29 Mart 2024 Cuma


18:09   VAHAP SEÇER, MERSİN ESOB`U ZİYARET ETTİ: “GÖREVE GELDİĞİMİZ GÜNDEN İTİBAREN ESNAFLA İYİ İLİŞKİLER İÇERİSİNDE OLDUK”   16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:07   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANI TUNCER BAKIRHAN: "KÜRT OLANLAR MECLİS`TE KÜRT HALKI İÇİN MÜCADELE EDENLERDİR"   15:41   YARGITAY`DA BAŞKANLIK SEÇİMİ YEREL SEÇİM SONRASINA KALDI: SEÇİME 1 NİSAN`DA DEVAM EDİLECEK   15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   14:25   ÖZGÜR ÖZEL: “KRİZİN ÇIKTIĞI YERE ACİL MÜDAHALE MANGAMIZ HAZIR”   14:10   TİP ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İRFAN DEĞİRMENCİ ANKA HABER AJANSI’NI ZİYARET ETTİ   14:02   CHP İZMİR İL BAŞKANI ASLANOĞLU, “SANDIĞIN GÜVENLİ OLMAMASI AKP’NİN İŞİNE GELİYOR”   13:47   YARGITAY 4. GÜNDE DE BAŞKANINI SEÇEMEDİ   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, 3. ÇEVRE YOLU`NU ÜNİVERSİTE CADDESİ`NE BAĞLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “İKİNCİ DÖNEMDE ÇOK DAHA GÜZEL HİZMETLER OLACAK”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   12:28   EMEKLİDEN İNDİRİMLİ UÇAK BİLETİ MÜJDESİNE TEPKİ: "İNSANIN AKLIYLA ALAY EDİYORLAR"   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI   10:31   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, ÇÖLYAK HASTALARINI RAMAZAN AYINDA DA UNUTMADI   09:33   LAİKLİK MECLİSİ`NDEN KURTULMUŞ`A ``LAİKLİK GÜNÜ`` TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP`Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"   09:14   VAHAP SEÇER, TARSUS`TA FAALİYET GÖSTEREN STK`LARLA BİR ARAYA GELDİ   09:06   SEZGİN TANRIKULU`NDAN ERDOĞAN`IN DİYARBAKIR`DAKİ SÖZLERİNE TEPKİ: DİYARBAKIR İÇİN KÜRTLER İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEDİ. YENİ BİR SÜREÇ BEKLEMEK, BU KONUŞMADAN SONRA DOĞRU DEĞİL  
 
     
   

Başkan Neşet Tarhan’dan Kader’e moral ziyareti..


Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, böbrek yetmezliği hastalığı ile boğuşan, koruyucu ailesi olduğu minik Kader’e böbreğini veren Mustafa Boyraz ve ailesini ziyaret etti. Başkan Tarhan, Kader Y.’nin tedavi için hastaneye ulaşımını sağlayacaklarını söyledi.

 

Tarih : 14 Haziran 2017 Çarşamba 06:50   Okunma : 976

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, böbrek yetmezliği hastalığı ile boğuşan, koruyucu ailesi olduğu minik Kader’e böbreğini veren Mustafa Boyraz ve ailesini ziyaret etti. Başkan Tarhan, Kader Y.’nin tedavi için hastaneye ulaşımını sağlayacaklarını söyledi.

2013 yılında koruyucu aile olmak için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na başvuran Mustafa ve Azize Boyraz çifti, böbrek yetmezliği sorunu yaşayan Kader’i görmeden, koruyucu aile olmayı kabul etti. Ancak daha sonra rahatsızlığı artan Kader, böbrek nakli için uygun doku beklerken müjdeli haber yine Mustafa Boyraz’dan geldi. Bu süreçte trafik kazası geçiren ve engelli duruma düşerek işini de kaybeden Mustafa Boyraz, hiç düşünmeden minik Kader’e böbreğini verdi. Boyraz’ın bu duyarlı hareketi onun yılın babası olmasını sağladı.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Belediye Meclis Üyesi Şenol Çavuş ile 75. Yıl Mahalle Muhtarı Yakup Aytekin minik Kader ve aileyi ziyaret etti.

KADERİN HAYATINA DOKUNMAK İSTEDİK

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, aileden tedavi sürecinde yaşananlar hakkında bilgi alan Başkan Tarhan, minik Kader'i de odasında ziyaret ederek, bir süre birlikte oyun oynadı.

Kader’in hayatını kurtardığı için çok mutlu olduğunu dile getiren Mustafa Boyraz, “Kader’i görmeden yanımıza almaya karar verdik ve böyle bir çocuğun hayatına dokunmak istedik. Kader’in tedavisi için çok mücadele ettik, çok şükür bugünlere geldik” dedi.

AİLEMİN DESTEĞİYLE AYAKTAYIM

Ailesine kendisi için yaptıklarından dolayı minnettar olduğunu ifade eden Kader Y. ise, “Ben ailemin desteği ile kendimi daha iyi hissediyorum. Hastalığım boyunca sürekli yanımda oldular. İyileşince gezip tozmak diğer yaşıtlarla birlikte oyunlar oynamak istiyorum" şeklinde konuşarak, ziyaretlerinden ve desteklerinden dolayı Başkan Tarhan'a teşekkürlerini dile getirdi.  

KADER ARTIK BİZİM KIZIMIZ

Kader’in sağlığına daha çabuk kavuşabilmesi için gereken desteği vereceklerini söyleyen Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Aileden yaşadıkları sıkıntılar hakkında bilgi aldık. En büyük sıkıntının tedavi için sağlık kuruluşuna ulaşmak olduğunu öğrendik. Biz ulaşım sorununu belediye olarak çözeceğiz. Yine Kader’in kendisini daha iyi hissettiği zaman sosyal tesislerimizden ve kurslarımızdan yararlanmasını sağlayacağız. O artık bizim de kızımız” diye konuştu.

SIKINTILARI TESPİT EDİYORUZ

Aileyi ve kader’i tanımış olmaktan mutlu olduğunu ifade eden Başkan Tarhan, “Biz belediye olarak çeşitli hizmetler yapmaya çalışıyoruz. Ancak, kentin herhangi bir yerinde bir çocuk ayakkabısız geziyorsa bana göre belediye başkanı görevini yapmıyor demektir. Biz de bir yandan hizmet üretirken diğer taraftan bu tür eksiklikleri ve sıkıntıları tespit edecek bir çalışma prensibi belirledik. Gönüllü Evlerimizi bu amaçla kurduk. İstedik ki vatandaşlarımız belediyeden bağımsız olarak, kimin ne derdi var, kimin hastası var tespit etsin, bu insanlarla sürekli diyalog halinde olsunlar” dedi.

 






Paylaş :
Etiketler :  mezitli, belediye başkanı, neşet tarhan, şenol çavuş.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA