24 Nisan 2024 Çarşamba


23:29   İMAMOĞLU: “HİÇ KİMSEYE ÇOCUKLARIMIZIN, GENÇLERİMİZİN HAKKINI YEDİRMEYECEĞİZ”   23:12   23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI, TBMM`DE DÜZENLENEN RESEPSİYONLA KUTLANDI   22:50   CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL: "ERKEN SEÇİMİ MİLLET İSTEMEDEN BEN İSTEMEYECEĞİM"   22:28   BAHÇELİ`NİN ``DEM PARTİ KAPATILSIN`` AÇIKLAMASI.. ADALET BAKANI TUNÇ: “DEM PARTİ DE TERÖRÜ DESTEKLEYEN FAALİYETLERDE BULUNURSA KAÇINILMAZ OLUR``   22:14   FATİH ERBAKAN: "AKP`YE BİZ KAYBETTİRMEDİK, BAZI YERLERDE MHP KAYBETTİRDİ"   21:55   ERDOĞAN İLE ÖZGÜR ÖZEL`İN BAŞ BAŞA GÖRÜŞME ÖNCESİ İLK TEMASI... CHP GRUP BAŞKAN VEKİLİ EMİR: "SICAK BİR SOHBETTİ"   21:46   KURTULMUŞ`TAN ÖZEL`İN ``ÖNCE MEVCUT ANAYASA`YA UYULMALI`` SÖZLERİNE YANIT: "MÜHİM OLAN FİKİRLERİN AÇIK YÜREKLİLİKLE ORTAYA KONMASI"   21:05   AKP GENEL BAŞKANI ERDOĞAN İLE ÖZGÜR ÖZEL ARASINDA İLK TEMAS....   21:04   AKP GENEL BAŞKANI VE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: "ÖZGÜR ÖZEL`İN RANDEVU TALEPLERİ OLDU. İNŞALLAH KISA SÜREDE BİR ARAYA GELİŞİ GERÇEKLEŞTİRİRİZ"   20:14   TAKSİM`DE 1 MAYIS KUTLAMALARINA İZİN VERİLMEMESİ... BAKAN YERLİKAYA: "YASAK YOK, KISITLAMA VAR"   19:21   ÖZGÜR ÖZEL`DEN, 10. CUMHURBAŞKANI AHMET NECDET SEZER`E `TEŞEKKÜR" ZİYARETİ   18:45   ERDOĞAN, HASAN KILIÇ`IN CENAZE TÖRENİNE KATILDI   18:14   İSTANBUL VALİSİ GÜL`ÜN YASAK KARARINI AÇIKLADIĞI TAKSİM`DE 1 MAYIS KUTLAMASINA MAKAMINA OTURAN ÇOCUK İZİN VERDİ   17:28   TBMM ÖZEL GÜNDEMLE TOPLANDI... MECLİS`TE TEMSİL EDİLEN 4 PARTİNİN GENEL BAŞKANLARI DA KONUŞTU   17:23   ALMANYA CUMHURBAŞKANI STEİNMEİER, GAZİANTEP`TE GAZİKENT İLKOKULU`NU ZİYARET ETTİ   17:13   TBMM GENEL KURULU ÖZEL GÜNDEMLE TOPLANDI... SEVDA KARACA`DAN AKP`YE: "23 NİSAN KUTLAMALARINI BİR GÜNAH ÇIKARMA TÖRENİNE DÖNÜŞTÜRDÜNÜZ``   17:02   35 GÜNDÜR GREV YAPAN PİLENPAK AMBALAJ İŞÇİLERİNİN ÇOCUKLARI, 23 NİSANDA BABALARINI YALNIZ BIRAKMADI   16:48   TBMM GENEL KURULU ÖZEL GÜNDEMLE TOPLANDI... CEMAL ENGİNYURT: "ATATÜRK`ÜN YOLUNDA GİTMEKTEN ONUR DUYACAĞIZ``   16:42   TBMM, ÖZEL GÜNDEMLE TOPLANDI... ERHAN USTA: PARLAMENTER SİSTEME DÖNÜŞÜN YENİ ANAYASA İÇİN ÖNEMLİ BİR BAŞLANGIÇ OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUZ. BU YÖNDE ATILACAK ADIMLARA DESTEK OLACAĞIZ   16:33   ÖZEL`DEN ERDOĞAN`IN ANAYASA ÇAĞRISINA YANIT: "BİR ŞEYİ DEĞİŞTİRMEK İSTİYORSANIZ ÖNCE MEVCUDUNA UYUN DA ONU GÖRELİM``  
 
     
   

Arkeoloji Günleri’nde Başkan Yılmaz’a Teşekkür Plaketi


Bu yıl 25’incisi düzenlenen Mersin Arkeoloji Günleri’nde, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a kültürel ve sanatsal çalışmalara vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.

 

Tarih : 5 Ekim 2020 Pazartesi 16:26   Okunma : 599

Bu yıl 25'incisi düzenlenen Mersin Arkeoloji Günleri'nde, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'a kültürel ve sanatsal çalışmalara vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.

İçel Sanat Kulübü'nün ev sahipliğinde gerçekleştirilen, birçok kurum ve kuruluşun olduğu gibi Toroslar Belediyesi'nin de destek verdiği 25. Mersin Arkeoloji Günlerine; kent protokolü, STK Temsilcileri, akademisyenler ve sanatseverler katıldı.

Başkan Yılmaz da tarihi, kültürel ve sanatsal değerleri ön plana çıkaran çalışmalarından dolayı programda ödül aldı. Başkan Yılmaz'a ödülünü İçel Sanat Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Mecit Baskın takdim etti.

"TARİHİMİZE SAHİP ÇIKMALIYIZ"

Mersin'in en istikrarlı kültür ve sanat etkinliklerinden biri olan Arkeoloji Günleri'ne destek veriyor olmaktan dolayı mutlu olduklarını belirten Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; "Kültürel değerlerimize ve tarihimize sahip çıkmalıyız" dedi.

Mersin'in arkeolojik buluntular açısından son derece zengin bir bölge olduğuna dikkat çeken Başkan Yılmaz; "Bölgemizde binlerce yıldır toprak altında insanlarla buluşmayı bekleyen tarihi değerlerimizi gün yüzüne çıkararak insanlığa kazandıran değerli hocalarımıza teşekkür ediyorum. Toroslarımızda da birçok tarihi eserlerimiz var. Geçen hafta Çandır Kalesi'ne bir yürüyüş gerçekleştirdik. İlçemizdeki tarihi zenginliklerimizi herkesin bilmesini istiyoruz" ifadelerini kullandı.

İlçenin tarihi değerlerinden Yumuktepe Höyüğü'nde de kazı çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Başkan Yılmaz; "Yumuktepe Höyüğü Kazı Başkanı Prof. Dr. Isabella Caneva ve ekibi şuan ilçemizde çalışmaya devam ediyor. Toroslar Belediyesi olarak kültür ve sanata ilişkin her  türlü projede yer almaya ve destek vermeye devam edeceğiz. Yeter ki bir olalım, kentimize ve ülkemize hep beraber hizmet edelim. İnşallah gelecek yıl bu etkinliği ilçemizde bulunan Gözne ve Çandır Kalemizde ya da Kızılgeçit Köprümüzde yaparız. Bu çalışmalarından dolayı İçel Sanat Kulübü'nü tebrik ediyorum" diye konuştu.






Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, ARKEOLOJİ, GÜNLERİ’NDE, BAŞKAN, YILMAZ’A, TEŞEKKÜR, PLAKETİ, KORONAVİRÜS, TOROSLAR, BELEDİYESİ, PANDEMİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA