29 Mart 2024 Cuma


12:14   YEREL SEÇİMLERDE ERDOĞAN İSTANBUL`DA, ÖZEL MANİSA`DA...   11:39   YEREL SEÇİMLER İÇİN SON 2 GÜN... SANDIK GÜVENLİĞİNİ 594 BİNE YAKIN PERSONEL SAĞLAYACAK   10:04   VAHAP SEÇER: “1 NİSAN`DAN SONRA DA GÖREVİMİZE DEVAM EDECEĞİZ”   09:20   VAHAP SEÇER`DEN TOROSLAR VE AKDENİZ`DE OTOBÜS TURU   18:09   VAHAP SEÇER, MERSİN ESOB`U ZİYARET ETTİ: “GÖREVE GELDİĞİMİZ GÜNDEN İTİBAREN ESNAFLA İYİ İLİŞKİLER İÇERİSİNDE OLDUK”   16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:07   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANI TUNCER BAKIRHAN: "KÜRT OLANLAR MECLİS`TE KÜRT HALKI İÇİN MÜCADELE EDENLERDİR"   15:41   YARGITAY`DA BAŞKANLIK SEÇİMİ YEREL SEÇİM SONRASINA KALDI: SEÇİME 1 NİSAN`DA DEVAM EDİLECEK   15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   14:25   ÖZGÜR ÖZEL: “KRİZİN ÇIKTIĞI YERE ACİL MÜDAHALE MANGAMIZ HAZIR”   14:10   TİP ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İRFAN DEĞİRMENCİ ANKA HABER AJANSI’NI ZİYARET ETTİ   14:02   CHP İZMİR İL BAŞKANI ASLANOĞLU, “SANDIĞIN GÜVENLİ OLMAMASI AKP’NİN İŞİNE GELİYOR”   13:47   YARGITAY 4. GÜNDE DE BAŞKANINI SEÇEMEDİ   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, 3. ÇEVRE YOLU`NU ÜNİVERSİTE CADDESİ`NE BAĞLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “İKİNCİ DÖNEMDE ÇOK DAHA GÜZEL HİZMETLER OLACAK”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   12:28   EMEKLİDEN İNDİRİMLİ UÇAK BİLETİ MÜJDESİNE TEPKİ: "İNSANIN AKLIYLA ALAY EDİYORLAR"   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI  
 
     
   

Başkan Yılmaz’dan Şehit Babalarına Anlamlı Mektup


Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, evlatlarını vatan uğruna şehit veren babalara bir mektup yazarak Babalar Günü’nü kutladı.

 

Tarih : 22 Haziran 2020 Pazartesi 17:03   Okunma : 366

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, evlatlarını vatan uğruna şehit veren babalara bir mektup yazarak Babalar Günü'nü kutladı.

Başkan Yılmaz tarafından kaleme alınan mektup, şehit babalarını duygulandırdı.

Babalar Günü'nde ilçedeki şehit babalarına teslim edilen mektuplarda sabır ve metanet dileyen Başkan Yılmaz, babaların evlatlarına olan duygularını şöyle anlattı.

"Şehitlerimizin Aziz Hatıraları Sonsuza Dek Yaşayacak"

Mektubuna; "Tarihin dilinden düşmez bu destan, Nehirler gazidir, dağlar kahraman, Her taşı yakut olan bu vatan, Can verme sırrına erenlerindir!" dörtlüğüyle başlayan Başkan Yılmaz;

"Kahraman evladınız olmadan geçirdiğiniz bu Babalar gününde, tüm kalbimle, ocağınızda tüten yasa ortak olmak ve ‘Biz millet olarak büyük bir aileyiz’ demek istedim. Ben de bir babayım ve sizi çok iyi anlıyorum. Acınız acımızdır. Gururumuz olan aziz evladınız ve binlerce Mehmetçiğimizin aziz hatıraları sonsuza dek yaşayacak; bu şanlı destan, tarihin dilinden asla düşmeyecektir. Sadece özel günlerde değil, her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim. Aziz evladınızın ve tüm kahraman şehitlerimizin mekanı cennet, ruhları şad olsun. Kıymetli ellerinizden öpüyor, en kalbi duygularımla babalar gününüzü kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Başkan Yılmaz'ın mektubunu alan şehit babaları ise hatırlanmış olmaktan duydukları mutluluğu dile getirerek; "Toroslar Belediye Başkanımız Sayın Atsız Afşın Yılmaz, bizlerin her zaman yanında. Bu anlamlı günde de yine bizleri unutmadı. Kendisine teşekkür ediyoruz" dedi.

Ziyarette ayrıca, Toroslar Belediyesi Teknik ve Mesleki Eğitim Kursları'nda (TORTEK) özel olarak hazırlanan ve şehitlerin babalarıyla olan fotoğraflarının yer aldığı porselen tabaklar da şehit ailelerine hediye edildi.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA