25 Nisan 2024 Perşembe


15:33   BAŞKAN YILDIZ, ÇOCUKLARIN BAYRAM SEVİNCİNİ PAYLAŞTI   15:32   DÜNYA ÇOCUKLARI 23 NİSAN’I YENİŞEHİR SOKAKLARINDA KUTLADI    12:02   BURHANETTİN BULUT`TAN KAMU HARCAMALARINDA TASARRUF ÇAĞRISI YAPAN ERDOĞAN`A SESLENDİ   11:41   DEM PARTİLİ ASLAN, BAKAN ÖZHASEKİ`YE CİZRE BELEDİYESİ`NİN KAYYIMDAN KALAN BORÇLARINI SORDU   11:41   TCMB: KISA VADELİ DIŞ BORÇ STOKU YÜZDE 0,9 ORANINDA AZALIŞLA 173,6 MİLYAR DOLAR OLDU   11:24   MEZİTLİ, 23 NİSAN`I EMİR CAN İĞREK`LE KUTLADI    11:01   TCMB: KONUT FİYAT ENDEKSİ ŞUBATTA YÜZDE 2,2 ARTTI. İSTANBUL`DA ORTALAMA METREKARE FİYATI 45 BİN 420 TL OLDU   10:05   MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI: “FIRAT KALKANI BÖLGESİNDE 4PKK/YPG`Lİ TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ"   09:14   VAHAP SEÇER: “ÇOCUKLARA BAYRAMI LAYIK GÖREN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`E ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ”   23:29   İMAMOĞLU: “HİÇ KİMSEYE ÇOCUKLARIMIZIN, GENÇLERİMİZİN HAKKINI YEDİRMEYECEĞİZ”   23:12   23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI, TBMM`DE DÜZENLENEN RESEPSİYONLA KUTLANDI   22:50   CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL: "ERKEN SEÇİMİ MİLLET İSTEMEDEN BEN İSTEMEYECEĞİM"   22:28   BAHÇELİ`NİN ``DEM PARTİ KAPATILSIN`` AÇIKLAMASI.. ADALET BAKANI TUNÇ: “DEM PARTİ DE TERÖRÜ DESTEKLEYEN FAALİYETLERDE BULUNURSA KAÇINILMAZ OLUR``   22:14   FATİH ERBAKAN: "AKP`YE BİZ KAYBETTİRMEDİK, BAZI YERLERDE MHP KAYBETTİRDİ"   21:55   ERDOĞAN İLE ÖZGÜR ÖZEL`İN BAŞ BAŞA GÖRÜŞME ÖNCESİ İLK TEMASI... CHP GRUP BAŞKAN VEKİLİ EMİR: "SICAK BİR SOHBETTİ"   21:46   KURTULMUŞ`TAN ÖZEL`İN ``ÖNCE MEVCUT ANAYASA`YA UYULMALI`` SÖZLERİNE YANIT: "MÜHİM OLAN FİKİRLERİN AÇIK YÜREKLİLİKLE ORTAYA KONMASI"   21:05   AKP GENEL BAŞKANI ERDOĞAN İLE ÖZGÜR ÖZEL ARASINDA İLK TEMAS....   21:04   AKP GENEL BAŞKANI VE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: "ÖZGÜR ÖZEL`İN RANDEVU TALEPLERİ OLDU. İNŞALLAH KISA SÜREDE BİR ARAYA GELİŞİ GERÇEKLEŞTİRİRİZ"   20:14   TAKSİM`DE 1 MAYIS KUTLAMALARINA İZİN VERİLMEMESİ... BAKAN YERLİKAYA: "YASAK YOK, KISITLAMA VAR"   19:21   ÖZGÜR ÖZEL`DEN, 10. CUMHURBAŞKANI AHMET NECDET SEZER`E `TEŞEKKÜR" ZİYARETİ  
 
     
   

Tarihimizden Güç Almaya Devam Edeceğiz


Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 3 Ocak Mersin’in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 99’uncu yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

 

Tarih : 31 Aralık 2020 Perşembe 16:10   Okunma : 255

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 3 Ocak Mersin'in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 99'uncu yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

"Şanlı tarihimizdeki kahramanlık destanlarından biri de bundan 99 yıl önce Mersinimizde yazılmıştı" diyen Başkan Yılmaz, milli mücadele ruhunun sürekli canlı tutulacağını ve nesiller boyu artarak devam edeceğini söyleyerek; "Bugün bizler, vatanımızda huzur içerisinde yaşıyorsak, bunu kahraman ecdadımızın gösterdiği manevi güce, fedakarlığa ve bağımsızlık inancına borçluyuz. Onların bize bıraktığı emaneti sonsuza dek koruyacağımıza söz veriyoruz. Bu emanetin büyüklüğünün bilincindeyiz ve tarihimizden güç almaya devam edeceğiz" dedi.

"Hepimiz Birer Türk Bayrağıyız!"

Mersin'in sembolü haline gelen ve bu milletin ortak paydasını paylaşan herkesin katkı sunduğu 3 Ocak Zafer Yürüyüşü'nü bu yıl pandemi nedeniyle düzenleyemediklerini belirten Başkan Yılmaz, hemşehrilerine seslenerek;  "Azim, kararlılık ve inançla kazandığımız zaferin adı olan 3 Ocak, ezelden ebede Mersin’in en şanlı destanı, en önemli değeridir. Geçtiğimiz yıl yağmur altında bayraklarımızla, kalpaklarımızla, coşkuyla gerçekleştirdiğimiz Zafer Yürüyüşümüzü ne yazık ki bu yıl pandemi nedeniyle yapamıyoruz. Fakat biliyoruz ki, hepimiz birer Türk bayrağıyız! Bu yüzden zaferimiz, sevincimiz, coşkumuz bir! 99 yıl önce canları pahasına bizlerin geleceğine sahip çıkan, Mersin’de Türk bayrağından başka bir bayrak dalgalanmasın diye canını siper eden tüm Milli Mücadele kahramanlarımızı, Mersinimizin, Toroslarımızın yiğitlerini saygıyla, rahmetle, minnetle anıyorum. Bu dönemde millet olarak bize düşen görev, geçmişte atalarımızın gösterdiği birlik, beraberlik, fedakarlık ve dayanışma ruhu ile tedbirlere sıkı sıkıya sarılmak ve toplum sağlığını korumaktır. Bu zor günleri de inşallah el birliğiyle atlatacağız. Yine coşkuyla kutlayacağımız nice 3 Ocak'larda buluşmak dileğiyle Mersinimizin Zafer Günü kutlu olsun" şeklinde konuştu.






Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, TARİHİMİZDEN, GÜÇ, ALMAYA, DEVAM, EDECEĞİZ, TOROSLAR, BELEDİYESİ, BAŞKAN, ATSIZ, AFŞİN, YILMAZ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA