25 Nisan 2024 Perşembe


16:40   YENİŞEHİR BELEDİYESİ KAÇAK PEYNİR İMALATHANESİNİ MÜHÜRLEDİ   14:47   EMİR CAN İĞREK`TEN MEZİTLİ 33 SPOR`A TAM DESTEK   13:51   METEOROLOJİ, KUVVETLİ RÜZGAR VE TOZ TAŞINIMI UYARISINI YİNELEDİ: GÖRÜŞ MESAFESİNDE DÜŞME, HAVA KALİTESİNDE AZALMA, ULAŞIMDA AKSAMALAR YAŞANABİLİR   13:36   AİLE BAKANLIĞI`NIN İLK KEZ DÜZENLEDİĞİ ÇOCUK ZİRVESİ TBMM`DE BAŞLADI   12:56   GÜLCAN KIŞ: HER 100 ÇOCUKTAN 20’Sİ ÇALIŞIYOR   12:50   İYİ PARTİ YENİ GENEL BAŞKANINI SEÇMEYE HAZIRLANIYOR   12:25   ÇORLU TREN KAZASI DAVASI... ÖZGÜR ÖZEL: “BU BAŞARI, DAYANIŞMA GÖSTERENLERİNDİR. BUNDAN SONRA HEP BERABER OLACAĞIZ”   12:02   ÇORLU TREN KAZASI DAVASI`NDA KARA AÇIKLANDI   11:54   FENERBAHÇE KONGRE ÜYESİ, İŞ İNSANI ÇİMEN`DEN TFF VE MHK`YA TEPKİ   11:08   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ, MAKBULE VE MEHMET ÇİFTİNİN İSTEĞİNE KAYITSIZ KALMADI   10:47   AKP`DEN CHP`YE GEÇEN TAŞOVA BELEDİYESİ`NİN BORCU BELEDİYE BİNASINA ASILDI: 32 MİLYON 715 BİN 775 LİRA   10:33   AKP`DEN DEM PARTİ`YE GEÇEN KARAKOÇAN BELEDİYESİ`NİN 88 MİLYON TL BORCU OLDUĞU AÇIKLANDI   10:15   ODTÜ ÖĞRENCİLERİNİN REKTÖRLÜK ÖNÜNDEKİ OTURMA EYLEMİNE ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANI GÜNER`DEN DESTEK   10:13   GAMZE AKKUŞ İLGEZDİ: "YOKSULLUK GİRDABI ÇOCUKLARIMIZI EĞİTİMDEN KOPARIYOR"   10:11   ÖZGÜR ÖZEL`DEN ÇORLU DAVASI ÖNCESİ AÇIKLAMA: “ÖLENLERİ SUÇLU, SUÇLULARI MASUM GÖSTEREN BİR KARARA KİMSE YELTENMESİN"   10:01   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, FİZİKSEL YETERLİLİK KURSLARIYLA GENÇLERİ SINAVA HAZIRLIYOR    09:25   TARSUS`TA “SANAT GÜZELLEŞTİRİR" KARMA RESİM SERGİSİ   09:23   İSİAS OTEL DAVASI... ACILI BABADAN MAHKEME HEYETİNE ÇAĞRI: "DEVLET GÖREVLİLERİNİN DE BU DAVA DOSYASINA DAHİL EDİLMESİ GEREKİR"   07:59   TÜED: “SGDP ÖDEYEREK ÇALIŞAN EMEKLİ SAYISI 2020`DEN BU YANA 1 MİLYON 125 BİN KİŞİ ARTTI”   23:21   DENİZ YAVUZYILMAZ: "KUVEYTTÜRK`TE YÖNETİM KURULU ÜYESİ DE OLAN KÜLTÜR VE TURİZM BAKAN YARDIMCISI ALPASLAN`IN TOPLAM MAAŞI 801 BİN TL"  
 
     
   

Çukurova Çok Mutlu


MERSİN Yenişehir Belediyesi Çukurova Basketbol Kulübü Başantrenörü Olcay Orak, 58-60 kazandıkları İzmit Belediyespor karşısında hak edilen bir galibiyet elde ettiklerini belirterek, "Oyuncularımın hepsinin gözlerinden öpüyorum. Çok büyük bir mücadele gösterdiler" dedi.

 

Tarih : 25 Şubat 2021 Perşembe 21:48   Okunma : 520

MERSİN Yenişehir Belediyesi Çukurova Basketbol Kulübü Başantrenörü Olcay Orak, 58-60 kazandıkları İzmit Belediyespor karşısında hak edilen bir galibiyet elde ettiklerini belirterek, "Oyuncularımın hepsinin gözlerinden öpüyorum. Çok büyük bir mücadele gösterdiler" dedi.

Maç sonu bir açıklama yapan Orak, müsabakayı değerlendirdi. Hava atışından itibaren maçı bırakmadıklarını dile getiren Orak, "İyi müdafaa ve hücum yaparak geri gelmesini bildik. Maçın sonunda da doğru oynayarak kazandık. Bizim için çok kıymetli bir galibiyet. Cristine'in son 6 buçuk dakikada sahada olmadığı, 5 Türk oyuncumuzla mücadele ettiğimiz bir maçtı. Oyuncularımın hepsinin gözlerinden öpüyorum. Çok büyük bir mücadele gösterdiler" diye konuştu.

Son saniye turnikesiyle takıma galibiyeti getiren Gökşen Fitik ise takım olarak çok iyi performans gösterdiklerini belirterek, "Tüm arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Herkes elinden gelenin fazlasını yaptı. Hak ettiğimiz bir galibiyet oldu" ifadesini kullandı.

ZAFERİ GETİREN DİYALOG

Normal sürenin bitimine saniyeler kala alınan molada hocası ile diyaloğundan da söz eden Fitik, şunları kaydetti:

"'Son saniyeye kadar kullanalım, kaçırsak bile uzatmaya gitsin' demiştim. Hocam da, 'Uzatmaya gitmeyecek, sen kullanacak ve atacaksın' demişti. Galibiyette emeği geçen herkesi kutluyorum."






Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, ÇUKUROVA, ÇOK MUTLU, ZAFERİ, GETİREN, DİYALOG, YENİŞEHİR, BELEDİYESİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA