29 Mart 2024 Cuma


16:07   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANI TUNCER BAKIRHAN: "KÜRT OLANLAR MECLİS`TE KÜRT HALKI İÇİN MÜCADELE EDENLERDİR"   15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   14:25   ÖZGÜR ÖZEL: “KRİZİN ÇIKTIĞI YERE ACİL MÜDAHALE MANGAMIZ HAZIR”   14:10   TİP ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İRFAN DEĞİRMENCİ ANKA HABER AJANSI’NI ZİYARET ETTİ   14:02   CHP İZMİR İL BAŞKANI ASLANOĞLU, “SANDIĞIN GÜVENLİ OLMAMASI AKP’NİN İŞİNE GELİYOR”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   12:28   EMEKLİDEN İNDİRİMLİ UÇAK BİLETİ MÜJDESİNE TEPKİ: "İNSANIN AKLIYLA ALAY EDİYORLAR"   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI   09:33   LAİKLİK MECLİSİ`NDEN KURTULMUŞ`A ``LAİKLİK GÜNÜ`` TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP`Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"   09:14   VAHAP SEÇER, TARSUS`TA FAALİYET GÖSTEREN STK`LARLA BİR ARAYA GELDİ   09:06   SEZGİN TANRIKULU`NDAN ERDOĞAN`IN DİYARBAKIR`DAKİ SÖZLERİNE TEPKİ: DİYARBAKIR İÇİN KÜRTLER İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEDİ. YENİ BİR SÜREÇ BEKLEMEK, BU KONUŞMADAN SONRA DOĞRU DEĞİL   01:25   YSK`NIN MAHALLİ İDARELER ARA SEÇİMİNE İLİŞKİN KARARI RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI   21:03   YAVAŞ`TAN ALTINOK`A: "KIZIM 32 YIL SÜRECEK KREDİ ÇEKİP EV ALDI. ALNININ TERİNİ YİYOR, EMEĞİNİN HAKKINI ALIYOR"   20:43   İZMİR KADIN PLATFORMU: “ÖLDÜRÜLEN HER KIZ KARDEŞİMİZ İÇİN SOKAKLARI DOLDURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”   20:40   ÖZGÜR ÖZEL: “SARIYER`E AKP KORKUSU YAŞATANLARI SON KEZ UYARIYORUM. OKTAY AKSU`DA BİRLEŞELİM. KORKULU RÜYA GÖRMEYELİM”   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ: "PARTİMİN BÜTÜN ADAYLARINA DESTEĞİM TAMDIR"   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ: "PARTİMİN BÜTÜN ADAYLARINA DESTEĞİM TAMDIR"   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ,PARTİMİN BÜTÜN ADAYLARINA DESTEĞİM TAMDIR  
 
     
   

Akdeniz Belediyesi Mobil Ekipleri, Bayram Boyunca Görev Başındaydı


Akdeniz Belediyesi; Koronavirüs (Covid19) salgını ile mücadele kapsamında, sokağa çıkma yasağının uygulandığı Ramazan Bayramı boyunca, ihtiyaç sahibi ailelere, yaşlı, engelli ve kimsesiz vatandaşlara ekmek dağıttı. Sokak hayvanlarının aç ve susuz kalmaması için de cami avlularına, park ve sokaklara mama ve su bırakılırken; ilçe genelinde Koronavirüs salgını ile mücadele çalışmaları da kesintisiz devam etti.

 

Tarih : 27 Mayıs 2020 Çarşamba 22:27   Okunma : 524

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’ın talimatı üzerine; Zabıta, Fen İşleri, Park ve Bahçeler ile Çevre Koruma müdürlüklerine bağlı mobil ekipler; Koronavirüs (Covid19) salgının yayılmasını önlemek amacıyla verilen mücadele gereği ilan edilen ve Ramazan Bayramı’nı da kapsayan 4 günlük sokağa çıkma yasağı boyunca sahada görev aldı.

Akdeniz Vefa Sosyal Destek Grubu’nun bir bileşeni olarak hareket eden Akdeniz Belediyesi ekipleri; kısıtlama dolayısıyla evlerinden çıkamayan yaşlı, engelli, kimsesiz ve ihtiyaç sahibi vatandaşların yardımına koştu. Bir yandan mahalle muhtarları aracılığıyla bayram boyunca ihtiyaç sahibi vatandaşlara on binlerce ekmek ücretsiz ulaştırılırken; talep eden yaşlı veya engelli vatandaşların da bakkal, market veya pazar alışverişleri yapıldı, talep ettikleri ihtiyaçları temin edilerek evlerine ulaştırıldı.

Sokak hayvanları için birçok noktaya mama ve su bırakıldı

Dört günlük sokağa çıkma yasağı sürecinde sokak hayvanları da unutulmadı. Sokakta kalan canların aç ve susuz kalmaması için Zabıta ekipleri tarafından, ilçenin belirli noktalarının yanı sıra sokak hayvanlarının yoğun olarak bulunduğu parklara, yeşil alanlara ve cami avlularına kilolarca mama ve litrelerce su bırakıldı.

Cadde ve sokaklar dezenfekte edildi, açık olan işyerlerinin önü yıkanıp ilaçlandı

Akdeniz Belediyesi’ne bağlı ekiplerin bu çalışmalarının yanı sıra, ilçe genelinde Koronavirüs salgını ile mücadeleye de aralıksız bir şekilde devam edildi. Akdeniz’de ekiplerce, 9 adet araç yardımıyla cadde ve sokaklarda ilaçlama yapıldı.

Mobil ekipler de sokağa çıkma yasağının kısmen uygulandığı saatlerde market, bakkal, manav, kasap ve kuruyemişçilerin önlerini dezenfektanlı su ila yıkayıp temizledi. Semt pazarları ile çöp konteynırları dezenfekte edilirken, kentin bazı noktalarına bırakılan çöp ve moloz atıklarına da ekipler tarafından müdahale edilerek mahallelerden çıkarıldı.






Paylaş :
Etiketler :  AKDENİZ BELEDİYESİ, MOBİL EKİPLERİ, BAYRAM BOYUNCA, GÖREV BAŞINDAYDI, COVID 19

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA