29 Nisan 2024 Pazartesi


16:30   GÜLÜSTAN KILIÇ KOÇYİĞİT: "TAHİR ELÇİ`NİN KATİLLERİNİN ADALET ÖNÜNDE HESAP VERMESİ İÇİN SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ"   16:14   EKREM İMAMOĞLU`NA TAŞLI SALDIRI DAVASI 24 HAZİRAN`A ERTELENDİ   16:05   TARSUS BELEDIYESI’NDE KIRSAL MAHALLELERDE YOL BAKIM ÇALIŞMA SEFERBERLİĞİ   16:01   TOROSLAR AKADEMİ EĞİTİM MERKEZİ’NDE SINAVA HAZIRLANAN ÖĞRENCİLERE ETÜT DESTEĞİ    15:48   SEZGİN TANRIKULU: “MÜTALAA, TAHİR ELÇİ`NİN ÖLDÜRÜLMESİNE İLİŞKİN SORUŞTURMANIN NASIL YANLIŞ YÜRÜTÜLDÜĞÜNÜ ORTAYA KOYUYOR”   15:41   EMEKLİLER 1 MAYIS`TA MEYDANLARDA OLACAK   15:36   YARGITAY, 28 TURDUR BAŞKANINI SEÇEMİYOR… SEÇİMİN YARIN YAPILACAK 29. TURUNDA MUHSİN ŞENTÜRK VE ÖMER KERKEZ YARIŞACAK   14:53   TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ YENİ ANAYASA TEKLİFİ İÇİN PARTİ GRUPLARINA ZİYARETE BAŞLAYACAK   14:27   UTKU ÇAKIRÖZER, MİNE ÖZERDEN VE ÇİĞDEM MATER`İ BAKIRKÖY CEZAEVİ`NDE ZİYARET ETTİ   14:27   ÇUKUROVA BASKETBOL KULÜBÜ MERSİN YÖNETİMİNDEN VAHAP SEÇER`E ZİYARET   14:23   BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ`NİN BORCU BELEDİYE BİNASINA ASILDI... AHMET AKIN: "ASLA `ENKAZ DEVRALDIK` DEMEYECEĞİZ. MAZERET DEĞİL İŞ ÜRETECEĞİZ"   14:16   GAMZE TAŞCIER`DEN ALİ YERLİKAYA`YA `1 MAYIS` TEPKİSİ   14:07   TAHİR ELÇİ CİNAYETİ DAVASINDA SAVCILIK MÜTALAASI: "SUÇUN SANIK POLİS MEMURLARI TARAFINDAN İŞLENDİĞİNİN SABİT OLMAMASI NEDENİYLE BERAATİNE KARAR VERİLMESİ TALEP OLUNUR"   14:04   ÖZGÜR ÖZEL`DEN, AMEDSPOR KULÜBÜ BAŞKANINA TEBRİK TELEFONU   14:03   CHP AKDENİZ İLÇE BAŞKANI PALAMUT’TAN 1 MAYIS MESAJI   13:55   TÜRKİYE, NATO GENEL SEKRETERLİĞİ İÇİN HOLLANDA BAŞBAKANI RUTTE`NİN ADAYLIĞINA DESTEK VERECEĞİNİ AÇIKLADI   13:20   KAYSERİ`DEN İSTANBUL`A GİTMEK İÇİN YOLA ÇIKAN "YÜRÜYEN ADAM" LAKAPLI NEŞET TURAN, AKSARAY`DA KAMYONET ÇARPMASI SONUCU HAYATINI KAYBETTİ   13:15   ÖZGÜR ÖZEL, BAKAN YERLİKAYA İLE TELEFONDA GÖRÜŞTÜ, TAKSİM KARARININ YENİDEN GÖZDEN GEÇİRİLMESİNİ TALEP ETTİ   13:15   MUĞLA İKİZKÖY`DE 3 GÜNDÜR SULAR KESİK, KÖYLÜLER TERMİK SANTRALE TEPKİ GÖSTERDİ   12:46   SİNAN ATEŞ SORUŞTURMASI TAMAMLANDI  
 
     
   

Başkan Gültak; ’Akdeniz’i Sporun Merkezi Yapacağız’


Başkan Gültak; Yılmaz Güney Parkı ile Çay ve Karacailyas mahallelerinde bulunan spor tesislerini ziyaret etti. Bu tesislerde devam eden yenileme çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi alan Başkan Gültak; “Akdeniz’i sporun merkezi haline dönüştürmek için bir yandan mevcut tesislerimizi yeniliyor, diğer yandan da ilçemize yeni tesisler kazandırmak için aralıksız çalışıyoruz” dedi.

 

Tarih : 2 Mayıs 2021 Pazar 03:57   Okunma : 1962

Yılmaz Güney Parkı, modern bir kompleks tesise dönüşüyor

Kapsamlı yenileme ve tadilat çalışmaları başlayan Yılmaz Güney Gençlik ve Eğitim Merkezi’ni ziyaret eden Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, burada yaptığı açıklamada; “Her yönüyle şık bir tesis ortaya çıkarmak amacıyla yenileme çalışmalarına başladığımız Yılmaz Güney Parkı’nda incelemelerde bulunduk. Geçmişte atıl bırakılan parkımızı; modern bir spor merkezinin yanı sıra, çocuklarımız için bir eğitim merkezine de dönüştürüyoruz. Tesisimizdeki yenileme bittikten sonra çocuklarımızın yüzme öğrenebileceği yarı olimpik bir havuz, keyifli zamanlar geçirebilecekleri kafe, spor alanları ve etüt merkezi yer alacak. Projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Çay ve Karacailyas spor tesislerini ziyaret

Başkan Gültak, ayrıca Çay ve Karacailyas mahallelerinde bulunan ve belediye ekipleri tarafından yenileme çalışmaları devam eden spor tesislerinde de incelemelerde bulundu. Başkan Gültak, yaptığı açıklamada; “Çay ve Karacailyas mahallelerimizde bulunan spor tesislerinde de kapsamlı yenileme ve tadilat çalışması başlattık. Akdeniz’i sporun merkezi yapmak, spor tesislerimizin sayısını arttırarak, her kesimden daha fazla insanımızı sporla buluşturmak için tüm imkânlarımızı kullanıyoruz” diye konuştu.

Başkan Mustafa Gültak’ın; Yılmaz Güney Parkı, Çay ve Karacialyas spor tesislerini ziyaretine, AK Parti Akdeniz İlçe Başkanı Emin Genç, Başkan Yardımcısı Mustafa Arslan, Akdeniz Belediye Meclis üyesi Aydın Eğin, birim müdürleri, Çilek Mahallesi Muhtarı Selim Tomak ve Çay Mahallesi Muhtarı Ahmet Akyol da katıldı.

 






Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, BAŞKAN GÜLTAK, AKDENİZ BELEDİYESİ, YILMAZ GÜNEY PARKI

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA