28 Mart 2024 Perşembe


12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   12:28   EMEKLİDEN İNDİRİMLİ UÇAK BİLETİ MÜJDESİNE TEPKİ: "İNSANIN AKLIYLA ALAY EDİYORLAR"   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI   09:33   LAİKLİK MECLİSİ`NDEN KURTULMUŞ`A ``LAİKLİK GÜNÜ`` TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP`Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"   09:14   VAHAP SEÇER, TARSUS`TA FAALİYET GÖSTEREN STK`LARLA BİR ARAYA GELDİ   09:06   SEZGİN TANRIKULU`NDAN ERDOĞAN`IN DİYARBAKIR`DAKİ SÖZLERİNE TEPKİ: DİYARBAKIR İÇİN KÜRTLER İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEDİ. YENİ BİR SÜREÇ BEKLEMEK, BU KONUŞMADAN SONRA DOĞRU DEĞİL   01:25   YSK`NIN MAHALLİ İDARELER ARA SEÇİMİNE İLİŞKİN KARARI RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI   21:03   YAVAŞ`TAN ALTINOK`A: "KIZIM 32 YIL SÜRECEK KREDİ ÇEKİP EV ALDI. ALNININ TERİNİ YİYOR, EMEĞİNİN HAKKINI ALIYOR"   20:43   İZMİR KADIN PLATFORMU: “ÖLDÜRÜLEN HER KIZ KARDEŞİMİZ İÇİN SOKAKLARI DOLDURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”   20:40   ÖZGÜR ÖZEL: “SARIYER`E AKP KORKUSU YAŞATANLARI SON KEZ UYARIYORUM. OKTAY AKSU`DA BİRLEŞELİM. KORKULU RÜYA GÖRMEYELİM”   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ: "PARTİMİN BÜTÜN ADAYLARINA DESTEĞİM TAMDIR"   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ: "PARTİMİN BÜTÜN ADAYLARINA DESTEĞİM TAMDIR"   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ,PARTİMİN BÜTÜN ADAYLARINA DESTEĞİM TAMDIR   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   17:51   MERAL AKŞENER, ESKİŞEHİR`DE ESNAFI ZİYARET ETTİ: "60 YAŞINDA EMEĞİYLE ÇALIŞAN BİR İNSAN GEÇİNEMEMEKTEN ŞİKAYET EDİYOR"   17:18   HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, ENKAZDAN KURTARDIĞI OSMANLI DÖNEMİNE AİT NADİR ESERLERİ TÜRK TARİH KURUMU`NA EMANET ETTİ   17:03   TRABZON`UN HAYRAT İLÇESİNDE MEYDANA GELEN GÖÇÜKTE 3 İŞÇİ HAYATINI KAYBETTİ  
 
     
   

Mezitli’de Yatırımlar Mahalle Muhtarlarıyla Birlikte Planlandı


Mezitli Belediyesi’nin bu yıl yaz döneminde yapacağı yatırımlar mahalle muhtarlarıyla birlikte yapılan toplantı ile kararlaştırıldı.

 

Tarih : 2 Haziran 2020 Salı 12:53   Okunma : 810

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın yanı sıra birim müdürleri, meclis üyeleri ve mahalle muhtarlarının katıldığı toplantıda korona virüsü nedeniyle alınacak tedbirler kapsamında maske ve sosyal mesafe kurallarına dikkat edildi. Toplantıda belediyenin mevcut durumu, yapılması planlanan yatırımlar ile mahalle muhtarlarının görüş ve önerileri konuşuldu.

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından her mahalleye yapılacak yol, kaldırım, sosyal tesis gibi her türlü projenin harita üzerinde anlatıldığı toplantıda, muhtarların sorularına da yanıt arandı.

Yapılacak yatırımların muhtarlarla birlikte alınmasının son derece önemli olduğunu ifade eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Yaz aylarının gelmesiyle birlikte özellikle kırsal kesimlerde yapılacak yatırımlara muhtarlarımızla birlikte karar vermek son derece önemli. Muhtarımız sezonun daha başında ne kadar kaldırım, yol yapılacağını ne kadar asfalt döküleceğini biliyor ve mahallesine giderken ona göre sağlıklı bilgi veriyor. Muhtarlarımızın aciliyet durumuna göre projelerde değişiklik yapma yatırımlarımızı farklı noktalara yönlendirme yapıyoruz. Bu durumda herkes memnun kalıyor. Muhtarlarımız da vatandaşlara karşı mahcup olmuyor” dedi.

Muhtarlarla bir araya gelmenin önemine de vurgu yapan Başkan Tarhan, “Mahallelerinin durumunu en iyi muhtarlarımız bilir. Biz de onlardan bize gelen talepler doğrultusunda yatımlarımızı planlıyoruz. Bu durum doğru yatırım yapmanın yanında belediye olarak planlı şekilde davranmamızın yolunu açıyor. Muhtarlarımız da bu konuda son derece hassas davranarak elimizdeki imkanların eşit dağıtılması için yardımcı oluyorlar” ifadelerine yer verdi.

Mersin’de ve Mezitli’de korona virüsünün etkisi, alınması gereken tedbirler ve son durumun konuşulduğu toplantı sonrası Başkan Tarhan, muhtarlarla yemekte bir araya geldi.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA