25 Nisan 2024 Perşembe


15:33   BAŞKAN YILDIZ, ÇOCUKLARIN BAYRAM SEVİNCİNİ PAYLAŞTI   15:32   DÜNYA ÇOCUKLARI 23 NİSAN’I YENİŞEHİR SOKAKLARINDA KUTLADI    15:23   ÖZGÜR ÖZEL: “BU ÜLKEDE EĞER DEVLET OLACAKSA EN ÜSTTEKİ CUMHURBAŞKANINDAN EN SADE VATANDAŞA KADAR HERKES BU ANAYASA`YA BAĞLI OLACAK”   15:17   YARGITAY 23 TURDUR BAŞKANINI SEÇEMİYOR… SEÇİMİN YARIN YAPILACAK 24. TURUNDA MUHSİN ŞENTÜRK VE ÖMER KERKEZ YARIŞACAK   15:10   DANIŞTAY BAŞKANLIĞINA ZEKİ YİĞİT YENİDEN SEÇİLDİ   14:54   SPORDAN SORUMLU ESKİ DEVLET BAKANI MEHMET ALİ YILMAZ EVİNDE ÖLÜ BULUNDU   14:40   FATİH ERBAKAN`DAN `ÇAY DAVETİ` AÇIKLAMASI: "BİZDEN `NOTER MAKAMI OLUN` YAKLAŞIMI BEKLENİYORSA ORADA DURMAMIZIN ANLAMI OLMAZ"   14:39   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ERKEK BASKETBOL TAKIMI`NDAN VAHAP SEÇER`E ZİYARET    14:31   TBMM İLİÇ KOMİSYONUNDA TARTIŞMA... DENİZ YAVUZYILMAZ: ``MURAT KURUM`UN ADI GEÇTİĞİ ZAMAN HEP BERABER ZIPLAMAYA BAŞLADINIZ"   14:13   BEKİR BAŞEVİRGEN`DEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN`A: “ÖNCE KENDİ İTİBARINDAN TASARRUF ETSİN. HEM KAMUYA HEM DE YURTTAŞLARIMIZA ÖRNEK OLSUN”   13:59   ÇAĞDAŞ YAŞAMI DESTEKLEME DERNEĞİ`NDEN ÖZGÜR ÖZEL`E "TEBRİK" ZİYARETİ   13:37   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANI TUNCER BAKIRHAN: "HER BELEDİYEDE BÜYÜK BİR SOYGUN YAPMIŞLAR. BUNLAR HİZMET ETMEK İÇİN DEĞİL RANT İÇİN VARLAR"   13:22   10 EKİM ANKARA GAR KATLİAMI DAVASINDA ESAS HAKKINDA MÜTALAA VERİLDİ   13:21   İYİ PARTİ`DEN DAHA ÖNCE İSTİFA EDEN İSTANBUL MİLLETVEKİLİ AYŞE SİBEL YANIKÖMEROĞLU CHP`YE GEÇTİ   13:13   CHP, SAĞLIKLA İLGİLİ TORBA YASANIN İPTALİ İÇİN AYM`YE DAVA AÇTI: “BAZI ŞİRKETLERİN KARLARINI MAKSİMİZE ETMEK İÇİN TBMM ÇALIŞTIRILIRSA CHP BUNLARIN İPTALİ İÇİN AYM`YE GELMEYE DEVAM EDECEK”   12:39   ALMANYA CUMHURBAŞKANI STEİNMEİER, ANKARA`DA PROTESTO EDİLDİ   12:02   BURHANETTİN BULUT`TAN KAMU HARCAMALARINDA TASARRUF ÇAĞRISI YAPAN ERDOĞAN`A SESLENDİ   11:46   ALMANYA CUMHURBAŞKANI STEİNMEİER ANITKABİR`İ ZİYARET ETTİ   11:41   DEM PARTİLİ ASLAN, BAKAN ÖZHASEKİ`YE CİZRE BELEDİYESİ`NİN KAYYIMDAN KALAN BORÇLARINI SORDU   11:41   TCMB: KISA VADELİ DIŞ BORÇ STOKU YÜZDE 0,9 ORANINDA AZALIŞLA 173,6 MİLYAR DOLAR OLDU  
 
     
   

Kurultay’dan Dünya Engelliler Günü Mesajı


CHP Akdeniz ilçe yönetim kurulu üyesi Hakan Kurultay, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

 

Tarih : 2 Aralık 2019 Pazartesi 23:52   Okunma : 419

CHP Akdeniz ilçe yönetim kurulu üyesi  Hakan Kurultay, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında, engelsiz bir dünya dileğinde bulundu. Kurultay’ın mesajı şöyle:

“Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Komisyonu’nun bildirisi sonucunda, insan haklarının tam ve eşit ölçüde sağlanması,engellilerin topluma kazandırılması  amacıyla ilan edilen 3 Aralık Uluslararası Engelliler Günü, tüm engellerin kaldırılması ve asla unutulmaması gereken bir gündür. Hayata, engelleri ile tutunmaya çalışanların yanında olup, onların daha kaliteli bir yaşam sürmelerini sağlamak hepimizin görevidir. Hepimizin vicdanıdır.

Çağdaş ve gelişmiş bir toplum olmanın temel öğelerinden biri de, engellilerin toplumsal yaşama dâhil olmalarıdır. Unutulmamalıdır ki engellilerinin iş ve sosyal hayata katılma oranı o toplumun olgunluk seviyesini belirler.

Engellilerin  yasaların kendilerine tanıdığı hakları kullanmak ve yaşamda karşılaştıkları engelleri aşmak için örgütlenmesi, küçük,küçük yapılanmalar yerine güçlü ve kamuoyu desteği olan örgütlenmelere gitmeleri sorunların çözümünü de kolaylaştıracaktır.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle,çok  zor şartlar altında hayata sıkı sıkıya sarılan tüm engellilerin 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutlar, geleceğe umutla bakabilecekleri huzurlu ve mutlu engelsiz bir yaşam dilerim.”






Paylaş :
Etiketler :  DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ, CHP, AKDENİZ İLÇE

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA