan konuklarla karnaval havasına dönüşen etkinlikte yaşıtlarıyla keyifli vakit geçiren Berkay, ilk defa katıldığı etkinlikte yabancılık çekmedi. Berkay’ın sosyal bir çocuk olduğunu söyleyen anne Ersay Tat, “Oğlum adına özellikle çok sevindim, güzel bir yer. Birçok etkinliğe katıldık, kendisi çok mutlu oldu, mükemmel bir yer. Kaynaşma ortamı da gayet güzel. Eve kapatılan bir çocuk olmadığı için ve genelde anne-oğul beraber vakit geçirdiğimiz için her yere uyum sağlayacak kabiliyette bir çocuk. Büyükşehir Belediye Başkanımız’a çok teşekkür ediyorum. Her fırsatta da gelmeye çalışacağım” dedi.

ETKİNLİKLER HER HAFTA SONU HALKA AÇIK DÜZENLENİYOR VE ÜCRETSİZ SERVİS İMKANI SAĞLIYOR

Çocuklar, söz konusu etkinlikte trekking, küçük survivor parkuru, yapay kanalda kano, yapay şelale, suda yürüyüş, köpük dansı, komando yürüyüşü ve bardakla ritim tutma gibi macera dolu etkinliklerin yanı sıra masal anlatma, yüz boyama ve resim çizme aktivitelerine ücretsiz ulaşıyor.

Tüm aktivitelerin ücretsiz sağlandığı etkinliğe araçları olmayan aileler, şehir merkezinden ve ilçelerden sağlanan ücretsiz servislerle de katılım sağlayabiliyor. Etkinliğe katılmak isteyen vatandaşlar için servis saatleri ve kalkış yerleri Facebook, Instagram ve Twitter’da Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Kadın ve Çocuk Çalışma Grubu’nun sayfalarında yer alıyor.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA