28 Mart 2024 Perşembe


16:07   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANI TUNCER BAKIRHAN: "KÜRT OLANLAR MECLİS`TE KÜRT HALKI İÇİN MÜCADELE EDENLERDİR"   15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   14:25   ÖZGÜR ÖZEL: “KRİZİN ÇIKTIĞI YERE ACİL MÜDAHALE MANGAMIZ HAZIR”   14:10   TİP ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İRFAN DEĞİRMENCİ ANKA HABER AJANSI’NI ZİYARET ETTİ   14:02   CHP İZMİR İL BAŞKANI ASLANOĞLU, “SANDIĞIN GÜVENLİ OLMAMASI AKP’NİN İŞİNE GELİYOR”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   12:28   EMEKLİDEN İNDİRİMLİ UÇAK BİLETİ MÜJDESİNE TEPKİ: "İNSANIN AKLIYLA ALAY EDİYORLAR"   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI   09:33   LAİKLİK MECLİSİ`NDEN KURTULMUŞ`A ``LAİKLİK GÜNÜ`` TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP`Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"   09:14   VAHAP SEÇER, TARSUS`TA FAALİYET GÖSTEREN STK`LARLA BİR ARAYA GELDİ   09:06   SEZGİN TANRIKULU`NDAN ERDOĞAN`IN DİYARBAKIR`DAKİ SÖZLERİNE TEPKİ: DİYARBAKIR İÇİN KÜRTLER İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEDİ. YENİ BİR SÜREÇ BEKLEMEK, BU KONUŞMADAN SONRA DOĞRU DEĞİL   01:25   YSK`NIN MAHALLİ İDARELER ARA SEÇİMİNE İLİŞKİN KARARI RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI   21:03   YAVAŞ`TAN ALTINOK`A: "KIZIM 32 YIL SÜRECEK KREDİ ÇEKİP EV ALDI. ALNININ TERİNİ YİYOR, EMEĞİNİN HAKKINI ALIYOR"   20:43   İZMİR KADIN PLATFORMU: “ÖLDÜRÜLEN HER KIZ KARDEŞİMİZ İÇİN SOKAKLARI DOLDURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”   20:40   ÖZGÜR ÖZEL: “SARIYER`E AKP KORKUSU YAŞATANLARI SON KEZ UYARIYORUM. OKTAY AKSU`DA BİRLEŞELİM. KORKULU RÜYA GÖRMEYELİM”   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ: "PARTİMİN BÜTÜN ADAYLARINA DESTEĞİM TAMDIR"   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ: "PARTİMİN BÜTÜN ADAYLARINA DESTEĞİM TAMDIR"   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ,PARTİMİN BÜTÜN ADAYLARINA DESTEĞİM TAMDIR  
 
     
   

Büyükşehir, Diyaliz Hastası Çiçekoğlu’nun Yüzünü Güldürdü


Mersin Büyükşehir Belediyesi, kırsalda ve ova mahallelerde asfaltlama çalışmalarına aralıksız devam ederken, yaptığı dokunuşlarla da insanların hayatlarını kolaylaştırıyor.

 

Tarih : 7 Kasım 2019 Perşembe 08:08   Okunma : 579

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kırsalda ve ova mahallelerde asfaltlama çalışmalarına aralıksız devam ederken, yaptığı dokunuşlarla da insanların hayatlarını kolaylaştırıyor. Bunlardan biri de Tarsus Yeşiltepe Mahallesi’nde ikamet eden Şemsettin Çiçekoğlu.8 yıldır diyaliz hastası olan ve son birkaç yıldır şeker hastalığının ilerlemesiyle oluşan yaralardan dolayı iki bacağını tümüyle kaybeden Şemsettin Çiçekoğlu, haftada 3 kez diyalize gidiyor.

Evinin önündeki boş toprak alanın aracın girmesine imkan vermemesinden dolayı her seferinde büyük zorluk yaşayan Çiçekoğlu’nun asfaltisteği, Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yerine getirildi. Oldukça mutlu olan Çiçekoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e teşekkürlerini iletti.

Yapılan bir asfaltlama çalışmasının sadece kamu hizmeti olmadığını bilen Büyükşehir Belediyesi, merkezden kırsala küçük dokunuşlarla insanların hayatlarını kolaylaştırmaya devam ediyor. Büyükşehir ekipleri, ilerleyen şeker hastalığı nedeniyle bacakları kesilen ve haftada 3 kez diyalize giren Şemsettin Çiçekoğlu’nun asfalt isteğini yerine getirerek, yüzünü güldürdü. Evinin önünün asfaltlanması nedeniyle ekiplere teşekkür eden Çiçekoğlu, artık diyaliz aracının kapısına kadar gelecek olması nedeniyle büyük mutluluk yaşadı.

8 yıldır diyalize gidiyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü’ne bağlı asfaltlama ekipleri, kent merkezindeki cadde ve bulvarların yanı sıra ova ve kırsalda bulunan mahallelerde de yol onarım ve ıslah çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ekipler, Tarsus’a bağlı en büyük ova mahalleler arasında yer alan Yeşiltepe’de de asfalt yama ve ıslah çalışması gerçekleştirdi.

Büyükşehir asfalt ekipleri, hizmet götürdükleri mahallelerde yaptıkları çalışmalarla özellikle mağdur ve yardıma muhtaç vatandaşların hayatlarını da kolaylaştırıyor. Bunlardan biri de 8 yıldır diyaliz hastası olan ve şeker hastalığının ilerlemesi nedeniyle vücudunda oluşan yaralardan dolayı önce parmakları, ardından iki bacağı tamamen kesilen 58 yaşındaki Şemsettin Çiçekoğlu.

Ailesiyle birlikte büyük sıkıntı yaşıyordu

İki çocuk babası olan Şemsettin Çiçekoğlu, haftada 3 kez diyalize gitmek zorunda kalıyor. Çiçekoğlu, Yeşiltepe Mahallesi Atatürk Yolu üzerinde bulunan müstakil evinin girişi ise toprak ve oldukça kötü durumda olduğu için kendisini diyaliz için Tarsus merkeze getirecek aracın evin önüne yanaşamamasından dolayı ailesiyle birlikte büyük sıkıntı yaşıyordu. Şemsettin Çiçekoğlu, durumu mahalle muhtarı İmadettin Söyleme aracılığıyla Büyükşehir ekiplerine bildirdi.

Mahalle genelinde asfalt yama ve ıslah çalışması yapan ekipler, Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü Koordinatörü Ali Boltaç’ın talimatlarıyla, Çiçekoğlu’nun evinin önünde yer alan ve kışın çamurdan geçilmeyen toprak alanda düzeltme ve ardından asfaltlama çalışması yaptı. Tekerlekli sandalyeyle çalışmaları izleyen Şemsettin Çiçekoğlu, bundan böyle diyaliz aracının evin giriş kapısına kadar gelecek olmasından dolayı büyük mutluluk yaşadı.

Başkan’a teşekkürlerini ilettiler

Çiçekoğlu’nun eşi Gülizar Çiçekoğlu, “Eşim Pazartesi, Çarşamba ve Cuma olmak üzere haftada 3 kez diyalize gitmek zorunda. Evimizin önü uygun olmadığından dolayı diyaliz aracı sokakta beklemek zorunda kalıyordu. Şimdi evimizin girişine kadar asfalt yapıldı. Bu konuda Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer’e ve diğer yetkililere çok çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Zor günler geçirdiğini belirten Şemsettin Çiçekoğlu da duyarlılıklarından dolayı Büyükşehir ekiplerine teşekkür etti.






Paylaş :
Etiketler :  BAŞKAN, VAHAP SEÇER, MERSİN, BÜYÜKŞEHİR, BELEDİYESİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA