25 Nisan 2024 Perşembe


21:29   GEZİ İÇİN ADALET NÖBETİ`NİN İKİNCİ YIL DÖNÜMÜNDE İZMİR`DEN ADALET ÇAĞRISI: "HUKUKSUZLUĞA SON VERİN"   18:43   AVUKATLAR 27 NİSAN`DA ANKARA`DA "BÜYÜK SAVUNMA MİTİNGİ"NE HAZIRLANIYOR... ANKARA BARO BAŞKANI KÖROĞLU: "BU MİTİNG AVUKATLARIN EKONOMİK ANLAMDA BÜYÜK ÇIKMAZA SÜRÜKLENMESİ NEDENİYLE DÜZENLENİYOR"   17:23   DEM PARTİ BATMAN İL BAŞKANLIĞI`NA OPERASYON   16:41   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ`NİN ‘23 NİSAN ULUSLARARASI ÇOCUK FESTİVALİ` GALA YEMEĞİYLE SONA ERDİ   15:33   BAŞKAN YILDIZ, ÇOCUKLARIN BAYRAM SEVİNCİNİ PAYLAŞTI   15:32   DÜNYA ÇOCUKLARI 23 NİSAN’I YENİŞEHİR SOKAKLARINDA KUTLADI    15:31   YANIKÖMEROĞLU`NUN KATILIMIYLA CHP`NİN MİLLETVEKİLİ SAYISI 126 OLDU   15:26   AYM KARARINA RAĞMEN TAKSİM`İN İŞÇİLERE KAPATILMASINA TEPKİ GÖSTEREN ÇERKEZOĞLU: MİLYONLARIN GÖZÜ KULAĞI TAKSİM 1 MAYIS ALANINDA OLACAK   15:23   ÖZGÜR ÖZEL: “BU ÜLKEDE EĞER DEVLET OLACAKSA EN ÜSTTEKİ CUMHURBAŞKANINDAN EN SADE VATANDAŞA KADAR HERKES BU ANAYASA`YA BAĞLI OLACAK”   15:17   YARGITAY 23 TURDUR BAŞKANINI SEÇEMİYOR… SEÇİMİN YARIN YAPILACAK 24. TURUNDA MUHSİN ŞENTÜRK VE ÖMER KERKEZ YARIŞACAK   15:10   DANIŞTAY BAŞKANLIĞINA ZEKİ YİĞİT YENİDEN SEÇİLDİ   14:54   SPORDAN SORUMLU ESKİ DEVLET BAKANI MEHMET ALİ YILMAZ EVİNDE ÖLÜ BULUNDU   14:40   FATİH ERBAKAN`DAN `ÇAY DAVETİ` AÇIKLAMASI: "BİZDEN `NOTER MAKAMI OLUN` YAKLAŞIMI BEKLENİYORSA ORADA DURMAMIZIN ANLAMI OLMAZ"   14:39   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ERKEK BASKETBOL TAKIMI`NDAN VAHAP SEÇER`E ZİYARET    14:31   TBMM İLİÇ KOMİSYONUNDA TARTIŞMA... DENİZ YAVUZYILMAZ: ``MURAT KURUM`UN ADI GEÇTİĞİ ZAMAN HEP BERABER ZIPLAMAYA BAŞLADINIZ"   14:13   BEKİR BAŞEVİRGEN`DEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN`A: “ÖNCE KENDİ İTİBARINDAN TASARRUF ETSİN. HEM KAMUYA HEM DE YURTTAŞLARIMIZA ÖRNEK OLSUN”   13:59   ÇAĞDAŞ YAŞAMI DESTEKLEME DERNEĞİ`NDEN ÖZGÜR ÖZEL`E "TEBRİK" ZİYARETİ   13:37   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANI TUNCER BAKIRHAN: "HER BELEDİYEDE BÜYÜK BİR SOYGUN YAPMIŞLAR. BUNLAR HİZMET ETMEK İÇİN DEĞİL RANT İÇİN VARLAR"   13:22   10 EKİM ANKARA GAR KATLİAMI DAVASINDA ESAS HAKKINDA MÜTALAA VERİLDİ   13:21   İYİ PARTİ`DEN DAHA ÖNCE İSTİFA EDEN İSTANBUL MİLLETVEKİLİ AYŞE SİBEL YANIKÖMEROĞLU CHP`YE GEÇTİ  
 
     
   

Toroslar’ın Semt Pazarlarında Önlemler Sıkı Tutuluyor


Toroslar Belediyesi, halkın sağlıklı ve güvenli bir şekilde alışveriş yapabilmeleri için ilçedeki semt pazarlarında gerçekleştirdiği denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

 

Tarih : 29 Mayıs 2020 Cuma 04:00   Okunma : 376

Toroslar Belediyesi, halkın sağlıklı ve güvenli bir şekilde alışveriş yapabilmeleri için ilçedeki  semt pazarlarında gerçekleştirdiği denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında; temizlik ve hijyenin yanı sıra maske, eldiven kullanımı, sosyal mesafe ve el ile ürün seçilmemesine yönelik esnafa ve vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Söz konusu denetimlerde pazara gelen vatandaş ve esnafın ateş ölçümleri de yapılarak önlemler sıkı tutuluyor. Ekipler aynı zamanda satışa çıkarılan tüm sebze, meyve ve diğer temel gıdaların fiyat etiketlerini de kontrol etti.

Uygulamalardan dolayı memnuniyetlerini dile getiren ilçe sakinleri ise belediye ekiplerine teşekkür etti.

"Virüsten Korunmanın En İyi Yöntemi Tedbirlere Uymak"

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, halk sağlığını korumak adına semt pazarlarında gerçekleştirdikleri denetimleri en üst seviyeye çıkardıklarını söyledi.

"Bu virüsten korunmanın en iyi yöntemi tedbirlere harfiyen uymak" diyen Başkan Yılmaz; "Pazar yerlerimizi düzenli olarak temizleyerek dezenfekte ediyoruz. Özellikle semt pazarlarında sosyal mesafeye dikkat etmek, maske kullanmak ve kuralları dikkate almak halk sağlığı açısından büyük önem arz ediyor. Bu nedenle semt pazarlarımızda gerçekleştirdiğimiz denetimlerimizi sıkı tutuyoruz. Vatandaşlarımıza ve esnafımıza uyarılar konusundaki hassasiyeti için teşekkür ederiz. İnşallah bu süreci el birliğiyle en kısa zamanda atlatacağız" ifadelerini kullandı.






Paylaş :
Etiketler :  TOROSLAR BELEDİYESİ, SEMT PAZARLARINDA, İŞİ SIKI, TUTUYOR, KORONAVİRÜS

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA