20 Nisan 2024 Cumartesi


13:53   İRAN İŞ BAKANLIĞI ÇALIŞANI ŞERİF NEKİZADE: “İSRAİL`E DİYORUZ Kİ SALTANATIN BİTTİ, VURDUK VE GÜCÜMÜZÜ GÖSTERDİK”   12:44   BİRLEŞİK KAMU-İŞ KONFERASYONU`NDAN ÜYELERİNİN YARGILANDIĞI DAVA İLE İLGİLİ AÇIKLAMA: "BU DAVA AÇLIĞA MAHKUM EDİLEN EMEKÇİLERİN DAVASIDIR ASLA TESLİM OLMAYACAĞIZ"   11:18   CHP`Lİ ÖZTÜRKMEN MÜLAKAT SKANDALININ BELGELERİNİ ANKA İLE PAYLAŞTI: “İNSANLARIN EKMEĞİNE GÖZ KOYANLARSINIZ. YATACAK YERİNİZ YOK”   10:54   CHP`LİLER ANITKABİR`DE... CHP LİDERİ ÖZEL: "PARTİMİZİ, İLKELERİNİZDEN SAPMADAN, GÖSTERDİĞİNİZ ROTADAN MİLİM ŞAŞMADAN BİRİNCİ PARTİ YAPTIK"   10:12   CHP`Lİ BELEDİYE BAŞKANLARI VE İL YÖNETİCİLERİ ANITKABİR`DE   09:38   ATAMA VE GÖREVDEN ALMA KARARLARI, RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI...   09:29   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN `YENİ DOĞAN PAKETLERİ` İLE AİLELERİN BÜTÇELERİNE DESTEK   09:13   ANAYASA MAHKEMESİ ÜYELİĞİ`NE PROF. DR. ÖMER ÇINAR SEÇİLDİ   09:12   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN ‘KENTSEL KIYI EKOSİSTEMLERİNİN DOĞA TEMELLİ ÇÖZÜMLERLE RESTORASYONU` ÇALIŞTAYI   23:16   CHP, YEREL SEÇİMLERDE PARTİ ALEYHİNE ÇALIŞAN ÜYELER HAKKINDA DİSİPLİN SÜRECİ BAŞLATACAK   20:55   9 ÖĞRENCİYİ TACİZ ETTİĞİ İDDİA EDİLEN OKUL MÜDÜRÜ TUTUKLANDI   16:18   CHP`NİN TBMM GRUP AMİRİ BAYRAKTAR İÇİN CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ   15:51   YOZGAT`TA DEPREMDEN HASAR GÖREN BİNALARLA İLGİLİ HASAR TESPİT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR   15:22   YENİŞEHİR DÜNYA VE AVRUPA TRİATLON YARIŞLARINA HAZIR    14:53   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL BAŞKANLIĞINDA YAPILAN MYK TOPLANTISI SONA ERDİ   14:39   AYM, İZİNSİZ BİLDİRİ DAĞITAN, AFİŞ ASAN ÖĞRENCİLERE DİSİPLİN CEZASI GETİREN YÖK KANUNU MADDESİNİ İPTAL ETTİ   13:32   ÖMER FETHİ GÜRER: ET VE SÜT KURUMU ETE YAPTIĞI ZAMLARI GERİ ALMALIDIR   12:52   CHP TOKAT MİLLETVEKİLİ KADİM DURMAZ: "DEPREM KAPIMIZA DAYANDI HÂLÂ ÖNLEM YOK"   12:45   İLİÇ`TE BİR MADENCİNİN DAHA CESEDİNE ULAŞILDI   12:37   TOKAT SULUSARAY`DA YAŞANAN DEPREM YOZGAT`IN BAZI İLÇELERİNDE DE HASARA NEDEN OLDU  
 
     
   

Başkan Tarhan Yeni Yıla Onbinlerce Mezitlili İle Birlikte Girdi


Mezitli 2020 yılına 4 gün 4 gece süren muhteşem bir şenlikle girdi. Kibrit Kutusu, Çağdaş Anadolu ve Mezitli Belediyesi Müzik Grubunun sahne aldığı yılbaşı gecesinde on binlerce Mezitlili Demokrasi Meydanında buluştu. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın eşi Sembol Tarhan ile birlikte katıldığı kutlamalarda havai fişek gösterileri ile coşku doruğa çıktı.

 

Tarih : 2 Ocak 2020 Perşembe 12:08   Okunma : 381

Mezitlililer 2020 yılına Demokrasi Meydanında yapılan kutlamalarla girdi. 4 gün 4 gece süren kutlamaların finalinde Kibrit Kutusu Rock Band, Çağdaş Anadolu ve Mezitli Belediyesi Müzik Grubu sahne aldı. Çalınan müzikler ve ışık şovların coşkuyu doruğa taşıdığı gecede, karaoke etkinliği eğlenceli anların yaşanmasına neden oldu.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve eşi Sembol Tarhan’ın yanı sıra Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçerin de eşi Meral Seçer’le birlikte katıldığı kutlamalarda, alana girişte verilen sıra numaraları arasında çekilen kura ile yüzlerce kişi drone, taşınabilir şarj cihazı, çay seti, nevresim takımı gibi hediyeler kazandı.

AİLELER ALANDA ÇOCUKLAR KÜTÜPHANEDE EĞLENDİ

On binlerce Mezitlili yeni yıl coşkusunu yaşarken, minikler ise Kitap Okuyan Çocuk Oyun Kitaplığı’nda gerçekleştirilen aktivitelere katıldı. Mezitli Belediyesi Bircan Tüfekçioğlu Çocuk Gündüz Bakım Evi öğretmeni Yasemin Derya Yıldız tarafından okuma, yüz boyama gibi aktiviteler gerçekleştiren minikler, çeşitli çocuk oyunu oynadı.

“Yeni yılı hep birlikte güzelleştireceğiz”

Saatler tam 24.00’ü gösterdiği anlarda geri sayımı Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan yaptı. Havai fişek gösterileri ile heyecanın doruğa çıktığı anlarda Herkesin yeni yılda beklediklerinin hayallerinin gerçekleşmesini dilediğini söyleyen Başkan Tarhan, “Sevginin ve dünya barışının egemen olmasını, hastaların kısa sürede şifa bulmasını, cezaevinde kalanların bir an önce özgürlüklerine ve ailelerine kavuşmalarını, çocuklarımızın, insanlarımızın geleceklerinin daha iyi olmasını diliyorum” dedi.

2020 yılında Türkiye’yi güzelliklerin beklediğine inandığına vurgu yapan Başkan Tarhan, “İnanıyorum ki bu olumsuzluklar gidecektir. Her şey yeni yılda çok daha güzel olacak. Daha doğrusu çok daha güzel olmak zorunda. El ele vererek geleceği güzelleştirecek olan bizleriz. ‘Burası Mezitli’ diyerek her şeyin çok daha güzel olacağının müjdesini hep birlikte verdiniz” ifadelerini kullandı.

Mersin’in güzellikleri bir arada yaşadığı bir kent olduğunun altını çizen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de, “Daha güzel günleri birlikte başarmak için halkımızla el ele vereceğiz. Çağdaş, demokrasiye inanan insanlar başarıya ulaşacaktır” dedi.






Paylaş :
Etiketler :  MEZİTLİ BELEDİYESİ, NEŞET TARHAN, YENİ YIL , KİBRİT KUTUSU, ÇAĞDAŞ ANDOLU

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA