29 Mart 2024 Cuma


16:07   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANI TUNCER BAKIRHAN: "KÜRT OLANLAR MECLİS`TE KÜRT HALKI İÇİN MÜCADELE EDENLERDİR"   15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   14:25   ÖZGÜR ÖZEL: “KRİZİN ÇIKTIĞI YERE ACİL MÜDAHALE MANGAMIZ HAZIR”   14:10   TİP ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İRFAN DEĞİRMENCİ ANKA HABER AJANSI’NI ZİYARET ETTİ   14:02   CHP İZMİR İL BAŞKANI ASLANOĞLU, “SANDIĞIN GÜVENLİ OLMAMASI AKP’NİN İŞİNE GELİYOR”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   12:28   EMEKLİDEN İNDİRİMLİ UÇAK BİLETİ MÜJDESİNE TEPKİ: "İNSANIN AKLIYLA ALAY EDİYORLAR"   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI   09:33   LAİKLİK MECLİSİ`NDEN KURTULMUŞ`A ``LAİKLİK GÜNÜ`` TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP`Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"   09:14   VAHAP SEÇER, TARSUS`TA FAALİYET GÖSTEREN STK`LARLA BİR ARAYA GELDİ   09:06   SEZGİN TANRIKULU`NDAN ERDOĞAN`IN DİYARBAKIR`DAKİ SÖZLERİNE TEPKİ: DİYARBAKIR İÇİN KÜRTLER İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEDİ. YENİ BİR SÜREÇ BEKLEMEK, BU KONUŞMADAN SONRA DOĞRU DEĞİL   01:25   YSK`NIN MAHALLİ İDARELER ARA SEÇİMİNE İLİŞKİN KARARI RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI   21:03   YAVAŞ`TAN ALTINOK`A: "KIZIM 32 YIL SÜRECEK KREDİ ÇEKİP EV ALDI. ALNININ TERİNİ YİYOR, EMEĞİNİN HAKKINI ALIYOR"   20:43   İZMİR KADIN PLATFORMU: “ÖLDÜRÜLEN HER KIZ KARDEŞİMİZ İÇİN SOKAKLARI DOLDURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”   20:40   ÖZGÜR ÖZEL: “SARIYER`E AKP KORKUSU YAŞATANLARI SON KEZ UYARIYORUM. OKTAY AKSU`DA BİRLEŞELİM. KORKULU RÜYA GÖRMEYELİM”   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ: "PARTİMİN BÜTÜN ADAYLARINA DESTEĞİM TAMDIR"   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ: "PARTİMİN BÜTÜN ADAYLARINA DESTEĞİM TAMDIR"   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ,PARTİMİN BÜTÜN ADAYLARINA DESTEĞİM TAMDIR  
 
     
   

Seçer Ve Karalar’dan Birlikte Çalışma Vurgusu


Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Başkan Seçer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

Tarih : 13 Ekim 2019 Pazar 17:33   Okunma : 356

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Başkan Seçer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Çukurova’da bulunan komşu iki şehrin Büyükşehir Belediye Başkanı olarak kentlerine önemli hizmetler yapacaklarını vurgulayan Başkan Seçer, “Bu mücadeleyi omuz omuza yürüteceğiz. Sorunların üstesinden nasıl geleceğiz, kentlerimize daha fazla nasıl katkı yapacağız bunu değerlendiriyoruz. Beraberce çok önemli hizmetler yapacağız” dedi.

Başkan Karalar ise, “Daha önce belediye başkanlığı bizim siyasal görüşümüzde olmayıp, 31 Mart’la birlikte görevi devralan bizler çok kısa sürede yönetim farkımızı ortaya koyduk. Bir kentteki bütçe nasıl değerlendirilir onu ortaya koyduk” diye konuştu.

Kadim topraklara ve ortak tarihi kültürel değerlere sahip iki kentin başkanı olarak birlikte, omuz omuza hizmet vereceklerini ifade eden Başkan Seçer ve Başkan Karalar, kent yönetimi ile ilgili sık sık birlikte değerlendirmelerde bulunacaklarının altını çizdi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, kendisine hayırlı olsun dileklerini iletmek için nezaket ziyareti gerçekleştiren Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı makamında ağırladı. Karalar’ın başarı dileklerini kabul eden Başkan Seçer, Çukurova’da bulunan komşu iki şehrin Büyükşehir Belediye Başkanı olarak kentlerine önemli hizmetler yapacaklarını söyledi. Başkan Seçer, “Bu mücadeleyi omuz omuza yürüteceğiz. Sorunların üstesinden nasıl geleceğiz, kentlerimize daha fazla nasıl katkı yapacağız bunu değerlendiriyoruz. Beraberce çok önemli hizmetler yapacağız” dedi.

Kadim topraklara ve ortak tarihi kültürel değerlere sahip iki kentin başkanı olarak birlikte, omuz omuza hizmet vereceklerini ifade eden Başkan Seçer ve Başkan Karalar, kent yönetimi ile ilgili sık sık birlikte değerlendirmelerde bulunacaklarının altını çizdi.

Başkan Seçer: “Bu mücadeleyi omuz omuza yürüteceğiz”

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, eşi Nuray Karalar ve beraberindeki misafirler, Başkan Seçer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Karşılıklı esprilerin yapıldığı ziyarette iki Büyükşehir Belediye Başkanı da daima birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarının mesajını verdi.

Karalar’ı makamında ağırlayan ve iyi dileklerini kabul eden Seçer, aynı çatı altında mücadele ettiği ve uzun süredir dostu olan Zeydan Karalar’ın Adana Büyükşehir Belediye Başkanı olmasından duyduğu onuru dile getirdi. Başkan Seçer, “İkimizin aynı dönemde Büyükşehir Belediye Başkanı olması çok büyük bir onur ve şeref. Bu mücadeleyi omuz omuza yürüteceğiz.  Bizim iki kentimizin de ortak yönü çok.  Coğrafi özellikleri, stratejik konumu, demografisi, tarihi ve kültürel birikimi olağanüstü iki kentin önemli başkanlarıyız. Önemli diyorum çünkü süreç olarak bizim mevcut görevimizin çok üstünde bir anlam yükleyerek insanlar bizi göreve getirdi.  Bunun bilincindeyiz” dedi.

“Zeydan Başkan’la beraber çok önemli hizmetler yapacağız”

Zeydan Karalar ile sık sık bir araya gelerek, başkanı oldukları kentleri daha iyi nasıl yönetebilecekleriyle ilgili değerlendirmeler yaptıklarını ifade eden Seçer, “Sorunların üstesinden nasıl geleceğiz, kentlerimize daha fazla nasıl katkı yapacağız bunu değerlendiriyoruz. Göreve 6 ay önce geldik ve hizmet anlamında yolun başındayız ama zaman süratle geçiyor. Kentlerimizin potansiyelleri, insan kaynağı son derece önemli ve müsait. Eğer doğru zamanda, doğru mekanda, doğru işler yaparsanız, doğru hizmetlere yönelirseniz kentlerimiz çok güzel neticeler verecek. Umut ediyorum beraber çok önemli hizmetler yapacağız” diye konuştu.

Karalar: “Çok kısa sürede yönetim farkımızı ortaya koyduk”

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 31 Mart sonrası önemli bir başarı elde eden ve Türkiye’nin önemli kentlerinde yönetimde olan CHP’li belediyelerin çok kısa sürede yönetim farklarını ortaya koyduklarını belirterek, “Daha önce belediye başkanlığı bizim siyasal görüşümüzde olmayıp, 31 Mart’la birlikte görevi devralan bizler çok kısa sürede yönetim farkımızı ortaya koyduk. Bir kentteki bütçe nasıl değerlendirilir onu ortaya koyduk. Çok kısa sürede yapılamayan işleri başlattık ve mesela Adana için söylüyorum olağanüstü açık veren bir bütçeyi 6 ayda başa baş getiren bir yönetim anlayışını gösterdik” diye belirtti.

“CHP’li belediyeler insanların daha mutlu olduğu ve kendini özgür hissettiği belediyelerdir”

Belediye bütçesinin israf edilmeden kullanıldığı zaman çok ciddi hizmetler yapılabileceğini sözlerine ekleyen Karalar, “Milletin parasını çar çur etmeden çok ciddi hizmetler yapılacağını biz gösteriyoruz. Yapılan araştırmaların hepsinde açık seçik ortaya çıkmıştır ki Cumhuriyet Halk Partili belediyeler insanların daha mutlu olduğu ve kendini özgür hissettiği belediyelerdir. Öyle de olmalı. Biz de bunu yapacağız” ifadelerine yer verdi.






Paylaş :
Etiketler :  ADANA BÜYÜKŞEHİR, BELEDİYE BAŞKANI, ZEYDAN KARALAR, VAHAP SEÇER

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA