24 Nisan 2024 Çarşamba


15:33   BAŞKAN YILDIZ, ÇOCUKLARIN BAYRAM SEVİNCİNİ PAYLAŞTI   15:32   DÜNYA ÇOCUKLARI 23 NİSAN’I YENİŞEHİR SOKAKLARINDA KUTLADI    12:02   BURHANETTİN BULUT`TAN KAMU HARCAMALARINDA TASARRUF ÇAĞRISI YAPAN ERDOĞAN`A SESLENDİ   11:41   DEM PARTİLİ ASLAN, BAKAN ÖZHASEKİ`YE CİZRE BELEDİYESİ`NİN KAYYIMDAN KALAN BORÇLARINI SORDU   11:41   TCMB: KISA VADELİ DIŞ BORÇ STOKU YÜZDE 0,9 ORANINDA AZALIŞLA 173,6 MİLYAR DOLAR OLDU   11:24   MEZİTLİ, 23 NİSAN`I EMİR CAN İĞREK`LE KUTLADI    11:01   TCMB: KONUT FİYAT ENDEKSİ ŞUBATTA YÜZDE 2,2 ARTTI. İSTANBUL`DA ORTALAMA METREKARE FİYATI 45 BİN 420 TL OLDU   10:05   MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI: “FIRAT KALKANI BÖLGESİNDE 4PKK/YPG`Lİ TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ"   09:14   VAHAP SEÇER: “ÇOCUKLARA BAYRAMI LAYIK GÖREN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`E ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ”   23:29   İMAMOĞLU: “HİÇ KİMSEYE ÇOCUKLARIMIZIN, GENÇLERİMİZİN HAKKINI YEDİRMEYECEĞİZ”   23:12   23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI, TBMM`DE DÜZENLENEN RESEPSİYONLA KUTLANDI   22:50   CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL: "ERKEN SEÇİMİ MİLLET İSTEMEDEN BEN İSTEMEYECEĞİM"   22:28   BAHÇELİ`NİN ``DEM PARTİ KAPATILSIN`` AÇIKLAMASI.. ADALET BAKANI TUNÇ: “DEM PARTİ DE TERÖRÜ DESTEKLEYEN FAALİYETLERDE BULUNURSA KAÇINILMAZ OLUR``   22:14   FATİH ERBAKAN: "AKP`YE BİZ KAYBETTİRMEDİK, BAZI YERLERDE MHP KAYBETTİRDİ"   21:55   ERDOĞAN İLE ÖZGÜR ÖZEL`İN BAŞ BAŞA GÖRÜŞME ÖNCESİ İLK TEMASI... CHP GRUP BAŞKAN VEKİLİ EMİR: "SICAK BİR SOHBETTİ"   21:46   KURTULMUŞ`TAN ÖZEL`İN ``ÖNCE MEVCUT ANAYASA`YA UYULMALI`` SÖZLERİNE YANIT: "MÜHİM OLAN FİKİRLERİN AÇIK YÜREKLİLİKLE ORTAYA KONMASI"   21:05   AKP GENEL BAŞKANI ERDOĞAN İLE ÖZGÜR ÖZEL ARASINDA İLK TEMAS....   21:04   AKP GENEL BAŞKANI VE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: "ÖZGÜR ÖZEL`İN RANDEVU TALEPLERİ OLDU. İNŞALLAH KISA SÜREDE BİR ARAYA GELİŞİ GERÇEKLEŞTİRİRİZ"   20:14   TAKSİM`DE 1 MAYIS KUTLAMALARINA İZİN VERİLMEMESİ... BAKAN YERLİKAYA: "YASAK YOK, KISITLAMA VAR"   19:21   ÖZGÜR ÖZEL`DEN, 10. CUMHURBAŞKANI AHMET NECDET SEZER`E `TEŞEKKÜR" ZİYARETİ  
 
     
   

MDOB’da Sağlık Çalışanlarına Ücretsiz Konser


MDOB, dünyaca ünlü tenor Luciano Pavarotti’nin öğrenicisi ’Türk Pavarotti’ olarak anılan İstanbul Devlet Opera ve Balesi solist sanatçısı Hakan Aysev ile soprano Funda Uyanık, pandemi sürecinde fedakarca çalışan sağlık çalışanlarının ücretsiz olarak katılacağı konser veriyor.

 

Tarih : 3 Temmuz 2020 Cuma 12:55   Okunma : 529

Marina Amfitiyatro'da 4 Temmuz Cumartesi günü saat 21.00'da gerçekleşecek olan 'Akdeniz Esintileri' konserin solistliğini, MDOB solist sanatçısı ve Başrejisörü soprano Funda Uyanık ve dünyaca ünlü tenor Luciano Pavarotti'nin öğrenicisi 'Türk Pavarotti' olarak anılan, uluslararası birçok operada görev alan İstanbul Devlet Opera ve Balesi solist sanatçısı tenor Hakan Aysev yapacak. Konserde MDOB sanatçılarından Rufina Usmanova (piyano), Muzaffer Yoluk (klavye) ve Ziya Arman (bas gitar), konuk sanatçı olarak ise Ferit Poyraz (gitar) ve Kadir Taşur (davul) solistlere eşlik ediyor. Etkinliğin bale sanatçıları Miray Boyacıoğlu, Meltem Ayar, Yusuf Ozan Demirbaş ve Risa Ochia da görev alacak. Bir saat sürecek olan konserde, napolitenler, tangolar ve Akdeniz ezgilerinden oluşan eserler yer alıyor. MDOB, kurum davetiye başvurusunda bulunacak olan ilk 30 sağlık çalışanını ücretsiz olarak konserde ağırlayacak.

SEYİRCİLER DANS EDEBİLECEK

Konseri provası sürerken, tenor Hakan Aysev, bir Çukurova çocuğu olarak memleketi Mersin'de konser vermekten mutluluk duyduğunu belirterek, "Mersin seyircisi benim için çok enteresandır. Birçok açık hava konseri yaptım. Her seferinde inanılmaz bir yoğunluk, inanılmaz bir yürek birlikteliği yaşadım. Bu konseri geçen yıldan soprano Funda Uyanık ile birlikte planlamıştık, ancak pandeminden dolayı ertelemek zorunda kaldık. Her şerde bir hayır vardır, bu konserin de ertelenmesi sanki iyi oldu. Belki biraz azaltılmış bir seyirci ile olacağız ama Akdeniz Esintileri diye çok güzel bir repertuar hazırladık. Bize ve Akdeniz'e ait olan şarkılar, napoliten, daha popüler, içimizi sızlatan çok özel şarkılar olacak. TipiK bir opera konseri olmayacak, seyirciler belli bir süre sonra kalkıp dans bile edebilecek" dedi.

KONSERE DAVET

MDOB solist sanatçısı ve Başrejisörü soprano Funda Uyanık da, uzun süre pandemi döneminin ardından seyirci ile buluşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, "Çok güzel, keyifli bir konser olmasını arzuluyoruz. Pandeminin gündemine uygun olarak, tüm tedbirlerimizi alarak seyircilerimizi bekliyoruz. MDOB olarak Hakan Aysev ile güzel bir konsere imza atmak istiyoruz. Tüm seyircilerimizi ve özellikle sağlık çalışanlarımızı konserimize bekliyoruz" diye konuştu.     






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA