24 Nisan 2024 Çarşamba


13:49   BAŞKAN YILDIZ, 23 NİSAN’DA KOLTUĞUNU MİNİK EYLÜL’E BIRAKTI   13:37   MERSİN`DE COŞKULU 23 NİSAN KUTLAMASI   12:59   SEZGİN TANRIKULU: TÜRKİYE`DE ÇOCUKLAR BASKI ALTINDA. ÇOCUKLAR AÇISINDAN AĞIR BİR TABLO VAR. BU KOŞULLARIN DEĞİŞMESİ İÇİN MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞİZ   12:31   CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN`DAN CHP`Lİ ÖZEL İLE GÖRÜŞME AÇIKLAMASI   12:19   ÇYDD: “ÇOCUKLARIMIZIN LAİK VE BİLİMSEL EĞİTİM HAKKININ SAVUNUCUSU OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ. 23 NİSAN KUTLU OLSUN”   12:06   ANITKABİR`DE 23 NİSAN COŞKUSU... BİNLERCE ÇOCUK ATA’SINA KOŞTU   11:53   TÜM YEREL-SEN`DEN 23 NİSAN MESAJI: İKTİDAR TÜRKİYE CUMHURİYETİ`NİN GELECEĞİNİ TEMSİL EDEN ÇOCUKLARIMIZA GEREKLİ ÖNEMİ VERMEMEKTEDİR   11:42   TAKSİM`DE 23 NİSAN TÖRENİ... İMAMOĞLU: “UMARIM BU MEMLEKETİN ÇOCUKLARINA MAHCUP OLMAYAN YÖNETİCİLER OLURUZ”   11:27   OKUMA YAZMA BİLMEYEN 5 YAŞINDAKİ MUHAMMED MİRAÇ ARAS İSTİKLAL MARŞI`NI EZBERE OKUDU   11:12   MANSUR YAVAŞ, 23 NİSAN DOLAYISIYLA KOLTUĞUNU MUHAMMED UĞUR`A BIRAKTI   10:35   TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ VE DEVLET ERKANI ANITKABİR`İ ZİYARET ETTİ   09:57   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`İN ‘KIR ÇİÇEKLERİ`NDEN TÜRKİYE ŞAMPİYONASI`NDA BAŞARILI SONUÇ    09:39   MİLLİ EĞİTİM BAKANI TEKİN 81 İLDEN GELEN ÇOCUKLARLA ANITKABİR`İ ZİYARET ETTİ   09:23   MİLLİ EĞİTİM BAKANI TEKİN`İN 23 NİSAN MESAJI   17:15   BAŞKAN ALİ BOLTAÇ 23 NİSAN GELENEĞİNİ BOZMADI, KOLTUĞUNU MİNİK ÖĞRENCİYE DEVRETTİ   17:12   TARSUS BELEDİYE BAŞKANI ALİ BOLTAÇ’TAN 23 NİSAN KUTLAMA MESAJI   17:10   TARSUS BELEDİYESİ TARAFINDAN YENİCE MAHALLESİ’NDE YOL BAKIM ÇALIŞMASI YAPILDI   17:06   YENİŞEHİR BELEDİYESİ 5 ÜLKEDEN ÇOCUKLARINI MERSİN’DE BULUŞTURDU   16:54   ÇUKUROVA GAZETECİLER CEMİYETİ VE MERSİN GAZETECİLER CEMİYETİ BAŞKANLARINDAN BELEDIYELERE ÇAĞRI   12:19   GÜLCAN KIŞ 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI’NI KUTLADI  
 
     
   

Seçer, Tüm Mersinliler’i 29 Ekim Etkinliklerine Davet Etti


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mezitli Belediyesi tarafından bu yıl mottosu “Cumhuriyet” olarak belirlenen ve 9. kez düzenlenen Doğa Yürüyüşü’ne katılarak, Cumhuriyet sevdalıları ile 2.5 kilometre yürüdü.Akarca Mahallesi’nden başlayan ve Doğançay Mahallesi’nde sona eren yürüyüşte Başkan Seçer, vatandaşlarla birlikte hem spor yaptı, hem de doğanın tadını çıkardı.

 

Tarih : 28 Ekim 2019 Pazartesi 06:35   Okunma : 555

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mezitli Belediyesi tarafından bu yıl mottosu “Cumhuriyet” olarak belirlenen ve 9. kez düzenlenen Doğa Yürüyüşü’ne katılarak, Cumhuriyet sevdalıları ile 2.5 kilometre yürüdü.Akarca Mahallesi’nden başlayan ve Doğançay Mahallesi’nde sona eren yürüyüşte Başkan Seçer, vatandaşlarla birlikte hem spor yaptı, hem de doğanın tadını çıkardı.

Varış noktasında kendileri için sıkma pişiren kadınların yanına giden ve onlarla sohbet eden Seçer, kadınlara yardım ederek sıkma pişirdi.Seçer, yapılan Cumhuriyet yürüyüşünü oldukça anlamlı bulduğunu ifade ederek, “Bir yandan tabi Cumhuriyet’i kutluyoruz, bir yandan da spor yapıyoruz. Sporun, doğanın, çevrenin farkındalığını yaratmaya çalışıyoruz”dedi.

Mersinliler’i 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliklerine davet eden Seçer, “Önümüzdeki hafta bir dizi etkinlikler olacak, Cumhuriyet Bayramı akşamında konserlerimiz olacak. Tüm vatandaşlarımızı bu konserlere davet ediyoruz. Cumhuriyet Bayramı’nı coşkuyla kutlayacağız. Cumhuriyet bizim için önemli ve çok anlam ifade ediyor. Bugün bu topraklarda demokratik bir ülke olarak değerlendirilip, özgür bir birey olarak yaşayabiliyorsak, bütün zorluklara rağmen modern bir toplum olarak yaşıyorsak bunu Cumhuriyet’e borçluyuz” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mezitli Belediyesi tarafından bu yıl 9. kez düzenlenen ve mottosu “Cumhuriyet” olan Doğa Yürüyüşü’ne katıldı. Başkan Seçer, Akarca ve Doğançay Mahalleleri arasında 2.5 kilometrelik parkuru Cumhuriyet sevdalıları ile birlikte yürüdü. Seçer, hem spor yaptı, hem de doğanın tadını çıkardı.

Varış noktası olan Doğançay’da kendileri için sıkma pişiren kadınların yanına giden ve onlarla sohbet eden Seçer, kadınlara yardım ederek sıkma pişirdi. Kadınlarla ve katılımcılarla bol bol fotoğraf çektiren Başkan Seçer, yürüyüş boyunca yanından ayrılmayan çocuklarla ilgilendi.

Ardından alandaki vatandaşlara seslenen ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesi yapılan Cumhuriyet Yürüyüşü’nü oldukça anlamlı bulduğunu ifade eden Seçer, “Akarca ve Doğançay Mahalleleri arasında bir doğa yürüyüşü gerçekleştirdik. Oldukça da kalabalıktı.  2.5 kilometrelik bir parkurdu.  Bir yandan tabi Cumhuriyet’i kutluyoruz, bir yandan da spor yapıyoruz. Sporun, doğanın, çevrenin farkındalığını yaratmaya çalışıyoruz. Mezitli Belediyemiz’e çok teşekkür ediyoruz. Yurttaşlarımızla bir arada olmak çok keyifli” dedi.

Seçer:“Modern bir toplum olarak yaşıyorsak bunu Cumhuriyet’e borçluyuz”

96. yılını kutlayacağımız Cumhuriyet Bayramı’nda çok özel etkinliklerin vatandaşları beklediğini ifade eden Başkan Seçer, Mersinliler’i yapılacak etkinliklere davet etti. Seçer, Cumhuriyet’imin önemine vurgu yaptığı konuşmasında, “Önümüzdeki hafta bir dizi etkinlikler olacak, Cumhuriyet Bayramı akşamında konserlerimiz olacak. Tüm vatandaşlarımızı bu konserlere davet ediyoruz. Cumhuriyet Bayramı’nı coşkuyla kutlayacağız. Cumhuriyet bizim için önemli ve çok anlam ifade ediyor. Bugün bu topraklarda demokratik bir ülke olarak değerlendirilip, özgür bir birey olarak yaşayabiliyorsak, bütün zorluklara rağmen modern bir toplum olarak yaşıyorsak, bunu Cumhuriyet’e borçluyuz” diye konuştu.

Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği etkinliğe Başkan Seçer’in yanı sıra CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen ve Ali Mahir Başarır, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, CHP Mezitli İlçe Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, muhtarlar ve meclis üyeleri katıldı.

“Cumhuriyet 100 yıl önce yapılan önemli bir mücadelenin sonucu”

Cumhuriyet’in Türkiye için en önemli kazanım olduğunu vurgulayan Seçer,“Cumhuriyet 100 yıl önce yapılan önemli bir mücadelenin sonucu. Masabaşında kurulmamış, mücadele ile savaş meydanlarında, bu ülkenin evlatlarının canını verdiği bir mücadelenin sonucundakurulmuş. Bununla da kalınmamış, çağdaş, modern ve çağa yaraşır kurumlaroluşturulmuş. Bütün bunları başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve onun mücadele arkadaşlarına borçluyuz”diye konuştu.

“Güzel hizmetler vererek, kentimizi çok daha iyi noktalara taşımak istiyoruz”

Başkan Seçer, yöneticiler olarak Cumhuriyet’e yakışır hizmetlerle, hem ülkelerini hem de şehirlerini daha ileriye taşımak zorunda olduklarını sözlerine ekleyerek, şunları söyledi:

Bugün çağdaş, demokratik, özgürlükçü, hukuk devleti anlayışını benimsemiş yöneticiler olarak bizlere düşen,devraldığımız bu mirası çok daha ötelere taşımak. Son seçimlerde bu görevi bize verdiler. Layıkıyla bu görevi yapmaya çalışıyoruz, güzel hizmetler vererek, kentimizi çok daha iyi noktalara taşımak istiyoruz.Çağdaş refah, saygılı ve saygın, eğitim düzeyi ileride bir toplum olalım istiyoruz. Çocuklarımız, kadınlarımız şiddete maruz kalmasın istiyoruz. Çağdaş insanlık normlarına uygun koşullar oluşturmaya çalışıyoruz bunları da yapacağız. Bilgili, birikimli, inançlıyız ve bunları başaracak güçteyiz, çünkü biz Atatürkçüyüz. Hiçbir engel bizim için aşılamayacak bir engel değil.”

Etkinliğin bir diğer sürprizi ise CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen için hazırlanan doğum günü kutlamasıydı. Başkan Seçer ve vatandaşlar hazırlanan doğum günü pastası ile hep birlikte Vekil Antmen’in doğum gününü kutlayarak, sağlıklı bir ömür diledi.






Paylaş :
Etiketler :  BAŞKAN, VAHAP SEÇER, MERSİN, BÜYÜKŞEHİR, BELEDİYESİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA