25 Nisan 2024 Perşembe


14:47   EMİR CAN İĞREK`TEN MEZİTLİ 33 SPOR`A TAM DESTEK   13:51   METEOROLOJİ, KUVVETLİ RÜZGAR VE TOZ TAŞINIMI UYARISINI YİNELEDİ: GÖRÜŞ MESAFESİNDE DÜŞME, HAVA KALİTESİNDE AZALMA, ULAŞIMDA AKSAMALAR YAŞANABİLİR   13:36   AİLE BAKANLIĞI`NIN İLK KEZ DÜZENLEDİĞİ ÇOCUK ZİRVESİ TBMM`DE BAŞLADI   12:56   GÜLCAN KIŞ: HER 100 ÇOCUKTAN 20’Sİ ÇALIŞIYOR   12:50   İYİ PARTİ YENİ GENEL BAŞKANINI SEÇMEYE HAZIRLANIYOR   12:25   ÇORLU TREN KAZASI DAVASI... ÖZGÜR ÖZEL: “BU BAŞARI, DAYANIŞMA GÖSTERENLERİNDİR. BUNDAN SONRA HEP BERABER OLACAĞIZ”   12:02   ÇORLU TREN KAZASI DAVASI`NDA KARA AÇIKLANDI   11:54   FENERBAHÇE KONGRE ÜYESİ, İŞ İNSANI ÇİMEN`DEN TFF VE MHK`YA TEPKİ   11:08   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ, MAKBULE VE MEHMET ÇİFTİNİN İSTEĞİNE KAYITSIZ KALMADI   10:47   AKP`DEN CHP`YE GEÇEN TAŞOVA BELEDİYESİ`NİN BORCU BELEDİYE BİNASINA ASILDI: 32 MİLYON 715 BİN 775 LİRA   10:33   AKP`DEN DEM PARTİ`YE GEÇEN KARAKOÇAN BELEDİYESİ`NİN 88 MİLYON TL BORCU OLDUĞU AÇIKLANDI   10:15   ODTÜ ÖĞRENCİLERİNİN REKTÖRLÜK ÖNÜNDEKİ OTURMA EYLEMİNE ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANI GÜNER`DEN DESTEK   10:13   GAMZE AKKUŞ İLGEZDİ: "YOKSULLUK GİRDABI ÇOCUKLARIMIZI EĞİTİMDEN KOPARIYOR"   10:11   ÖZGÜR ÖZEL`DEN ÇORLU DAVASI ÖNCESİ AÇIKLAMA: “ÖLENLERİ SUÇLU, SUÇLULARI MASUM GÖSTEREN BİR KARARA KİMSE YELTENMESİN"   10:01   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, FİZİKSEL YETERLİLİK KURSLARIYLA GENÇLERİ SINAVA HAZIRLIYOR    09:25   TARSUS`TA “SANAT GÜZELLEŞTİRİR" KARMA RESİM SERGİSİ   09:23   İSİAS OTEL DAVASI... ACILI BABADAN MAHKEME HEYETİNE ÇAĞRI: "DEVLET GÖREVLİLERİNİN DE BU DAVA DOSYASINA DAHİL EDİLMESİ GEREKİR"   07:59   TÜED: “SGDP ÖDEYEREK ÇALIŞAN EMEKLİ SAYISI 2020`DEN BU YANA 1 MİLYON 125 BİN KİŞİ ARTTI”   23:21   DENİZ YAVUZYILMAZ: "KUVEYTTÜRK`TE YÖNETİM KURULU ÜYESİ DE OLAN KÜLTÜR VE TURİZM BAKAN YARDIMCISI ALPASLAN`IN TOPLAM MAAŞI 801 BİN TL"   22:13   İYİ PARTİLİ UZ`UN KURULTAY DELEGE LİSTESİNDE USULSÜZLÜK YAPILDIĞI GEREKÇESİYLE ÇANKAYA 4. İLÇE SEÇİM KURULU`NA YAPTIĞI İTİRAZ REDDEDİLDİ  
 
     
   

Asker Tevfik Yasin Keser, Ambulans Uçakla İzmir’e Sevk Edildi


Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Sağlık Bakanlığı yetkilileri ile görüşerek Mut İlçesi’nde askeri aracın devrilmesi sonucu yaralanarak Mersin Şehir Hastanesi’nde tedavisi devam eden Tevfik Yasin Keser’in (25), memleketi İzmir’e sevk edilmesini sağladı.

 

Tarih : 20 Ocak 2021 Çarşamba 20:26   Okunma : 335

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Sağlık Bakanlığı yetkilileri ile görüşerek Mut İlçesi'nde askeri aracın devrilmesi sonucu yaralanarak Mersin Şehir Hastanesi'nde tedavisi devam eden Tevfik Yasin Keser'in (25), memleketi İzmir'e sevk edilmesini sağladı.

27 Temmuz 2020 tarihinde Manisa'dan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne sevk edilen askerleri taşıyan otobüsün Mersin'in Mut İlçesi'nde şarampole yuvarlanması sonucu yaralanan askerlerden biri olan Tevfik Yasin Keser, Sağlık Bakanlığı'na ait ambulans uçakla memleketi İzmir'e sevk edildi.

Geçirdiği kazadan dolayı tedavisi devam eden Tevfik Yasin Keser'in ailesi, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'dan oğullarının memleketleri İzmir'e sevk edilmesi için yardım istedi.

Ailenin talebini en kısa sürede yerine getiren Başkan Yılmaz, hastane yönetimiyle görüşerek askerin tedavi süreci hakkında bilgi aldı. Tedavinin İzmir'de devam etmesi için Sağlık Bakanlığı ile iletişim kuran Başkan Yılmaz, Keser'in ambulans uçakla İzmir'e sevk edilmesini sağladı.

Keser Ailesi; "Kendimizi Evimizde Gibi Hissettik"

Baba Sanlı Keser ve anne Sabriye Keser ise oğullarının ambulans uçakla memleketlerine sevk edilmesinde yardımcı olan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'ı makamında ziyaret ederek, teşekkür etti.

"Burada kendimizi evimizde gibi hissettik" diyen baba Sanlı Keser; "27 Temmuz 2020'de  Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne sevk edilen askerleri taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu yaralanan oğlum Tevfik Yasin Keser, Mersin Şehir Hastanesi'ne getirildi. 6 aydır Mersin'de tedavisi devam ediyor. Bu süreçte bizlerin her zaman yanında olan Mersin Valiliğimize, Toroslar Belediyemize, Mersin Şehir Hastanesi yönetimine ve sağlık çalışanlarına teşekkür ediyorum. Ellerinden geleni yaptılar ve oğlumuza kendi kardeşleri gibi baktılar. Oğlumuzun ambulans uçakla İzmir'e sevki gerçekleşti. Tedavisi memleketimizde devam edecek. Toroslar Belediye Başkanı Sayın Atsız Afşın Yılmaz'a ilgi ve hassasiyetinden dolayı minnettarız" diye konuştu.

Başkan Yılmaz: "Şehit ve Gazilerimize Olan Vefa Borcumuz Ödenmez"

Keser ailesinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz da askere acil şifalar temennisinde bulunarak; "Cenab-ı Hak ordumuza, milletimize zeval vermesin, askerimizin ayağına taş değdirmesin. Bu vatan için gözünü kırpmadan canını feda eden, huzur ve güvenliğimiz için her türlü zorlu koşullarda mücadele eden tüm güvenlik güçlerimize şükran ve minnettarız. Kardeşimiz Tevfik Yasin Keser'e acil şifalar diliyoruz" ifadelerini kullandı.

 

 






Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, TOROSLAR, BELEDİYESİ, BAŞKAN, ATSIZ AFŞİN YILMAZ, ASKER, TEVFİK YASİN KESER, AMBULANS UÇAKLA, İZMİR’E, SEVK EDİLDİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA