21 Mayıs 2024 Salı


14:01   YENİŞEHİR BELEDİYESİNDEN KENTİN EN YOĞUN BÖLGESİNDE 3 HİZMET BİRDEN    13:55   TOROSLAR BELEDİYESİ’NDE, KADIN VE AİLE HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ KURULDU   13:23   DEM PARTİ GRUP TOPLANTISI... TÜLAY HATİMOĞULLARI: "NORMALLEŞME DEDİĞİNİZ KÜRTSÜZ BİR NORMALLEŞMEDİR"    13:04   İYİ PARTİLİ ZORLU, "ÖĞRETMEN ATAMALARINDA YÜZDE 50 KPSS, YÜZDE 50 MÜLAKAT" DÜZENLEMESİNİN YÜRÜTMESİNİN DURDURULMASI VE İPTALİ İSTEMİYLE DANIŞTAY`A BAŞVURDU   12:03   MHP GRUP TOPLANTISI... DEVLET BAHÇELİ: HDP, BUGÜN DEĞİLSE NE ZAMAN KAPATILACAKTIR?   11:25   İSTANBUL VALİLİĞİ`NDEN OLAYLI DERBİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMA   11:19   AHMET VEHBİ BAKIRLIOĞLU: "MADEN İŞLETME SAHASI GENİŞLETİLMEYE DEVAM EDERSE ORMANSIZ KALACAĞIZ"   09:49   ERDOĞAN TOPRAK: "KPSS`YE GİRECEK 3,5 MİLYON GENCİN GELECEĞİ YOK EDİLDİ"   09:25   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SEÇER, GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ   08:54   İSTANBUL`DA YENI 1 MAYıS GÖZALTıLARı   22:52   CHP`LI ÇELIK: "NEOLIBERAL POLITIKALARıN KARŞıSıNA SOSYAL DEMOKRAT UYGULAMALARı KOYACAĞıZ"   21:56   ERDOĞAN: “MEVCUT ANAYASA`NıN YENI TÜRKIYE`YI TAŞıMASı MÜMKÜN DEĞILDIR”   21:04   TÜRKIYE`DE İRAN CUMHURBAŞKANı REISI`NIN VEFATı DOLAYıSıYLA 1 GÜNLÜK MILLI YAS ILAN EDILDI   20:39   ÖZGÜR ÖZEL, SAMSUN ECZACı ODASı`Nı ZIYARET ETTI   17:03   CHP`DEN SURUÇ KATLİAMI DAVASI İÇİN HEYET...   15:45   CHP MYK, SAMSUN`DA TOPLANDI...   15:11   ÖHD EŞ GENEL BAŞKANI KOZAN: "SİYASETÇİLERE VERİLEN YÜZLERCE YILLIK HAPİS CEZALARI BİR MAHKEMENİN DEĞİL AKP-MHP İKTİDARININ SİYASİ KARARINDAN İBARETTİR"   14:46   TARSUS’TA KADINLAR İLK DEFA BİSİKLET SÜRDÜ   14:14   SEZGİN TANRIKULU, EDİRNE F TİPİ CEZAEVİ`NDE DEMİRTAŞ VE MIZRAKLI`YI ZİYARET ETTİ   14:06   OĞUZ KAAN SALICI, KÜLTÜR VE TURİZM BAKANI ERSOY`A YURT DIŞINA KAÇIRILAN 8 BİN TARİHİ ESERİN AKIBETİNİ SORDU  
 
     
   

Mersin Büyükşehir’in Ücretsiz Kültür Sanat Kursları Başlıyor


Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi, pandemi nedeniyle ara verdiği ücretsiz kültür sanat kurslarını yeniden başlatıyor. Halk oyunlarından oyunculuğa kadar birçok alanda verilecek olan kurslara başvurular, 9 Temmuz’da sona erecek. 26 Temmuz’da başlayacak olan kurslar, 30 Eylül’de son bulacak.

 

Tarih : 26 Haziran 2021 Cumartesi 18:46   Okunma : 640

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi, pandemi nedeniyle ara verdiği ücretsiz kültür sanat kurslarını yeniden başlatıyor. Halk oyunlarından oyunculuğa kadar birçok alanda verilecek olan kurslara başvurular, 9 Temmuz’da sona erecek. 26 Temmuz’da başlayacak olan kurslar, 30 Eylül’de son bulacak.

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi’nin öncülüğünde düzenlenecek olan kurslar, birçok farklı alanda gerçekleştirilecek. Tiyatro alanında Oyunculuk ve Diksiyon; Konservatuar alanında Ses Eğitimi, Bağlama, Ud, Keman, Kanun, Ritim, Gitar ve Piyano ile Halk Oyunları ve Resim alanlarında verilecek kurslardan yararlanmak isteyenler, 9 Temmuz’a kadar başvuruda bulunabilecek.

Pandemi tedbirleri kapsamında derslerin en fazla 8 kişilik sınıflar halinde verileceği kurslar, 26 Temmuz’da başlayıp, 30 Eylül’de son bulacak.

Kurslarla ilgili detaylı bilgi, tiyatro için 0539 586 76 41, konservatuar, halk oyunları ve resim için ise 0324 533 21 37 No’lu telefonlardan alınabilecek.

 






Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, BÜYÜKŞEHİR, BELEDİYESİ, ÜCRETSİZ, KÜLTÜR, KURSLARI, BAŞLIYOR, BAŞKAN SEÇER

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA